Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. קנינו לא מכבר אאודי A3 2005. אוטמוט

ראיתי שגיר הינו טיפטרוניק. הענין ברכב הוא שממש מורגשות רעידות או אפילו בלימות כאלה בעת האטה, בהאצה זה עוד בסדר.

האם מדובר בגיר רובוטי? והאם הבלימות האלה, או הרעידות האלה צריכות להיות?

אשמח באם תעזרו לי

תודה לכולם

[=

פורסם

מחיפוש שערכתי בפורומים, הבעיה יכולה להיות קשורה לסלילי הצתה?

מחכה לתגובתם. ואם כן אשמח לדעת מה זה, וכמה עולה לתקן את זה.

תודה

[=

פורסם

נפח 1.6, עבר 62 אלף.

תראה יש לי את האפשרות בגיר להעביר עם ה - + , אני מניח שזו הפונקציה של הטיפטרוניק... יכול להיות גם רובוטי וגם אפשרות של העברת "ידנית" ?

ואני לא יודע אם זה DSG, מחר בבוקר אבדוק

מה אתה אומר ?

[=

פורסם

אני שם על D. לא משתמש בהילוכים

כשאני מאט מרגישים רעידות,ף כשזה מגיע ל-30 ופחות מרגישים יותר את הבלימות.

אני חושב גם שאחרי נסיעה ארוכה יש קצת ריח לא תקין מהגריל או משהו.

[=

פורסם

לגבי הריח , אין לי מושג. אם הבלימות רכות אז אין בעייה. בהילוך נמוך וסף מהירות מסויים ממיר המומנט חוזר למצב פתוח ויכול להיות שכאן הבעיה אבל אל תתפוס אותי במילה.

יש לבדוק עם סורק ייעודי את הרכב, יכול להיות מצב שבו הממיר מקבל פקודה טיפה יותר מוקדם להפתח ואז הרככ במגיב ברעידה.

יש לבדוק את חיישני המהירות של הגיר וחיישנים נוספים הקשורים לתפקוד הגיר.

את מה שרשמתי , נרשם לפי הבנתי מרחוק אבל יכולות להיות בעיות אחרות הגורמות לרעידות .

פורסם

הבנתי, תודה. אין סיכוי שזה גיר רובוטי ומכאן נובע הדבר?

אשמח לקבל עוד תגובות. ושוב תודה לך אבדוק את העניין

[=

פורסם

עד כמה שאני יודע , 1.6 הוא עם גיר אוט' רגיל.

בדגמים היותר חזקים הרכב מגיע עם DSG רובוטי ושם בעיה של רעידות בהחלפת הילוך מרמזת על שחיקה לא אחידה של אחד משני המצמדים הנמצאים ברכב, למרות שבקלומטרז' כזה נמוך ,זה לא אמור לקרות.

קראתי עוד פעם את מה שרשמת, יכול להיות שהבעיה בכלל מהבלמים? תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

ידידי, רובוטי זה רובוטי,יש אפשרות להעברה ידנית ע"י שיפט אפ או דאוון.

בגיר טיפ' יש את אותו מצב העברה אבל הוא אינו רובוטי אלא פלנטרי רגיל.

פורסם

אהה עכשיו הבנתי. אז יכול להיות שזה גיר רובוטי? כי לא ידעתי שיש בשניהם שיפט אפ ודאון.

אוקיי אברר מחר בבוקר איזה דגם ברשותי בדיוק. נניח שהגיר רובוטי, המצב הזה הגיוני? או שצריך לטפל בזה?

ואם זה טיפ' מה דעתך? לבדוק את החיישנים?

תודה לך על עזרתך הרבה.

[=

פורסם

כן מה שרשמתי ואת החיישנים יש לבדוק עם סורק ספציפי לדגמים אלו.

לגבי הרעידות בגיר DSG , רמז לאחד משני המצמדים השחוקים בצורה לא אחידה ( מדרגה במצמד).

פורסם

הבנתי, בסדר גמור.

אשמח לשמוע עוד תגובות בעניין, לכל מי שיש רעיון / דעה / הארה / המלצה

תודה.

ראיתי עכשיו שרשמת מקודם על הבלמים,

איך זה יכול להיות קשור לבלמים?

[=

• תוכן חדש...