Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן, אבל צריך לדעת לכבד. אני בטוח שאם בשכונה שלך פתאם יבואו לגור הרבה **** (תשלים בעצמך את הציבור שלא היית מוכן לגור בשכנותו בשום אופן) או יעשו שם **** (השלם את החסר בפעולה כלשהיא שאינה לרוחך בשום אופן) אני מניח שגם אתה היית קם ומתנגד, מפגין, וגם עושה כל שביכולך להעיף את המפגע.

ירושלים היא הבירה של כולנו באופן סנטימנטלי, אבל הבעלים האמתיים הם אלה שגרים שם ותכבד אותם.

דבר שני: תפריד בין עקרוני ללא עקרוני. לחרדים מפריעים אירועים הקשורים בגאים/גאות כי הם נגד הדת וההשקפה שלהם, זה לא מתקשר להורדת כיפה בת"א כי היא לא מפריעה לאף אחד. כשיש כינוסי תשובה או שאמנון יצחק בא להטיף המתנגדים יודעים טוב טוב לצאת למחות (יכול להיות שלך זה לא מפריע, אני לא מדבר באופן ספציפי). ולהוכחה, הברדק המתוקשר בחיפה עת באו חרדים להתפלל בבית כנסת בשכונה חילונית ולקיים שם לימודי תורה - דיירי השכונה ידעו יפה מאוד להפגין, להתנכל למתפללים ולהביא לשם חברי כנסת שמאלנים להפגין נגד הפרת צביון השכונה שלהם. אם זה תקין בעיניך גם הפגנת החרדים בירושליים היא לגיטימית, זה הבית שלהם.

זה היה ברוממה, לא סתם שכונה. הבית כנסת נבנה על ידם, והיו בו פעילויות בית כנסת רגילות. ואז חרדים באו וניסו להשתלט. אני לא זוכר ממש אם הם הצליחו. העניין הוא שהם ניסו לשנות את דרך החיים שלהם. אי אפשר למשול מעבר של אוכלוסיה שאחד לא מחבב לשכונה שלו, לבין מעבר של צעדה של אותו סוג של אנשים. ממש אין לי בעייה, מצידי שכל יום שלישי, ב4, תעבור ברחוב שלי צעדה של 10,000 אברכים. בלי צעקות, בלי המולה, עם איזה בגדים שהם רוצים. אכפת לי? הם רק צועדים. אם ההומואים והלסביות היו צועדים שם, עוצרים, מקימים במה ואז מקיימים אורגיה אז ברור שהייתה התקוממות. אני בעצמי הייתי מתנגד לכזאת פעילות. אבל מדובר במחאה אילמת! צעדה! לא הפגנה, צ-ע-ד-ה! אנשים צועדים.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואם לי כאדם שגר בתל אביב (נגיד שהייתי גר שם) מפריע שאנשים יסתובבו עם כיפה?

מותר לי להגיד להם להוריד את הכיפה?

ירושלים היא הבירה של כולנו ואי אפשר לא לעשות משהו רק בגלל שאנשים שגרים שם לא רוצים שנעשה אותם.

פורסם
אכן, אבל צריך לדעת לכבד. אני בטוח שאם בשכונה שלך פתאם יבואו לגור הרבה **** (תשלים בעצמך את הציבור שלא היית מוכן לגור בשכנותו בשום אופן) או יעשו שם **** (השלם את החסר בפעולה כלשהיא שאינה לרוחך בשום אופן) אני מניח שגם אתה היית קם ומתנגד, מפגין, וגם עושה כל שביכולך להעיף את המפגע.

ירושלים היא הבירה של כולנו באופן סנטימנטלי, אבל הבעלים האמתיים הם אלה שגרים שם ותכבד אותם.

דבר שני: תפריד בין עקרוני ללא עקרוני. לחרדים מפריעים אירועים הקשורים בגאים/גאות כי הם נגד הדת וההשקפה שלהם, זה לא מתקשר להורדת כיפה בת"א כי היא לא מפריעה לאף אחד. כשיש כינוסי תשובה או שאמנון יצחק בא להטיף המתנגדים יודעים טוב טוב לצאת למחות (יכול להיות שלך זה לא מפריע, אני לא מדבר באופן ספציפי). ולהוכחה, הברדק המתוקשר בחיפה עת באו חרדים להתפלל בבית כנסת בשכונה חילונית ולקיים שם לימודי תורה - דיירי השכונה ידעו יפה מאוד להפגין, להתנכל למתפללים ולהביא לשם חברי כנסת שמאלנים להפגין נגד הפרת צביון השכונה שלהם. אם זה תקין בעיניך גם הפגנת החרדים בירושליים היא לגיטימית, זה הבית שלהם.

תבדיל בין לבוא לגור לבין שעתיים בשנה.

