Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום וערב טובב

אניי כבר הרבה זמן רוצה לעשות מין פרויקט קטן של בנית ריצפה בבגא'ז כיום יש לי דיקט מעפן שהוא עקום קצת

מדבור ברכב מיצובישי לנסר הישנה אני כבר תכננתי איך העץ ישב הוא יחולק כנראה ל3 חלקים אבל הבעיה שלי היא איך אני מקבע אותם לגוף הרכב אני מפחד לתקוע ברגים כי המיכל דלק יושב והאם אני תוקע כול חלק בנפרד ורצתי לדעת אם כדאי להגביה במעט את הפלטה כדי שהחוטים והמגבר יוכלו לעבור מלמטה ערב טוב ותודההה יקיר אשמח לתשובות

פורסם

לדעתי קצת סיליקון בנקודות מגע יהיה עדיף על ברגים (לא חושף את הפח לחלודה)

באם להשאיר מקום לכבלים? זה תלוי איך תכננת את הבניה: כבלים חשופים או נסתרים.

בברכה

מתחדשת*

פורסם

תודה רבה לך על התשבות אבל יש לי עוד שאלה קטנה אם אני שם סילקון במקום שבו אני צריך לחזק במקום ברגים זה ישאיר לכלוך ויהיה קשה להוריד אותו אחרי זה או שזה כבר לא משנה

פורסם

בשביל זה מנקים כשהסיליקון עוד לא יבש (עם מטלית או משהו) וגם אם תרצה לפרק את כל הסיפור לא ישארו לך חורי ברגים.

מתחדשת*

פורסם

אתה יכול לשים ספוג מתחת לחלק התחתון של הרצפה הצפה שאתה בונה.

אתה יכול לחבר את הרצפה הצפה בעזרת צירי דלתות לגב של המושב האחורי, או לבנות לבין שתי השכבות של הרצפה הצפה גב תומך שאליו תחבר את הצירים של הדלתות ואת הגב הזה תחבר איפשהו למקום בטוח במרכב הרכב.

אתה יכול להיות יצירתי רק תוודא שאם אתה כבר עושה חורים אז שתדע בוודאות שזה במקום בטוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רפד את רצפת הבאג"ז ב-לבד ועל הפלטה בצדדים יש אופצייה לשים סקוטש דו צדדי איכותי אות לבנות תפלטה במידה המדוייקת של תא המטען

נשמח לתמונה של תא המטען לחשוב ולתכנן (באיזה רכב מדובר?)

:roll:

• תוכן חדש...