Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

התייעצתי איתכם לא מזמן לגבי רכישת רכב עד 160,000 ש"ח כשהדילמה שלי הייתה בעיקר בין ההונדה הגולף וכו'.

הדיעות היו חלוקות, מה שגרם לי לפנות לכיוונים אחרים, עד שראיתי מתחת לבית שלי רכב מדהים שהסתבר כדודג' קליבר.

למרות שהרכב לא מוכר ובקושי נראה על הכביש, ולמרות שאני מכיר את הסטיגמות לגבי רכבים אמריקאים מהסוג הזה, הלכתי היום לסוכנות.

זה היה נראה טוב מכדי להיות אמיתי. רכב מיוחד ויפה. הביצועים שלו דומים לאלטרנטיבות הקיימות בשוק וגם מבחינת צריכת דלק ואחזקה הנתונים דומים למאזדה, הונדה וכל מה שיש על הכביש כמו זבל.

מקבלים את הדגם המשופר- SXT שכולל 6 רמקולים MP3 6 כריות אוויר וכו', ב154,000 ש"ח.

למישהו יש סיבה סבירה לא ללכת על דבר כזה? מה אתם אומרים?

פורסם

הבעייה שהרכב הזה הוא עם הנעה קדמית בלבד למרות שהוא נראה כרכב שטח.

המחיר שלו גבוה יותר מרכבים הרבה יותר טובים ממנו והתמורה לכסף היא לא גבוהה.

לזכותו אפשר לומר שהוא נמצא תחת מעטפת של מרצדס ( שליטה על קרייזלר , חברת אם של דודג' ).

לחובתו, תמורה נמוכה לכסף, פוזה של רכב שטח והוא לא, התנהגות כביש לא גבוהה ואיכות הגימור יכלה להיות טובה יותר בכסף שצריכים לשלם עליה.

תחשוב על אופציות אחרות, אלא אם " רכב אמריקאי " עושה לך את זה.

פורסם

מה רע באיכות הגימור?

יש לסביבת הנהג שלל פינוקים, מפרט מצויין שאין ברכבים אחרים, ולי באופן אישי הוא נראה נהדר.

על הנעה אחורית אני יכול לוותר כי בכל מקרה לא אקח אותו לשטח, אז לא היית ממליץ?

פורסם

לפסול רכב בגלל שהוא נראה כמו רכב לשטח אבל בעצם הוא לא? זו סיבה לפסול אותו? הוא לא מיועד להיות רכב שטח, אז מה החיסרון בזה שהוא נראה כמו אחד? להיפך, אם כבר זה מה שמייחד אותו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא יודע איך אתה יכול להתלהב ממנו אחרי שהיית בתוכו. כולו פלסטיק מגעיל כזה שאתה ידוע שיקרקש איך שתצא מהסוכנות.

אם אתה במושב הנוסע ופותח את התא כפפות ישר תחטוף מכה בברך ואז תנסה לפתוח את התא שמעליו והוא יסגר לך ישר בגלל מנגנון טיפשי. והמושב האחורי בכלל זוועתי.

אם התלהבת מהמראה יש 2 רכבים הרבה יותר טובים - ניסאן קאשקאי (גם לא ממש התלהבתי מהמושבים) ויונדאי טוסון (לא בדקתי -אבל אמור להיות ג'יפ אמיתי ולא CROSS OVER) במחיר זול יותר - 147,000.

פורסם

קודם כל אם אהבת אז מה הבעיה? גם לטעמי הרכב ניראה טוב ,יפה ושונה מכל השאר,אתה צריך לקחת בחשבון שאין לרכב הזה שוק! וגם ליבדוק מה עלות הטיפולים, המחיר יחל ליהיות יותר נמוך עקב שער הדולר הנמוך ואכן החברה הורידה את המחירים אבל לא מספיק,http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=MGGI&Pn6Vq=E

לטעמי עדיף ללכת על הטוסון שעולה 147K ,אבל עם אהבת את היחודיות של הרכב אז למה לא ללכת אם מה שאתה מרוצה מימנו.(דרך אגב חבר קנה את הדודג ניטרו ולאחר מיקוח קיבל את חבילת המולטימדיה(DVD,GPS,מצלמת רוורס ועוד כשבהתחלה הם ביקשו על חבילת התוספות 15K אז שתידע שאפשר גם להיתמקח)

:fadein:
פורסם

שמעתי סיפורים על כך שניתן ליבא את הרכב ביבאו אישי, ואז הוא יעלה בסביבות 92-99 K. בארה"ב רכב חדש זה עולה 16.000$. לדעתי מי שקונה ב-150K הוא פשוט פראער.

האמת שבהתחלה שיעשעתי את עצמי עם הרעיון של דודג' קליבר. גם נראה יפה, גם היצרן מדווח על צריכת דלק סבירה. אך הסתבר שהרכב למעשה זולל דלק וגם 92K ביבוא אישי קצת גדול עליי ועל עצביי, לכן ירדתי מהרעיון.

אגב... ירידת הערך של הרכב היא מטאורית. ניתן לבדוק זאת באתר יד2

פורסם
אם הבסיס שלך הוא מחיר הרכב בארה"ב, רוב הסיכויים שתסע באוטובוס. המכפיל הוא ככלל סביב ה 3, בדיוק כמו הקליבר.

לא תמיד. כך למשל הונדה היברידית היא יחסית אטרקטיבית, במיוחד כאשר היה ניתן הדלק במבצע. לטויוטה קורולה נתנו מחיר סביר וישנם עוד דוגמאות. וחוץ מזה בין רכב חדש לאוטובוס ישנה עוד אופציה באמצע: הרכב המשומש. לשכיר הישראלי ללא רכב צמוד זאת האופציה היחידה שכדאית במבחינה כלכלית.

פורסם

לפי דעתי הרכב מרשים יפה וגבוה גם אני נדלקתי עליו ואני עדיין דלוק יחסית במחיר שלו אתה מקבל חבילה יפה בסך הכל אוטו טוב מנוע טוב מחיר שפוי לעומת הקשקאי שעלוה כמוה ואתה מקבל טאסות פשוט בושה וגם אתה נוסע בדודג שזה איזה שהוא יחודיות כל שהיא ולא כמו כולם.

שורה תחתוה:מומלץ רכב שונה מהמתחרים יפה מרווח גבוה גדול חבילה טובה אם אביזרים מפנקים בתכלב אם נדלקתה על האוטו לך על זה ומה גם אם אתה צריך הלוואות ללא ריבית וללא הצמדה יש להם וגם אחד כתב לך שאתה יכול להוציא והוא צודק לשכן שלי שרכש קאליבר לא מזמן בצבע שחור הוציא מהם מערכת מולטימדיה עם שני מסכים של DVD תנסה אולי בסוף זה ישתלם לך. קח תמונה שלו פשוט יפה

188.jpg_E1D5432.jpg756.jpg

• תוכן חדש...