Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר לאנסר האם כדעי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בכל זאת תחשוב על לקנות אוטומט אתה מוזמן לפנות אלי.... ולשלי יש גיר חדש-ז"א משופץ מלפני חודש+קולר.

אני החלטתי לעבור לדו גלגלי!

אין שכל-אין דאגות:יש רק הרבה הוצאות כספיות!:?

פורסם

חברה תודה על העזרה אבל מה לא ברור לכם בכך שאני רוצה רק גיר רגיל??

אתם קוראים לפעמים את ההודעות או שסתם כותבים כי משעמם לכם.... באמת, תהיו רצינים!

פורסם

צריכה ממוצעת באיזור 1/12-13 אוטו חזק אצין מאוד (ראש באיזור ה250K +/-) וכמו רוב היפניות מתקופה זו.

נוחות ממוצעת- אופציה נוספת מאזדה 323 סדאן ידנית (אפשר במידה מסוימת לומר שהיא יותר אמינה) והאימפרזה שהיא צורכת יותר דלק אבל אמינות ללא פשרות.

הכי חשוב סבלנות, חפש אוטו שמור (חשוב לאורך חיי הרכב) וסע בזהירות.

בהצלחה.

פורסם

דבר אחד ששכחו להגיד לך הוא שקשה מאוד מאוד למצוא אקזמפלר שמור כי רוב המכוניות

שחוטות אבל המוכר תמיד אומר ש"האוטו בובה" אבל המכון בדיקה חושבת אחרת..

אני אומר הכל מנסיון כי חפשתי הרבה זמן אחרי סופר לנסר ידנית אך לבסוף התפשרתי על איפרזה אוטומאטית(נכון

שהרבה פחות מהירה/מאיצה וכו' אבל אין על האמינות של הרכב הזה ושל הצליל של המנוע שלו שנותנים לו קיק טוב!)

בהצלחה :)

• תוכן חדש...