Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד מהם הוא המנהל של המכללה הת"א, השני המנהל של וינגייט :?

אתה איש מקצוע בעל הסמכה כלשהי, אגב ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא בעל מקצוע (אא"כ חובש נחשב) ולא מתיימר להיות, אלא בחור סקרן עם גישה למאגרי ידע.

את רב ידיעותי בנושא ספציפי זה רכשתי דווקא במקום לא צפוי. בביה"ס. עבודת הגמר שלי בספורט היתה על סוגי השרירים (חלק ומשורטט) ואפן פעולתם. כבר אז התנדבתי במד"א והתייעצתי עם רופאים משם אשר עזרו לי ונתנו לי חומר מקצועי.

מיותר לציין שהמורה לספורט (בוגר ווינגייט, אגב) דאז לקח את החוברת (36 עמודים כמדומני) ומלמל משהו כגון: "כן זה... אני יודע את זה מזמן..."

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

לא רוצה להישמע יהיר או משהו אבל גם למיטרני אין כך כל הרבה ידע בנושא

וזאת לאחר הרצאה שהעביר לנו מלאה בקשקושים שלא צריך לעשות חימום בלה בלה

וכך גם חשב דרור שגיא(פיזיולוג)והדוקטורים מרק ורטהיים ויוסי חלבה.

סימון,אני אגיד לך את זה ברצינות ולא מתוך כוונה להעליב או משהו אבל אין לך מושג על מה אתה מדבר.

תנועות קצרות-ארוכות לא קשורות בכלל להיפרטרופיה אלא טווח החזרות שבו עובדים!

וסלח לי אבל למורים לספורט אין בכלל מושג קלוש באנטומיה.

אל תשכח שתוכנית הלימודים בחינוך גופני לא השתנתה כבר למעלה מ30 שנה!

אני אומר את זה באמת בצער רב ומתוך ניסיון עם המורה לספורט שלי:evil: שנמאס לו שאני מעיר לו והוא פשוט

לא עונה לי כשאני מתקן אותו.

J.R, מדריך חדר כושר ותלמיד תיכון בכיתה יב'(כן כן..)

פורסם

א' אני שמח שאתה וקונדסון תמימי דעים שאני לא יודע מה אני מדבר.

ב' אני שמח שאתה מדריך כושר מוסמך.

ג' אני שמע שהמורה לספורט שלך משקף את מע' החינוך בארץ ב-30 השנים האחרונות.

ד' אני בטוח שלדעתך שגם דרור שגיא(פיזיולוג),והדוקטורים מרק ורטהיים ויוסי חלבה לא יודעים מה הם מדברים.

ה' אחד ושמו אחד.

ו' תשנה את שם המשתמש שלך ל "שלמה"-יותר מתאים לך. קח גם אלף נשים.

לא רוצה להישמע יהיר או משהו

לא הלך לך, סורי.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

נתתי את מיטרני סתם כדוגמה, אם שמעון היה יודע מי זה, הייתי יודע שהוא למד בוינגייט, אבל אני רואה שהוא לא.

שמעון, סורי, ידיעותייך בתחום באמת שמבוססות על מיתוסים, שפשוט אינם נכונים.

לגבי המגיב השני - מיטרני מתבסס על מחקרים, אם תתעמק בהם, תראה שאין הוכחה מחקרית

לגבי חימום ופציעות בהקשר הפיזיולוגי נטו (אבל יש בהקשר הנפשי וכו').

מה שכן - צריך לדעת "לקרוא מחקר", כי מחקרי פציעות זה לא מצב שהלכו ופצעו אנשים,

אלא אחרי הפציעה ניסו להבין "מה היה שם" ומי עשה מתיחות ומי לא.

לגבי דרור שגיא קשה לי להסכים, אני חושב שהוא אחד ה-תותחים הכי גדולים שאי פעם הכרתי בתחום.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אנא שמרו על תרבות דיון נאותה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אז זהו,שמיטרני לא התבסס על מחקרים בהרצאה (למרות שבספרו הוא כן מנמק שאין הוכחות מחקריות

לקשר בין חימום ופציעות) אלא נימק שהוא היה הילד הוא היה מרים ארגזים ואף פעם לא נפצע-בקיצור, משהו הזוי.

אני איתך בדעה שדרור הוא אחד התותחים.שיעור שלו עובר בשניה ונגמר עם חיוך גדול.

היו הרבה דיונים בין המרצים על הנושא הזה אך לא ניתן לקבוע תשובה חד משמעית.שיהיה:lol:

סימון,אני שמח מאוד שהראת לנו שאתה יודע את האלף בית.

אך אם היית קורא מה שרשמתי אז היית מבין שאני מסכים עם דרור שגיא ,ורטהיים וחלבה אבל אתה עסוק

בלטחון מים.:roll:

בקשר לשלמה והנשים שלו-די לי באישה אחת וטוב לי עם השם שלי,תודה על הדאגה.:-)

שבת שלום.

פורסם

ובשביל זה הקפצת שרשור מלפני שבועיים?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

דווקא מעניין

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
להעלים שומן אין שום דרך אחרת חוץ מפעילות אירובית.

שום תרגילי פיתוח-שריר (כמו שכיבות שמיכה וכדומה) לא ישרפו לך את השומן (הם כן אבל לא בצורה שתורגש בכלל) כמו פעילות אירובית חצי שעה- שעה ביום של ריצה\שחיה וכאלה.

לשרירי החזה כמו שאמרו לך שכיבות שמיכה ועוד כמה תרגילים שראיתי שפירטו פה.

ואל תשכח - תזונה, המרכיב החשוב ביותר! אל תעבור את ה1000 קלוריות ביום ותעשה ריצות ותראה איך אתה מוריד במשקל.

**בקשר לשכיבות שמיכה, לא צריך להתפרע ולעשות 100 במכה, אפשרי 3 סטים של 15 חזרות בקצב רגיל

או שלדעתי מה שיהיה נחמד (אבל משעמם מאד) זה 8 חזרות (עובד על ניפוח) אבל ממש ממש איטיות, לעלות ולרדת מאד לאט ואם יש להוסיף משקל על הגב.

אוהד.

(אמצע קורס חד"כ- ווינגייט).

לא מבין גדול אבל ממה שאני יודע יש אפשרות כלשהי להפוך את השומנים האלה לשריר ככה שאולי לשרוף אותם הוא לא ישרוף אבל פיתוח השריר יתן לו משהו

• תוכן חדש...