Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו ג'אסטי,לחבר שלי הייתה את אותה הבעיה כמו שלי יש כרגע.

הבעיה היא בעיית גמגומים במהלך נסיעה.

האוטו מגמגם וכאילו "נחנק" לעיתים.תופעה מוזרה שקשורה ככל הנראה בקרבורטור וסתימה בתוכו.

השאלה שלי היא כזו,לחבר שלי היתה את הבעיה,הוא פתח את הפילטר אוויר ויש שמה מעין "בור" שוהא בעצם צינור המוביל את האוויר לקרבורטור(לפי מיטב ידיעתי),חבר שלי אמר שהוא ריסס לבפנים ספריי קרבורטורים.בטוב לב.

נסיה להניעה אוטו בהתחלה גימגם אבל אחר כך הוא אומר שהרבה שחור יצא!

אבל האוטו נסע חלק!!

אני שאלתי אולי לשים תוסף לדלק , את ה- BG - 44K. שישנם המלצות חמות עליו.

מה אתם אומרים?

אני לפני גיוס,ומעדיף לא להשקיע 450-500 שקל על ניקוי ושיפוץ קרבורטור אצל צביקה.

בתודה

גיא

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם

כותרת לקויה!

כנס לכאן: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

הכותרת היתה צריכה להיראות, למשל : "סובארו ג'אסטי מודל AB מגמגם/כבה, האם כדאי להשתמש בספריי ניקוי קרבורטרים?"

בברכה

דני -- ההנהלה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...