Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

בבעלותי דייהטסו שרייד 92 , מנוע 1300 , אוטומטית .

ברשותי מספר שאלות , מקווה שתוכלו לעזור לי בהן ..

1. ברכב שלי יש את הקונוסולה של המזגן , לצערי הרב היפנים לא ממש חשבו על תאורה באזור הזה ולכן כשחשוך , אני לא רואה את האזור הזה .

גם המנורה של הרכב לא עוזרת , כי התאורה שלה מכוונת לתא הנוסעים ולא מאירה לדשבורד .

חשבתי להוסיף תאורה חיצונית כדוגמת זו שנמכרת באוטו-דיפו ומתחברת למצת - אבל זה מכוער ומסורבל .

מה אפשר לעשות ? מצ"ב תמונה להמחשה .

2. לאחר טיפול במוסך לפני כשבוע , גיליתי שדווקא אחרי שיצאתי מהמוסך הוישרים הפסיקו לעבוד .

ניגשתי שוב למוסכניק , אך הוא טוען שמדובר בסתימה , ניסה לחץ אוויר די חזק אבל זה לא ממש עזר , מים לא יצאו משם ...

חשוב לציין שקיים רעש מנוע , זאת אומרת שהמערכת עובדת , אבל המים לא משפריצים .

היא מצידו הציע להשאיר את הרכב אצלו לשעה-שעתיים כדי שיוכל לתקן ולפרק שם הכול - אבל אני מעדיף לפתור את זה בעצמי .

מה אפשר לעשות ?

3. שאלת וקס : אחרי חיפוש מקיף בפורום , עדיין לא מצאתי נושא שמדבר על וקס מומלץ שישמור לי על הצבע .

לפני כשנה עשיתי וקס (שעד היום החזיק - מפליא) של טרטל ווקס , אבל אני לא זוכר את הסוג ... האם לטרטל וקס יש וקס שמתאים למכוניות ישנות ? לאבא שלי יש רכב חדש וזה מהרכב הקודם שלו .

המלצות לווקס ? הרכב בצבע לבן .

4. כנף פגועה - הכנף בצד ימין שלי נפגעה כתוצאה מנהגת מסוממת (כנראה) והחבר המסוכן שלה , שנסעו רוורס והיו כנראה בשיא הסוטול .. את פרטי הביטוח לא לקחתי בגלל שהייתי בסכנת חיים באותו רגע והחיים שלי חשובים לי יותר מאיזו כנף של שרייד , שבכל מקרה לא תביא אותי לשמיים (ככה זה כשאי אפשר להביא מנוע טורבו )

חשבתי לצבוע - רצו 1500 ש"ח

חשבתי לקנות אחת מפירוק- מה אתם אומרים ?

בינתיים יישרתי אותה והוצאתי אותה החוצה , זה די מכוער , זה מציק לי בעין החוסר אסתטיות הזה כי האוטו יחסית די מושלם , יש לו בודי יפה (טפו טפו טפו) ואני ממש רוצה לדעת .

המלצות ?

אפילו פחח זול שיתקן לי את הקיימת , מה שאתם מציעים יכול לעזור .

תודה לכל העונים (במידה ויהיו)

ליאור .

DSC00421.jpg

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

ברשותי שרייד שנת 93. ברכב ישנה תאורה למזגן,פשוט אצלך הנורות כניראה נשרפו.

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם

ברשותי גם שרייד שנת 93.

זה שמעלי צודק, תבדוק את הפיוזים, או הנורות .

בקשר לוישרים, הייתה לי את אותה בעיה, אצלי מכיוון שהמצבר ישב על צינורית השפריצר.

תבדוק שכלום לא יושב על אחת הצינורות ושהכל חופשי, עוד דבר, תבדוק שהשפריצר שלך לא סתום,

במידה וכן תדחוף לבפנים סיכה ותשחרר את זה.

פורסם

לצבוע כנף ב 1500 שקל זה מחיר מוגזם ,

גש לפירוקיות כנף כזאת לא תעלה יותר מ200-300 שקלים

גם למוסך אלפא פחחות וצבע בכפר סבא הם יצבעו לך וירכיבו ,

וכל הסיפור לא יגיע ל1500 שקלים

כמובן שתוכל למצוא כנף בפירוקיות בצבע הרכב ולגשת למוסך אלפא רק להרכבה !

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

שאלה נוספת : היכן בדיוק נמצאת תיבת הפיוזים ?

סלחו לי על הבורות , אבל אף פעם לא החלפתי פיוז ברכב הזה .

שאלה נוספת 2 : איך אזהה את הפיוז המדובר ?

פורסם

אין פייז נפרד לתאורת פנל מיזוג.

הבעייה אצלך זה לא פיוז, אלא נורות שרופות.

אני לא יודע, איך מפרקים את הפנל ומגיעם לנורות ברכב הזה, אולי בעלי השריידים יעזרו לך.

פורסם

האם ידוע פה אולי , לבעלי השרייד למיניהם , באיזה סוג נורה מדובר ?

בנוסף , אשמח לדעת איפה ברכב (לפי התמונה אשמח לסימון) נמצאים הברגים , כדי לפרק את הקונסולה של המזגן .

אני זוכר שפירקו לי פעם את הקונוסולה הזו כדי לבדוק משהו אחר , אבל משום מה אני לא מוצא את הברגים כרגע ...

תודה לעונים !

• תוכן חדש...