Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Opel Corsa 97 VS Polo 97

Guest לא רשום
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי שמבחינת נוחות הפולו לוקחת בקלות.

השאלה שלי מי צורכת פחות דלק?

מי יותר חזקה?

מי יותר אמינה מבחינת תיקונים (שמעתי שלפולו יש הרבה בעיות)

הנוחות מבחינתי זה משהו שולי יותר, גם אם האוטו מאוד קטן (הקורסה)

בכללי איזה אוטו יותר אמין, יותר נוח לנהג צעיר שאין לו הרבה כסף, אבל שעדיין רוצה להנות.

אני מדבר על גיר ידני, לא רוצה אוטומט בכלל.

תודה רבה לכל העוזרים... :D

פורסם

את הקורסה אני לא מכיר, אבל הפולו כן

לדעתי הפולו לא כל כך נוחה, וכן גם ההתנהגות גם לא משהו.

מבחינת אמינות - היא דיי אמינה אבל חלקים מאוד יקרים במידה וצריך משהו.

מבחינת כוח - לפולו עם מנוע 1.4 יש 75 כוח סוס, יש עוד גרסא של 1.4 נקראת 16V בעלת 100 כוח סוס ועוד גרסה 1600 עם 100 כוח סוס, עם גיר רגיל אף אחת מהרגסאות לא מרגישה עצלה, וכן גם וגרסת ה 16V למרות ה 100 כוח סוס לא מרגישה חזקה באופן מיוחד.

פורסם
בכללי איזה אוטו יותר אמין, יותר נוח לנהג צעיר שאין לו הרבה כסף, אבל שעדיין רוצה להנות.

אני מדבר על גיר ידני, לא רוצה אוטומט בכלל.

תודה רבה לכל העוזרים... :D

בחרת את שתי מכוניות המיני הכי פרובלמטיות...

קח פונטו, או 106 או סקסו הן תהיינה יותר מהנות ויותר זולות לאחזקה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם יש לך כסף פולו 16V רכב מהנה איכותי ובנוי טוב יותר מהמתחרות בקטגוריה

אם אתה קצר בתקציב לך על 106XSI

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

כהרגלי בשאלות כאלה, אני "קופץ" לאוסף פרוספרטים שברשותי...

לצערי, אין לי פרוספקט של פולו, אבל יש לי של קורסה בשנים האלה.

קורסה מאוד חסכונית, אוכלת רק 1 ל-18.9 בכביש ו-1 ל-13.9 בעיר בדגם 1.4 ; 1 ל-20.8 ו-1 ל-15.2 בהתאמה בדגם 1.2.

מנוע 1.4 עושה 13.5 ב-0 ל-100, לאומת 14 שניות ב-1.2 שזה די נחמד.

מכאן יוצא שה-1.4 יחסית עייפה ו-1.2 נמרצת יחסית לנפח שלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בחרת את שתי מכוניות המיני הכי פרובלמטיות...

קח פונטו, או 106 או סקסו הן תהיינה יותר מהנות ויותר זולות לאחזקה.

למה הכי פרובלמטית?

פורסם

הפולו נפוצה הרבה יותר, כך שניתן להשיג חלקי חילוף בקלות רבה, שמירת הערך טובה.

איכות הצבע טובה יותר מאשא המתחרות , קל למצוא פולו עם צבע לא מתקלף (לעומת 106 , פונטו)

יש לנו בבית פולו 98' יד ראשונה כך שחוות הדעת משקפת 10 שנות שימוש ברכב.

המנועים אמינים 1.4 60 כ"ס עם זמינות כח מצוינת, מזגן מעולה, תצרוכת דלק בנהיגה עירונית 13.4 ק"מ לליטר.

פנים הרכב בנוי סביר.

תריץ חיפוש דובר על הפולו לא מעט.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

את הפולו אני לא מכיר אבל את האופל אני חיי יום יום.

יש לי קורסה 2000 1.2 ליטר והנתונים שלה לא מתקרבים למה ש"alfa164TS" רשם לפחות לא אצלי ויש לי רכב מלוקק, אצלי הצריכה הממוצעת בכביש משולב היא 14.4 ק"מ לליטר למרות ששמעתי שיש מנועים משופרים תוצרת היצרן שצריכת הדלק היא כמו ש"alfa164TS" אמר אבל למיטב ידיעתי זה בדגמים החדשים יותר משנת 97.

בכל מקרה הרכב ממש לא קטן ומאוד מרווח יותר מהמאזדה 323 של הורי גם מבחינת גובה וגם מבחינת מרווח לרגלים במושבים האחוריים, הנסיעה די נוחה והרכב חלש אבל מהיר כשדורשים בכוח (נשמע לא הגיוני?) אבל ככה לדעתי.

בהצלחה.

מיכו.

פורסם

נתונים שרשמתי מפרוספקט ומתיחסים למודל 98, המנוע הוא ECOTEC.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...