Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי לא ניסחתי הכי טוב את הכותרת שלי אבל השאלה שלי היא על דייהטסו שרייד האצ'בק (מנוע 1300) שנת 97-98.

1. מהי צריכת הדלק לאוטומט? ומהי לידני?

2. האם יש הבדלים משמעותיים ב"סחיבה" של הרכב בידני לעומת אוטומט?

3. האם המנוע עשוי מאלומיניום ורגיש למי ברז כמו שהאפלאוז רגיש? כי אם כן זה ממש קטסטרופת קנייה. ממש "חתול בשק".

4. עד כמה זה אפשרי (כמה זה קשה, אם בכלל) למצוא דגם שמור עם קילומטראז' נמוך בשנים 97-98, יד נמוכה? (תקציב 23 אלף פחות או יותר, אפשרות להימתח אם קיים צורך)

בעקרון ההתלבטות שלי היא בין הדגם שעכשיו דיברתי עליו לבין דייהו לאנוס שנת 2000. הבנתי וקראתי מלא על זה שחצי אומרים שזה אמין מאוד וחצי אומרים שזה איכות קוריאנית גרועה, ושהרבה מהם מהשכרה. אבקש לנצל את השירשור לגבי צריכת הדלק של הלאנוס בדגמים הידני והאוטומט. תודה.

פורסם

אכן מנועי השריד-הבלוק עשוי מאלומיניום כמו אפלאוז אבל אם השתמשו ברכב בנוזל קירור ותלך לבדיקה תוכל לדעת את מצב בלוק המנוע.

אם הבלוק אכול- תתרחק מהרכב כמו מאש.

בד"כ הולך ראש מנוע ואז כשמורידים מגלים את הזוועה בבלוק.

בגדול הרכב די סטנדרטי ואמין בלי תקלות מיוחדות ואם תמצא רכב שטופל עם נוזל קירור איכותי תוכל להרוויח רכב לא רע בכלל לטווח ארוך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אכן מנועי השריד-הבלוק עשוי מאלומיניום כמו אפלאוז אבל אם השתמשו ברכב בנוזל קירור ותלך לבדיקה תוכל לדעת את מצב בלוק המנוע.

אם הבלוק אכול- תתרחק מהרכב כמו מאש.

בד"כ הולך ראש מנוע ואז כשמורידים מגלים את הזוועה בבלוק.

בגדול הרכב די סטנדרטי ואמין בלי תקלות מיוחדות ואם תמצא רכב שטופל עם נוזל קירור איכותי תוכל להרוויח רכב לא רע בכלל לטווח ארוך.

אז בבדיקת בלוק המנוע אפשר לדעת אם השתמשו או לא השתמשו בו במי ברז? כנ"ל לגבי האפלאוז? (כי שמעתי שיש אפשרות שבעל הרכב ניקה את הקורוזיה והחליף את מי הקירור)

והאם אפשר לקבל תשובה לשאר השאלות?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לגבי צריכת דלק וסחיבה- הידני עדיף על האוטומטי אבל אוטומטי זה עניין של נוחות ופינוק (אני למשל מאוד מפונק ולא מוכן להתעסק בנסיעה בהעלאה והורדת הילוכים אבל את האמת צריך להגיד).

אם השתמשו במנוע הזה במי ברז ולא משנה אם הוחלפו לנוזל קירור ירשם בדו"ח הבדיקה-איכול בבלוק /ראש המנוע.

לי יש אפלאוז 97 שקניתי לפני 3.5 שנים.

בבדיקה הסתכלנו ולא היה שום סעיף כזה.

הרכב עבר אצלי כבר 45,000 ק"מ .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
כיום יש לי רכב מסוג דייהטסו אפלאוז שנת 97,יד שלישית,גיר אוטומטי,

הרכב נכון להיום במצב מצויין כאשר לפני שנה ושלושה חדשים הוחלף מנוע קומפלט עקב כשל במשאבת השמן שגרם להתפוצצות המנוע ולשני חורים בבלוק,.

45000 נעשו כולם על המנוע ה"חדש" ?

• תוכן חדש...