Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי עכשיו מבית של חבר,

באחוריי ביתו יש אופנוע, דיי נדיר הייתי אומר, שלטענתו[ולטענת המצב שבו הוא נמצא] עומד כבר 10 שנים,

אני מעוניין לנסות לשכנע את הבעלים לבצע העברת בעלות ולשפץ אותו,

אני מבקש את עזרת חברי הפורום, בעלי הקשרים למינהם, במציאת הבעלים, לטובתו של האופנוע בה"פ.

אבי קינן.

----

פורסם

רעיון שלי- קצת אדיוטי- תנסה על אחריותך- אני לא יודע אם זה אפשרי, אבל נסה להזיז את האופנוע למקום שהבעלים לא יכול לראות באיזור הבית של החבר, ובמקום תשאיר פתק, שלט, משהו, עם פרטים שלך שכביכול לקחת את האופנוע.

תעשה את זה ל10 ימים. אפחד לא מתקשר? תנסה אמצעים אחרים (מי שיציעו לך כאן).

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

אני מקווה שיום אחד יזיזו לך את האוטו רק כדי שמישהו יוכל לקבל ממך טלפון. אני גם רוצה לקוות שזו תהיה העיריה.

חוצפן.

לבחור שמחפש את הבעלים - נסה לבדוק לפי מס' שילדה \ רישוי במשטרה אם יש לך חבר שם ..

פורסם

אני לא מתכוון להזיז את האופנוע, כי

הוא נמצא יחסית במקום מוסתר, למרות שהוא דיי נגיש[לא מנעולים ולא דלתות, מחוץ לכניסה לבניין, למרות שהוא מוסתר ע"י 40 מטר של שיחים.

יכול להיות שאחד החלקים שם נתפס, בין אם זה הקלאצ/בוכנה/איזה גלגל שיניים + צמיגים בגיל הזה אמורים לדמות מצב של חול[כמו בים], ככה שכל נגיעה קטנה יכולה לגרום נזק וכל עוד זה לא הרכוש שלי, אין לי זכות לנזוק אותו.

לגבי מספר שילדה, אין לי מושג איפה המספר מופיע,

כמו כן אין לי גם חברים במשטרה, בגלל זה אני כאן בפורום.

לילה טוב,

אבי

----

פורסם

פעם ראיתי רכב ישן שמאוד רציתי אז דפקתי על כמה דלתות בשכונה שכיוונו אותי לבעלים שכמובן לא רצה לשמוע על מכירה, למרות שהוא לא נגע ברכב כמה שנים טובות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מאחר והאופנוע נמצא בבנין של חבר,

שאלתי אותו על הא ודא והוא אמר שאין לאף אחד מושג[כולם חדשים/סנילים].

----

פורסם
אני מקווה שיום אחד יזיזו לך את האוטו רק כדי שמישהו יוכל לקבל ממך טלפון. אני גם רוצה לקוות שזו תהיה העיריה.

חוצפן.

לבחור שמחפש את הבעלים - נסה לבדוק לפי מס' שילדה \ רישוי במשטרה אם יש לך חבר שם ..

אני יודע שככה זה גנבה של קטנועים, אבל מה לעשות שזה רעיון שלדעתי הוא טוב. דיברתי על להזיז, אפילו לגרור על בטון, כמה מטרים, לא לגנוב לשטחים.

תשאיר פתק. צלצל למשרד הרישוי או לאנשהו ותגיד שמישהו פגע ברכב שלך, השאיר רק מספר רכב ולא שום פרט נוסף, יענו לא היית והוא השאיר פתק. תן ת'מספר של האופנוע. לא יודע כמה זה פרקטי, אבל יכול לעזור.

פורסם

לפני כמה שנים איבדתי את הארנק בדרכי לאוטו, כששמתי לב שאיבדתי אותו חזרתי לחניון שבו הרכב חנה

שני בחורים שהיו שם רשמו את מספר הרכב של הבן אדם שלקח לי את הארנק, ניגשתי עם זה לתחנת המשטרה וביקשתי מהקצין התורן שינסה לאתר לי את הבעלים, והוא אכן הצליח.