בשכונה שלי (חילונית לחלוטין. גם אני אתאיסט גמור) בנו בית ספר חרדי בדיוק מעבר לכביש מול הבית שלי ואולי אתה תתפלא אבל זה בכלל לא הפריע לי ולא מפריע לי. לומדים שם בנים ביום והולכים הביתה אז למה שזה יפריע לי?

יש בשכונה גם שני בתי כנסת וגם זה כלל לא מפריע לי. אם יפתחו שם כולל שיעשה רעש כל היום (בניגוד לבית כנסת שמרעיש רק בחגים ובשבתות) ויסגור את הכביש בשבתות וחגים אני אמחה.

ביום שתסגור את ירושלים בפני ציבורים שוניפם באוןכלוסיה היא כבר תפסיק להיות הבירה של מדינת ישראל והסמל של העם היהודי שברובו המכריע חילוני ופלורליסטי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ולמה אני צריך לחפש דרכים אחרות כי חסמו לי את הכביש?

או למה עיר שלמה סגורה כי איזה רבי ( רב מחבלים שחור) במאה שערים. ועכשיו כל העיר בהלוויה. ?

וזורקים עליי דברים בשבת? ועל חברה שלי דברים כי היא לבושה בבגדים יפים. ולא סגורים ומחניקים?

הייתי במספר הפגנות של חרדיים. (בגלל עבודה ולא מבחירה) והשקרים שהם מספרים! וצועקים. ומפיצים לאנשים שלהם הוא עצום.

אז אתה יודע למה המצעד לוקח 4 שעות? וחודשיים הכנות ו3 מיליון שקל?

בגלל הנזקים של החרדיים. (2 מיליון שקל נזקים! ) משטרה בגללם עוד כ(חצי מליון שקל) ואיפה ועוד חצי מיליון?

בישיבות ובהכנות ולמצעד בגלל החרדיים. והנקים שלהם.

עם היה שקט. ובלי הלגן. המצעד היה עובר ואחרי שעה מכוניות הזבל היו מסימות כבר לנקות את האיזור.

ולנושא. יש לי ידידות לסביות. והומואים. והם אנשים טובים וחכמים לא פחות ממני וממכם.

יש להם דכות ללכת ולעשות כמה מה שלך מותר.

לך מותר לעשות מצעד זגלל קיצוצים. (כן)

אז להם מותר בגלל ההרגשת הגאווה. שהם לא מתביישים בבחירת בן הזוג שלהם.

אלי.

אפשר לחשוב שמה שקורה ב"גטאות" שלהם יותר טוב .

נמאס כבר שמיעוט שלא תורם כלום לחברה ולמדינה ורק עושק אותה מכתיב לרוב הגדול מה לעשות.

קודם שיעשו צבא או שיתרמו בצורה אחרת ולא בתפילות שלא מועילות לכלום ,אחרי זה שתהיה להם זכות דיבור.

להוציא את המיעוט שכן מתגייס לצבא , עובד בעבודות הגונות, משלם מיסים ועל זה הוא משלם בנידוי ועוד מיליון ואחד התנכלויות.

מי הם שאני בתור חילוני שנוסע בשבת לא יהנה מתחבורה ציבורית וצריך לסבול?

מי הם שבגללם אני צריך לשלם על פריטי מזון כפול רק בגלל ה"כשר"?

מי הם שלא עושים כלום ומביאים שבט של ילדים, ומקבלים כסף מהמדינה על חשבון האזרח מן השורה?

באיזה זכות הם יגידו לי שאני צריך ללכת לטבול במקווה ולשלם לאוכל חינם שמקדש בחופה כ"כ הרבה כסף.

למה אני צריך לסבול בפסח עם המצות המזעזעות האלה.

אף אחד לא מכריח אותם לחיות פה וגם המדינה ממש לא קמה ומתפקדת בזכותם ..

לי כבר מזמן נשבר מהם

מי מכיר את הכלבים של פבלוב?

כל כך קל ללחוץ לכם על הכפתור. איפה אתם כשמדברים על רוסים \ הומלסים \ אתיופים \ דתיים \ מתנחלים?

כל הקבוצות המוחלשות לא זוכות לכ"כ הרבה אהדה, אמפתיה, ואכפתיות. רק ההומואים המסכנים זקוקים לעזרתכם.

נו, סרוניס, פאלו, ארנון, שי - איפה אתם, אבירי הזכויות והליברלים?

להגיד שפעת העופות על הומואים - שומו שמיים, אבל על חרדים - רבי מחבלים, עושקי המדינה, לא תורמים כלום, הילדים שלהם הם "שבט", הרב שעובד הוא "אוכל חינם" ובכלל - המדינה לא מתפקדת בזכותם.

למה את כל זאת ועוד תמיד מותר לומר על חרדים \ ימנים \ מתנחלים, ואנו לא שומעים את כל הליברלים מזדעקים?

