Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחי הרכב, יש לי מספר שאלות, אשמחאם אוכל לקבל מענה .

הרכב הוא לאונה GL 87

האם דרך הרשת (גריל) מפלסטיק שנמצאת בין השמשה הקדמית והרכב, נכנס האוויר כשבוחרים להכניס אוויר למערכת המיזוג מיחוץ לרכב? או שזה נכנס מכיוון אחר?

ואיפה נמצא החור שמימנו נכנס האוויר מיתוך הרכב כשבוחרים סירקולציה פנימית?

ואיך אפשר להגיע ליחידה הפנימית של המיזוג? מבלי לפרק את כל הדש בוארד? האם יש אפשרות לגישה אפילו חלקית לחיבורים שם? (אני מעוניין להגיע ל2 החיבורים שמתחברים לכפתור הסירקולציה.) ומה בדיוק צריך לפרק כדי להגיע ליחידה הזו?

תודה לעונים.:-)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ושאלה נוספת, האם יש טרמוסטט למזגן? הכוונה עוד כיוון לעוצמת הקור מלבד ה"תריס" שמחובר לידית בתא הנוסעים?

פרטים בה"פ .

פורסם

יש לך בעיה כלשהיא בואקומים? מה מטרת השאלות כאן?

על איזה יחידה פנימית אתה מדבר? על המעבה?

(אני מנסה להבין, עושה רושם שאחרים שכחו מהשאלה שלך)

פורסם

יש את היחידה הפנימית של כיווני האוויר במזגן, היחידה שאליה מחובר הכפתור של הסירקולציה, ואני שמניח שמחוברים אליה גם הצינורות מיחידת הכפתורים שקובעים לאן יזרום האוויר, לשמשה ,לרגליים ,או לפנים,

אין אצלי את כפתור הסרקולציה בכלל יש לי כפתור שהבאתי מפירוק וראיתי שיש לו 2 חיבורים של צינורות , איך אני מארגן גישה לחבר את הכפתור הזה לאן שהוא צריך להתחבר , ולאן הוא צריך להתחבר בכלל?

והאים יש איזשהו אלמנט שקובע את עוצמת הקירור של המזגן וניתן לשינוי מלבד ה"תריס"?

פרטים בה"פ .

פורסם

להתעסק עם הואקום זה סיפור קשה.

בד"כ מוציאים קודם כל את יחידת לוח השעונים עצמה, ומחברים מחדש.

יכול להיות שתגלה הרבה הרבה קומבינות עתיקות יומין ברכב...

לפי מה שהבנתי ממך הפסנתר אצלך שלם, כולל התריס - ומה שחסר זה כפתור הסירקולציה שנמצא משמאל.

הצעה שלי - חפש חשמלאי\מזגנאי OLD FASHION שהתעסק בזמנו רבות עם הסיפור, אולי כאלה שעבדו בד"ר סובארו (הרשת) ובאמת יודעים על בליינד איך לתקן דברים כאלה.

אני חושש שאם תתעסק עם הואקומים האלה, תגרום נזק רציני שיעלה אלפי שקלים לסדר.

• תוכן חדש...