Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לבקש חוות דעת על הסאב הזה: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=AW15T1&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap&lang=HE##

הייעוד: SPL נטו. לפי גודל הממברנה(אני לא יודע אם על פי זה בודקים, אבל הגיוני שהממברנה היא נתון חשוב לקביעת האופי של הסאב), נראה שהוא סאב איכותי מאוד ל-SPL. מה אתם אומרים?

כמו כן, שאלה נוספת: הסאב הוא בקוטר של 15", מה זה אומר לגבי הסאונד שיוציא הסאב?

ושאלה אחרונה: אמרו לי שאת הסאב הזה ספציפית יהיה הכי יעיל למקם הפוך(זאת אומרת שפנים הסאב יופנו לתוך התיבה) למה? והאם זה באמת כדאי?

תודה רבה, ושתהיה שבת שלום לכולם.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

מה קורה אנשים?.. מחר אני חוזר לצבא אז אני אשמח אם תוכלו לעזור :)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

SPL נטו?

אני בספק גדול.

אבל בשביל המחיר שלו, שווה לבדוק את העניין.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

האמת סאב רציני

מה זאת אומרת הוא מותקן אצל חבר שלי בפונטיאק קופה והוא פשוט שובר מרסק ובוזז את הרכב ותכולתו

אך! חשוב להבין ע"פ הוא לא הכי איכותי לדעתי כלומר הוא לא כל כך מדוייק נותן באס רעש אבל לא לפי המוזיקה עם אתה מבין לא זריז ולא עומד בקצב (סאב "עייף" ו"כבד בתנועה")

* אך האמת לא שאני מכיר אבל אני בספק עם ישנם סאבים במחיר הנ"ל שעומדים איתו!

:roll:

פורסם

אודיובאהן זאת חברה שמייצרת הרבה מוצרים בתחום הSPL, יש להם פרוססורים סבירים עד טובים מאוד בתחום הרכב וסאבים חזקים אבל... לא בדיוק עונים על ההגדרה של המילה "איכות".

הסיבה שממליצים להתקין סאב כזה מחוץ לתיבה היא בעיקר בגלל שהוא דורש תיבה שהיא כנראה בנפח עצום ובשביל לחסוך את הנפח העצמי של הסאב שהוא גם כן לא פראייר, מתקינים אותו מחוץ לתיבה ואז אתה שומר על מימדים נורמליים וכנראה שרק ככה זה יכנס לתוך רכב סטנדרטי, אחרת אתה צריך SUV או רכב מסחרי כלשהוא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה חברים, עזרתם לי מאוד :)

אם לומר את האמת, אני לא סגור על עצמי אם אני רוצה SPL נטו, או סאב ל-SQ.

מאז ומתמיד אהבתי באסים "מרוחים" שמרגישים אותם חזק.

אבל לאחרונה יצא לי לעבור בין כמה מערכות SQ ברכבים שונים, ואני חייב לציין שזה גרם לי לחשוב פעמיים מה אני באמת רוצה.

אני עדיין נוטה יותר לכיוון ה-SPL, אבל אני רוצה להיות בטוח בעצמי(במיוחד כשמדובר בסאב כזה שנראה לי כ-SPL קיצוני מאוד לעומת מערכות אחרות ששמעתי בזמן האחרון)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

יש כאן משהוא שמפרסם את האח גדול שלו.

2000W RMS. במחיר דומה.

איזה מגבר אתה חושב להפעיל איתו?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...