Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא אמור לקבל חשמל מהגבר.

שאלתי את אותה שאלה לפני שבוע וקיבלתי מלא תשובות ברורות,תעשה חיפוש לנושא הזה ותקרא

פורסם

מצטרף לשאלה, אני גם קראתי את ההודעה של לפני שבוע, ואני לא הבנתי אבל משהוא.

מזה + ל REMOTE ו - למגבר?

איפה הם נמצאים?

קיצור - אני יכול לחבר את המאוורר לערוץ במגבר? כי יש לי מגבר 4 ערוצים ורק 2 בשימוש (בלי גישור). זאת אומרת 2 ערוצים ריקים.

פורסם

אתה לא רציני בקשר לתגובה שלך!!!

מאוורר לערוץ במגבר?

ידידי, אני חושב שאתה אמור קודם כל צריך לקרוא הרבה לפני שאתה בכלל מתחיל לחשוב לכיוון מערכות לרכב

רימוט REMOTE הוא חוט פיקוד שנותן 12V באמפרג' נמוך למגבר בכדי שידלק, רצוי להשתמש ברילה (ממסר) בכדי להפעיל מאווררים כי בדרך כלל הHU לא יכול לספק מספיק זרם לכל המאווררים וגם להדלקת המגבר.

ליותר מידע, בבקשה בצעו חיפוש עמוק יותר כמו כן בכלל להבין אך עובד מגבר.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם
אתה לא רציני בקשר לתגובה שלך!!!

מאוורר לערוץ במגבר?

ידידי, אני חושב שאתה אמור קודם כל צריך לקרוא הרבה לפני שאתה בכלל מתחיל לחשוב לכיוון מערכות לרכב

רימוט REMOTE הוא חוט פיקוד שנותן 12V באמפרג' נמוך למגבר בכדי שידלק, רצוי להשתמש ברילה (ממסר) בכדי להפעיל מאווררים כי בדרך כלל הHU לא יכול לספק מספיק זרם לכל המאווררים וגם להדלקת המגבר.

ליותר מידע, בבקשה בצעו חיפוש עמוק יותר כמו כן בכלל להבין אך עובד מגבר.

דני

אני רציני, וכבר קראתי את כל המדריכים בFAQ.

בשום מקום לא כתוב שאי אפשר לחבר מאוורר מערוץ במגבר.

בנוסף לא כתוב איפה אני מוצא את הקוטב השלילי במגבר, לא כתוב על איזה חיבור מדובר.

ולקרוא הרבה לפני שאני חושב על מערכות לרכב? בינתיים לא נתקלתי באיזה משהוא מסובך שדורש ידע נרחב בנושא מסוים, אלה ידע ממש בסיסי, הרוב בפיזיקה.

פורסם

ערוץ במגבר,אתה יודע מה הוא עושה? הוא לא מעביר חשמל! (12V )

זה מובן מאוד,רימוט זה נותן מתח למגבר ,שהרדיו דיסק נידלק גם המגבר\ים אתה לא רוצה לקום בבוקר יום אחד עם מצבר מת נכון?(עקב מגברים דלוקים בלילה,) והמינוס זה מחובר מהמגבר לשילדת הרכב, זה הבסיס

BMW Z4 2008 ידנית!:twisted:

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם

מעניין איך זה יהיה באמת למאוורר לעבוד על ערוץ במגבר:)

אולי אני אנסה את זה פעם

איזה חיתוך וסלופ כדאי להשתמש? מישהו יודע?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
ערוץ במגבר,אתה יודע מה הוא עושה? הוא לא מעביר חשמל! (12V )

זה מובן מאוד,רימוט זה נותן מתח למגבר ,שהרדיו דיסק נידלק גם המגבר\ים אתה לא רוצה לקום בבוקר יום אחד עם מצבר מת נכון?(עקב מגברים דלוקים בלילה,) והמינוס זה מחובר מהמגבר לשילדת הרכב, זה הבסיס

כבר יותר מובן כל הקטע של לאן לחבר.

רק תיקון קטן - ערוץ במגבר כן מעביר מתח חשמלי.

פורסם

בטח שלא יהיה רשום לך שאי אפשר לחבר לערוץ של מגבר מאוורר כי זה הדבר הכי טיפשי ששמעתי בחיים שלי חוץ מזה שמישהו חשב שסידי-רום במחשב זה מעמד חדשני לקפה,לרכב לדוגמה אומרים איזה שמן מותר ואיזה אסור לשים אבל אף אחד לא ירשום שאסור לשפוך לשם חול:lol:

חשבתה אולי שמאוורר צריך DC ולא AC? כי אחרת הוא כל הזמן ישנה קוטביות וכיוון סיבוב.

כמה שהתקנת מערכת ברכב היא דבר פשוט למי שמבין לפני כל זה יש צורך בהבנה בסיסית של חשמל והגיון פשוט, אז כן צריך לקרוא ולהבין.

מה שכן בדקתי עם חבר, זה במקום לחבר לשני חוטים רמקול מחברים מנוע חשמלי קטן הכי פשוט כמובן שהוא מתחיל לזוז ולשנות קוטביות אבל אם מקרבים לאוזן את המנוע אפשר לשמוע קצת מוזיקה8)

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם
בטח שלא יהיה רשום לך שאי אפשר לחבר לערוץ של מגבר מאוורר כי זה הדבר הכי טיפשי ששמעתי בחיים שלי חוץ מזה שמישהו חשב שסידי-רום במחשב זה מעמד חדשני לקפה,לרכב לדוגמה אומרים איזה שמן מותר ואיזה אסור לשים אבל אף אחד לא ירשום שאסור לשפוך לשם חול:lol:

חשבתה אולי שמאוורר צריך DC ולא AC? כי אחרת הוא כל הזמן ישנה קוטביות וכיוון סיבוב.

כמה שהתקנת מערכת ברכב היא דבר פשוט למי שמבין לפני כל זה יש צורך בהבנה בסיסית של חשמל והגיון פשוט, אז כן צריך לקרוא ולהבין.

מה שכן בדקתי עם חבר, זה במקום לחבר לשני חוטים רמקול מחברים מנוע חשמלי קטן הכי פשוט כמובן שהוא מתחיל לזוז ולשנות קוטביות אבל אם מקרבים לאוזן את המנוע אפשר לשמוע קצת מוזיקה8)

דני

קיצור יש לך תגובות יהירות שלא תורמות כל כך, אני לא מחפש להתווכח איתך אם אתה שם לב ואני לא נגרר לזה.

אני רק שאלתי שאלה פשוטה.

וכמו שכבר אמרתה, צריך ליקרוא, ואני כבר עניתי לך, קראתי את כל הנושאים ב FAQ, אין לי פה איפה לקרוא עוד.

הבנה בסיסית בחשמל? יש לי את מה שקראתי בFAQ וקצת מכיתה י' שלמדתי אלקטרוניקה וחשמל.

וכן הבנתי למה התכוונתה בזה שהוא צריך זרם קבוע שמגבר לא נותן.

פורסם

דני

עשיתי את זה גם עם המערכת בבית ומנוע של 1.5V ושומעים צלילים כמו מטויטר, איך היתי מתלהב מזה:lol:

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תוכן חדש...