Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חיברתי 2 רמקולים של קנווד מאחורה 9*6, אך בנוסף מחוברים גם 2 רמקולים גרועים של הרכב מקדימה.

רציתי לדעת, אם ניתוק של הרמקולים מקדימה יתרום איכשהו לאחוריים לעבוד טוב יותר, או שמספיק שדרך הרדיו דיסק אני מעביר את העוצמה לרמקולים האחוריים?

אני כרגע עובד ללא מגבר.

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

אם לא תנסה לא תדע. תשחק בבלאנס עד שתשמע את התוצאה הטובה ביותר.

אני לא מאמין שהקידמיים עד כדי כך גרועים.אולי טיפה להחליש אותם דרך הבאלנס יתן פיתרון טוב.

בקיצור, תשחק עם הבאלנס עד שתהיה מרוצה.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

זהו ששיחקתי עם זה קצת, והקדמיים דיי נהרסו, בהתחלה הם היו בסדר גמור בשביל שמיעה בקטנה מקדימה.

אז אמרתי אם אני ינתק אותם בכללי מהמערכת עצמה אז אם זה משנה את האיכות מאחורה או מגביר את העוצמה שלהם, אני יודע שזה מינורי אבל אין לי מושג איך זה מתחלק, ואם לרדיו דיסק לבד יש בקושי 25 RMS אז שזה מתחלק לארבעה רמקולים (אני לא מבין בשיט בזה) זה גם מתחלק לא?

Opel Adam S 2017

פורסם

לא מתחלק. הוא לא יכול לגשר ואם תנסה לגשר, המגבר הפנימי ישרף מניסיון!

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

אם אתה יכול לשמוע בשני רמקולים אחוראיים זה יהיה מצויין

אם תנסה לעקוף את החיבורים אתה עלול לשרוף את הרמקולים או המערכת עצמה

זאת אומרת אם אתה מחבר 2 רמקולים אחוריים ומבטל את הקדמיים השמיעה תרד וניתוק הרמקולים הקידמיים לא יתרום עוצמה לאחוריים.

אפשר להגיד שאם אתה מפעיל 4 רמקולים באוטו שלך בלי מגבר, אז כאשר תנתק 2 רמקולים ותשאיר 2

הרדיו דיסק שלך פחות יתחמם, ופחות יתאמץ.

פורסם

תודה על התגובות שלכם.

אני מעדיף לשמוע רק באחוריים, אני תיכף מתכוון לקנות אולי קומפוננט של המורל ומגבר בשביל שזה יחבר את כולם יחד.

אז מה שאתם אומרים, עדיף להשאיר את 2 הרמקולים מאחורה פועלים לבד וזהו.

אשאיר את זה ככה...גם ככה הקדמיים שבאים עם הכריזמה 99 הם על הפנינים.

Opel Adam S 2017

פורסם

אם אתה מעדיף לישמוע ככה סבבה לך עד שתיקנה קומפוננט לקדימה

אשאיר את זה ככה...גם ככה הקדמיים שבאים עם הכריזמה 99 הם על הפנינים

דרך אגב "פנינים" זה טוב

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ברור שבמה אחורית זה לא כזה כיף או איכותי כמו קדמיים...

אבל מקדימה זו בניה שחבל על הזמן...אני רוצה גם לצפות את הכל בחומר אקוסטי מבפנים...אם זה אפשרי בכלל.

תודה לכם על העזרה חבר'ה..

(=

Opel Adam S 2017

פורסם

מניסיון שלי הרבה פעמים שמנתקים 2 רמקולים מהרדיו דיסק הוא יעוות בווליום קצת יותר גבוה מאשר כשכל ה-4 מחוברים.

לא משהו יותר מידי משמעותי אבל יש שינוי.

עדיף לקנות מגבר ממש פשוט ולחבר זה יתן את השינוי הגדול ביותר. לא חזרים פה מגברים שיעשו עבודה טובה בהרבה מהמגבר של הר"ד ועולים בסביבות 200-300 שקל.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני יודע אבל רציתי להשקיע קצת יותר מסתם מגבר..

כי אני רוצה להרכיב מערכת קומפלט,

יש לי הזדמנות לקנות מבן דוד שלי מערכת שלו בת שנה, מורכב ממגבר של lightning audio 200 RMS עם 4 יציאות, סאב של קנווד 400RMS 12 אינץ, ופאנל של פיוניר 5950 אם אני לא טועה...הוא קנה בזמנו ב 4000 במקום ב 5..והציע לי ב 1800 שקל..בקושי גם השתמש בהם..היה עושה חצאים בצבא ומפעיל אותם אולי פעם פעמיים בשבוע בסופ"ש.

חשבתי על המגבר שלו...כי לדעתי הוא הרבה יותר איכותי, יש לי 9*6 של קנווד 6980ie עם 90 RMS...אז לא רציתי לדפוק איזה סתם מגבר שלא יתן כלום.

נשמע סביר?

נ.ב רמקול אחד ברכב כרגע שמתי לב שהוא לא היה מחובר הייטב, אז ניתקתי אותו לבנתייים....

עדיף לנתק את השני גם? או שזה לא יגרום כלום (מדבר על האחוריים)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...