Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. הרכב שלי בצבע אדום במקור, עומד לעבור פחחות וצביעה כללית...בנתיים, עד לצביעה יש עוד זמן...לכן אני ברגוע בנתיים בוחר צבע .

הצבע חייב להיות בגוון אדום אני אנצל את ההדזמנות הזאת להצעות ממכם חברים יקרים לצבע נבחר לאוטו.

הרכב הוא :סיויק האצ'בק שנת 98.

 

נתנו לי הצעה ללכת על הצבע (המדהיםםםםם) הבא:

 

http://www.lexus.co.il/lexus_cars/is_new/is250/choose_your_lexus/colour_chooser.asp

 

(תקליקו על הגוון האדום שמצוין כ"אדום מטאלי") עכשיו השאלה המרכזית שלי בתרד הזה הוא איך אני משיג את הקוד צבע הספציפי הזה? האם אני מתקשר לסוכנות של לקסוס ומברר? יגידו לי שם בלי בעיות?

 

בכל אופן אשמח לשמוע עוד דעות והצעות.

פורסם

זאת אולי הדרך הכי גרועה שיש להתרשם מצבע.

הגוון שאתה רואה על המחשב וזה שתראה על הרכב האמיתי שונה מאוד.

 

לך תראה את הרכב במציאות ואז תחליט.

×
×
  • תוכן חדש...