Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד ישנם רכבים (על סמך שמועות) שאכן מקרים של חוסר בנוזל קירור או מיקום תכנוני לא נכון של רגש החום גורם לכך שמד הטמפ' לא יראה את טמפ' המנוע האמיתית.

לדעתי במקרה הנ"ל נגרמה בעיה חשמלית כלשהי. אבל שוב אין מקום לניחושים. אם הרכב לא מניע- למוסך.

פורסם

אני גם מכיר המון מקרים מנסיון שלי שחוסר בנוזל קירור נותן אינדיקציה שגויה לשעון החום ואנשים לא מזהים רתיחה, אני מניח שגם כאן המקרה דומה וכנראה הלך ראש.

אני גם נגד ההתעסקות של מתדלקים עם הרכב, אבל במקרה הנ"ל יכול להיות שהוא מנע אסון, כי בהנחה שהרכב היה נכבא על כביש מהיר בן אדם שלא רגיל ולא מוכן לזה יכול תוך שנייה לאבד שליטה על הרכב.

פורסם

אולי המתדלק מילא מים במקום אחר ולא ברדיאטור?

בכל מקרה נראה שאת צריכה לברר בדיוק היכן מילא את המים, להזמין גרר ולקחת את הרכב מיד למוסך. כל נסיון התנעה יכול להוסיף לנזק שאולי נגרם.

בריאות לכולם!

פורסם

אם מילאו ברכב מים רגילים במילא הוא היה בדרך למות.

פשוט תגררי את הרכב למוסך,אני לא אתפלא אם ימצאו חלודה בכל המנוע.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הרגת לבחורה את המנוע בגלל מילוי מים? יש לא מעט מנועים ששורדים עשרות אלפי קילומטרים עם מי ברז. זה לא בריא, אבל זה בטח לא משהו שגורם לנזק מהיר וסופני כל כך.

נניח והבחורה נסעה עם חוסר של 4 ליטר נוזל קירור. כמה זמן מנוע יכול לעבוד ככה עד שהעסק ישרף לגמרי? עזבו צלצולים ויוניט חום, אחרי 10 דקות מקסימום בלי נוזל קירור מנוע אמור להיכבות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חברים יקרים,

הסיפור עם המכונית שלי נגמר ממש טוב. היה קצר במערכת כנראה מהמים שהמתדלק שפך. המכונאי תיקן את הקצר והחליף את הצינור המוביל לרדיאטור וכל זה עלה 300 ש"ח. מי היה מאמין....היינו בטוחים שהלך המנוע.

תודה לכולם

פורסם

צביקה אני לא חושב שזה הלקח היחיד, לקח אמיתי יהיה לא להזניח את האוטו וכן להיות מודע למצב שמנים\נוזלים כדי לא להגיע לתחנת דלק ולתת למתדלק לעשות דיאגנוזה וטיפולים.

פורסם
חברים יקרים,

הסיפור עם המכונית שלי נגמר ממש טוב. היה קצר במערכת כנראה מהמים שהמתדלק שפך. המכונאי תיקן את הקצר והחליף את הצינור המוביל לרדיאטור וכל זה עלה 300 ש"ח. מי היה מאמין....היינו בטוחים שהלך המנוע.

תודה לכולם

אחרי שכבר התכוננת להחליף מנוע ותכננת את הלוויתו של הנוכחי , גם 700 ש"ח ישמע לך זול :lol:

העיקר שנגמר הסיפרו , על הצד הטוב ביותר. תעשי היכרות עם הנורות ברכב , לרבות שעון חום, כדי לא להקלע למצבים לא נעימים כאלה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

להמחיש עד כמה אסור לתת למתדלקים לנגוע ברכב. נהג חדש צעיר נסע ברכב של אישתי פורד פוקוס 2005 ונדלקה לו מנורת התקלה בתיבת ההילוכים.

לאחר שלא השיג אותי פנה ביאושו למתדלק ורכש בהמלצתו המלומדת גלון שמן מנוע שרובו נמזג למנוע ומי קירור.

למחרת נשארתי עם תקלה בגיר ובמנוע מוצף בשמן.

• תוכן חדש...