Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארץ אין שום דבר,כולם מגיעות עם מנוע 1.8 שמספק 115 סוסונים.

בחו"ל בטח יש את גרסת ה-MPS שזה כבר סיפור אחר לגמרי,תשתמש בחיפוש אני זוכר לא מזמן הייתה שיחה על הרכבים האלה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא MPS.

היו גרסאות שהגיעו עם מנוע 2.0 V6, בהספקים שונים. אם אני זוכר נכון, היתה את הגרסה הרגילה עם 145 כ"ס, ZXI עם 170 כ"ס, ו- TYPE R עם 190 כ"ס. אף אחת מהגרסאות הנ"ל לא הגיעה לארץ.

"ai motoare capul doare"

פורסם

תגיד מתי כבר תיקנה את הרכב?אם כול השאלות ששאלתה ניראה לי אתה כבר מומחה מספר אחת בארץ בדגם הזה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
צריכה?

מחלות ידועות?

סוג דלק?

מחיר חלפים?

אמינות?

כ"ס?

אחיזה?

האם בד"כ הן הולכות מעל המחירון?

צריכה - 1:11/1:12 .

מחלות - לא קיים משהו ספציפי .

סוג הדלק - בנזין 95 נטול עופרת

אמינות - רכב אמין מאוד .

כ"ס - 115 כ"ס .

אחיזה - די לא רעה , אפשר להשיג עוד עם הגדלת הצמיג .

מחיר - בדרך כלל לא מעל המחירון , כי לאוטו הזה יש שוק מעולה .

פורסם
תגיד מתי כבר תיקנה את הרכב? אם כול השאלות ששאלתה ניראה לי אתה כבר מומחה מספר אחת בארץ בדגם הזה.

מחזק.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...