Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטרף להצעה.
יאללה, תפגין דוגמה אישית ותחסוך מאיתנו את נוכחותך.

מעולם לא ראיתי דיון פה שבכלל הקשבת בו למישהו, אתה רק חוזר וחוזר על המנטרות שלך. תחזור כשתלמד ערכים יהודיים כמו פלורליזם ולמידה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלו לא המנטרות שלו, אלא של ההורים שלו.

הוא עוד לא פיתח כאלו משל עצמו.

כמה טוב לראות שבפורום שלנו יש תרבות דיון לתפארת מדינת ישראל. :roll:

אכן, אתה משמש גם כן דוגמה אישית לתרבות דיון.

נאה דורש נאה מקיים (יוסף טרומפלדור).

. . . זה כנראה הגיוני למשמע התגובה שלך. :|

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אתה משווה אכילה לחתונה? מה זה הקשקוש הזה, אם אין לך מה לכתוב, אל תכתוב.

ארז, תודה . אני מסוגל להחליט בעצמי מה לכתוב.

אמיל, קח עצה חינם:

כשאתה רואה שמנהלים דיון ענייני, ואין לך שום דבר לתרום לו - אתה לא חייב.

את השרשור הזה אגב, פתחתי בגללך באחת הפעמים הקודמות.

מעניין, רק לפני כמה הודעות הבהרת לי שאתה מסוגל להחליט בעצמך מה לכתוב וכעת אתה נוהג בדיוק כמוני? נכון שתגובתו האינפנטילית של אמיל ראויה להערה שלך אבל גם תגובתך היתה ראויה להערה שלי.

ארז רונן

פורסם
אותי חינכו להיות גבר! מה שיש לי בין הרגליים מוכיח שאני גבר ואני צריך להיות עם נשים (ככה נברא העולם וככה עושים, לא?!) ולא להיות עם גברים!

לדעתי זה שנולדת עם חור בתחת מוכיח מעל לכל ספק שאתה הומו. אחרת בשניל מה אתה צריך חור בתחת? הרי את כל החרא אתה מוציא מהפה.

ארז רונן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...