Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נא המלצה על צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לרכוש צמיגים, בחרתי שני דגמים באותו מחיר ובערך אותה איכות, נא הצלתכם מניסיון כזה או אחר על מה ללכת :

1 - CONTINENTAL PREMIUM CONTACT

2 - GOODYEAR EXELLENCE

המידה 185.65.14

פורסם

יש לי ברכב את הגודייר באותה מידה בדיוק, נוחות נסיעה מעולה, צמיגים שקטים מאוד, אחיזה טובה מאוד (יותר טובה משמעותית מהקונטיננטל הקודמים שהיו לי)

פורסם
יש לי ברכב את הגודייר באותה מידה בדיוק, נוחות נסיעה מעולה, צמיגים שקטים מאוד, אחיזה טובה מאוד (יותר טובה משמעותית מהקונטיננטל הקודמים שהיו לי)

ראשית תודה על התגובה, אבל מאיזה דגם היו הקונטי ומאיזה הגודייר ?

פורסם

בחרת בשני דגמים טובים מאוד, כך שהבחירה לא פשוטה.

אישית, יש לי נטייה לכיוון הקונטי פרימיום.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אכן הבחירה לא פשוטה לכן ביקשתי את חוות דעתכם, בגדול מה שחשוב לי זה אחיזה ובלימה, כמן כן פרונט כדאי לפני ההחלפה או אחרי או לא משנה

פורסם
שנהם מעולים, הקונטי אבל ברמה עולמית!

מה מחירם היום?

באזור 1200 כולל עבודה ( המידה צויינה לעיל)

פורסם

הגודאיר של פעם היו מעולים עד שהחליטו ליצר אותם בפולין או באיזה חור היום אני לא רואה שום הבדל בין קונטיננטל או גודאיר או פירלי כי כולם באותה רמה אם יש באפשרותך למצוא ולרכוש יוקוהמה תעשה את זה בלי לחשוב פעמיים, 300 לצמיג במידה הנ"ל זה מחיר מצויין.

פורסם
הגודאיר של פעם היו מעולים עד שהחליטו ליצר אותם בפולין או באיזה חור היום אני לא רואה שום הבדל בין קונטיננטל או גודאיר או פירלי כי כולם באותה רמה אם יש באפשרותך למצוא ולרכוש יוקוהמה תעשה את זה בלי לחשוב פעמיים, 300 לצמיג במידה הנ"ל זה מחיר מצויין.

הבעיה שהיוקו CDRIVE מיוצר היום במלסיה או בפיליפינים או משהו כזה ( לא כמו שה A539 שעכשיו אצלי והיו ייצור יפני ) הגודייר אכן מפולין והקונטי מרומניה, הקטע המוזר שקורולות החדשות באות אם גודייר אקסלנס כמקורי והייצור יפני....

פורסם

A539 הם אגדה וחבל לשמוע שהם עברו ליצור יד שניה, בדרך כלל יצור המוני ועסקאות למינהם ליצרן רכב שלא רוצה שם רע מייצרים בארץ המקור.

פורסם

אין מה לעשות - גלובליזציהת איפה הימים ההם שיפני היה יפני וגרמני היה גרמני.... בכל מקרה מה עדיף?

• תוכן חדש...