נקודה למחשבה.

פורסם
אני יודע שככה זה גנבה של קטנועים, אבל מה לעשות שזה רעיון שלדעתי הוא טוב. דיברתי על להזיז, אפילו לגרור על בטון, כמה מטרים, לא לגנוב לשטחים.

תשאיר פתק. צלצל למשרד הרישוי או לאנשהו ותגיד שמישהו פגע ברכב שלך, השאיר רק מספר רכב ולא שום פרט נוסף, יענו לא היית והוא השאיר פתק. תן ת'מספר של האופנוע. לא יודע כמה זה פרקטי, אבל יכול לעזור.

אתה מוכן להפסיק לשכנע אותו לבצע עבירות ?

הוא סה"כ רוצה לקנות את האופנוע לא להסתבך בפלילים! זה לא רכושו ולמרות שהוא בחוץ, ברחוב אין לו שום זכות לגעת או להזיז אותו. בטח ובטח לא להעליל עלילות.

לדעתי הפתרון הכי הגיוני הוא למרות מה שהחבר אמר לבצע את סבב השכנים בעצמך, מי שלא מכיר שלפחות יפנה אותך לשכן ותיק יותר. לבסוף תגיע לזקנה החטטנית שיודעת הכל על כולם היא בטוח תדע למי זה שייך.

נק' למחשבה אם הוא זרוק בשיחים בשטח פתוח יתכן והוא נגנב ע"י ילדים וכשהם סיימו איתו הם זרקו אותו שם.

מי שראה לא התעניין למה יש שם אופנוע זרוק. שווה לך לקחת מס' רישוי ולבקש (אפילו מהמשטרה) לבדוק האם הוא מדווח כגנוב, אם לא לפחות תדע שיש בעלים באיזור.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
אתה מוכן להפסיק לשכנע אותו לבצע עבירות ?

הוא סה"כ רוצה לקנות את האופנוע לא להסתבך בפלילים! זה לא רכושו ולמרות שהוא בחוץ, ברחוב אין לו שום זכות לגעת או להזיז אותו. בטח ובטח לא להעליל עלילות.

לדעתי הפתרון הכי הגיוני הוא למרות מה שהחבר אמר לבצע את סבב השכנים בעצמך, מי שלא מכיר שלפחות יפנה אותך לשכן ותיק יותר. לבסוף תגיע לזקנה החטטנית שיודעת הכל על כולם היא בטוח תדע למי זה שייך.

נק' למחשבה אם הוא זרוק בשיחים בשטח פתוח יתכן והוא נגנב ע"י ילדים וכשהם סיימו איתו הם זרקו אותו שם.

מי שראה לא התעניין למה יש שם אופנוע זרוק. שווה לך לקחת מס' רישוי ולבקש (אפילו מהמשטרה) לבדוק האם הוא מדווח כגנוב, אם לא לפחות תדע שיש בעלים באיזור.

במה שונה העלילה שאתה המצאת על האופנוע מהאחת שאני המצאתי עם המספר?

פורסם

במה שאני הצעתי אין שום עלילה..

אין צורך לשקר או להמציא סיפור למשטרה אלא פשוט להציג להם את הסיפור כמו שהוא, שים לב שהצעתי אינה כוללת השגה במרמה של פרטי הבעלים אלא בדיקה האם הכלי גנוב, דבר שהוא לגיטימי וניתן לבצע אפילו במשרד הרישוי כמדומני.

בדיוק כמו הבדיקה שאתה עורך לרכב אותו אתה מעוניין לקנות.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
אפשר רמז איזה אופנוע זה?

:wave: +1

אם תוכל לצלם ולהעלות תמונה זה יהיה מעולה.

אני אעלה הודעה בפורום פולגז.

ובדר"כ מספר השלדה מופיע באיזור צוואר השלדה בחיבור למזלג הקדמי.

אגב, סחתיין על היוזמה. כן ירבו צדיקים.

• תוכן חדש...