Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי טויטה קורולה 2003 נדלקה לי המנורה הצהובה של בדיקת מנוע , ניגשתי למוסך וביצעתי בדיקת מחשב, נמצא כי הממיר הקטליטי לא טוב ואמרו לי להחליפו ,לא החלפתי והוספתי תוסף והנורה כבתה , ביצעתי גם בדיקת עשן נמצאו מדדים תקינים, כל הסיפור הזה היה לפני כשנתיים , היום נדלקה לי שוב המנורה הוספתי תוסף אבל המנורה לא כבתה , שאלתי היא האם ישנה בעייה אחרת , והאם בעקבות ניתוק כרית אוויר קידמית מופיעה התקלה הזאת או שזה בעקבות הממיר הקטליטי?

פורסם

צריך לבצע בדיקה ע"י מחשב/סורק אבחון כי יתכן והבעיה הנה אכן ממיר קטליטי אבל גם אולי בגלל רכיב אחר של מע' נהול המנוע (הצתה והזרקה).

ניתוק כרית אויר לא אמור להדליק את נורת בקרת נהול מנוע.

בברכה - רפי לין :-)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

ברשותי טיוטה קורולה שנת 2003, ליפני כחודש נדלקה לי נורת אזהרה צהובה , עשיתי בדיקה אצל חשמלאי רכב והוא אמר לי שהבעיה בממיר קטליתי.

בדקתי בפורום מה אומרים בנושא, ומתברר לי מנאמר בפורום זה, שיש בעיה ביצור של טיוטה קורולה 2003.

קראתי שיש לה בעיה במחשב ולהוא זה שדופק את הממיר הקטליתי.

מהפורום אני מבין שזו בעיה מוצהרת של טיוטה וקראתי שיש אנשים שאפילו תיקנו להם את הרכב (המחשב + הממיר) בחינם.

אני ניגשתי לטיוטה בפ"ת, ומה שנאמר לי הוא שפנה לשרות לקוחות.

פניתי לשרות לקוחות שהם אומרים איפה כתוב שזו בעיה מוצהרת של טיוטה ???!!!

לכן אני פונה לפורום זה, ומבקש לדעת איפה אני יכול לקבל את המידע הזה ?

מכיוון שהאתר הרשמי של טיוטה העולמית לא מכיל רשימת בעיות מוצהרות.

נ.ב

התיקון עולה כ 10000 ש"ח.

בברכה, רוני

פורסם

בוקר טוב .

טויוטה לא מפרסמת , או מודה בבעיה . נקודה , אבל היא ידועה .

לכן אסוף , העתק את הדיונים, על הבעיות אשר התפרסמו, באתר הזה .

כנס ל "גוגל " ואסוף עוד מידע , העתק אותו , צור קשר עם אנשים ( הודעה פרטית ) אשר הודיעו על בעיה דומה .

שאל אותם , איך לפעול .

ואז שלח את הנתונים , לטויוטה , הראה להם , סימוכין , כי זו בעיה סידרתית .

( קח בחשבון , כי זה נתון , לרצונם הטוב .. אבל ברגע , שיש לך נתונים ומידע, אני מאמין, שיבואו לקראתך )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

גם אצלי יש את אותה הבעיה ,

וגם אני הוספתי את התוסף והנורההפסיקה.

אבל זה חזר אחרי חודש.

לפי מה שחקרתי מדובר על תקלה במחשב של הרכב והוא זה שדופק את הממיר.

ניגשתי היום למוסך טיוטה בפ"ת והם הפנו אותי לשרות לקוחות.

הנזק בתקלה זו כ 10000 ש"ח

פורסם

אכן זוהי התקלה הידועה , פנה לגוגל ולאופצית החיפש פה בפורום, תמצא פירוט ודרך התנהלות מול היבואן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני עובד עם מוסך מרכזי של טיוטה הבעיה מוכרת מאוד .

צריכים להחילפ ת מממירים ות מחשב מנוע החלפה של ממיר לבד לא תפתור תבעיה !

ולא תוסף ושום דבר אחר לא תלכו רק לסוכנות טיוטה בעניין הזה כי מכונאי רגיל לא תמיד יכול לעזור בנושא הזה

אני חושב שיש גם 5 שנים אחריות על ממיר .

פורסם
אני עובד עם מוסך מרכזי של טיוטה הבעיה מוכרת מאוד .

צריכים להחילפ ת מממירים ות מחשב מנוע החלפה של ממיר לבד לא תפתור תבעיה !

ולא תוסף ושום דבר אחר לא תלכו רק לסוכנות טיוטה בעניין הזה כי מכונאי רגיל לא תמיד יכול לעזור בנושא הזה

אני חושב שיש גם 5 שנים אחריות על ממיר .

אז מה עושים אצלך במוסך במקרא שהממיר העל 5 שנים אבל הרכב לא נסע עוד 100000 ק"מ?

אם טיוטה מודעת לבעיה , היא הייתה צריכה להחליף את הממיר בלי קשר למספר השנים, הדבר היה צריך להתבצע עוד במהלף 3 שנים של האחראיות!!!!

פורסם

יש איפה שהוא מסמך כל שהוא שאומר שקימת תקלה במחשב של טיוטה קורולה ולכן הממיר מתקלקל?

כי אני פניתי לשרות לקוחות של טיוטה והם אמרו לי שלא מוכנים לתקן את הבעיה כי האוטו כימט בן 6 שנים.

המוסכניק הראשי אמר לי שהבעיה היא במחשב של טיוטה אבל אני לא מאמין שהוא יכתוב לי מכתב שהוא מאשר זאת.

כי אני רוצה ללכת לבית משפט .

פורסם

אם הרכב היה מטופל גם אחרי האחריות בחברה לא צריכה להיות בעיה אגב לגבי משפט עברת תאחריות אין לך תיק לפי דעתי .

פורסם

מה יש פה ללכת לבית משפט?

קנית רכב עם תקלה סדרתית ואמינות מפוקפקת. שלם את המחיר וסע ושלום, האלמנט בפנים.

נ.ב:

האם שמעת על מישהו שרוצה לתבוע את פיז'ו כי הלך לו הגיר ב-150 אלף ק"מ?

• תוכן חדש...