פורסם

להגיד שפעת העופות על הומואים - שומו שמיים, אבל על חרדים -

רבי מחבלים כלומר אנשים שמסיתים לאלימות נגד אחרים בשביל למנוע מהם לחיות את החיים שלהם כמו שהם רוצים.

, עושקי המדינה כלומר מטילים אולטימטום בלי הרף לכנסת ולממשלה בכל הצבעה בשביל להשיג את מה שהם רוצים ויותר מימון לישיבות שלהם.

, לא תורמים כלום נו, מה כבר תורמים? אם מישהו שלא עובד לא תורם מיסים ורק קורא כל היום, אז מה הוא תרם?

, הילדים שלהם הם "שבט" אתה חייב להודות שאלו המון ילדים...

, הרב שעובד הוא "אוכל חינם" אם הוא עובד אז לא אבל רובם פשוט לומדים כל היום וחיים על חשבון המיסים שלנו.

ובכלל - המדינה לא מתפקדת בזכותם. מה הם עושים בשביל שהמדינה תתפקד?

למה את כל זאת ועוד תמיד מותר לומר על חרדים \ ימנים \ מתנחלים, ואנו לא שומעים את כל הליברלים מזדעקים?

כי זה נכון...

11111

פורסם

להגיד שפעת העופות על הומואים - שומו שמיים, אבל על חרדים - רבי מחבלים, עושקי המדינה, לא תורמים כלום, הילדים שלהם הם "שבט", הרב שעובד הוא "אוכל חינם" ובכלל - המדינה לא מתפקדת בזכותם.

קודם כל - הת'רד הזה לא מדבר על דתיים אלא על הומואים (ולכל הדתיים ההומואים שכאן - עמכם הסליחה).

אני אמנם מרגיש קרוב יותר לציבור ההומואים (ולא מהבחינה שאתם חושבים :-P ) ובגלל זה תשמע אותי מזדעק פחות כשמישהו יגיד מילה רעה על הדתיים (ואולי זה בגלל שגם לי יש לא מעט דברים רעים לומר עליהם). ובכל זאת, אם מישהו יפגע בזכויותיהם - אני אמחה באותה המידה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
גם אחמד טיבי אויב שלי

וגם ברוך מרזל אויב שלי.

(שניהם באותה מידה, מסיבות שונות)

וככה זה בדמוקרטיה, לכולם יש זכות לפתוח את הפה ואתה לא בוחר את השותפים שלך לדמוקרטיה לפי מה שנוח ומתאים לך.

עם כל הכבוד לדמוקרטיה לא נראתה עוד מדינה שח"כ שמייצג את המדינה קורא להשמדתה.

לא רק זה , הוא גם נפגש עם ראשי ארגוני טרור שקוראים להשמדת מדינת ישראל ומזדהה איתם.

וזה לא רק נגמר בטיבי , זה ממשיך במספר לא מבוטל של חברי סיעות ערביות..

ברוך מרזל עושה הכול מאהבת המדינה , זה ההבדל ביניהם.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
לא מותק, אתה יכול לעזוב.

במדינה דמוקרטית אין גבול לחופש הביטוי וכל אחד יכול להביע את עמדותיו, במגבלות החוק. גם ההומואים וגם ברוך מרזל, גם אם הדעה דורשת שינוי אופייה של המדינה. במדינה דמוקרטית לא עושים טרנספר לקבוצות אוכלוסיה רק בגלל שהן רוצות לשנות את אופייה של המדינה.

אלא אם כן אתה משטר פאשיסטי/נאצי.

לכל אדם זכות בסיסית להתקיים במדינה בה נולד, גם אם הוא לא מסכים עם הדרך שהיא מתנהלת בה.

זו לא זכות שאתה יכול לקחת.

להמחשה, אני מוכן לחסום את החופש שלך כאן בפורום, היכן שלי יש כוח ולך אין.

אני אומר שדעות כמו שלך לא מקובלות כאן והדלת פתוחה.

הולך?!

נעים לך?!

צודק...?!

אתה מתפזר לכיוונים לא קשורים וההמחשה שלך בכלל לא בכיוון.

במדינה דמוקרטית לא עושים טרנספר לקבוצות אוכלוסיה רק בגלל שהן רוצות לשנות את אופייה של המדינה.

לא זכור לי שאמרתי לעשות להם טרנספר או כל שטות שכזאת.

רוצים שנות את אופי המדינה? להוציא את התקציב מהדתיים? לעשות אותנו מדינה חילונית לחלוטין?

אין בעיה. תתארגנו, תקימו תנועה פוליטית ותתחילו להפיץ את קולכם. אף אחד לא ימנע מבעדכם לעשות זאת ואם יהיה לכם מספיק כח פוליטי אפילו תצליחו לעשות.

כל עוד הרוב כאן במדינה קובע שהוא רוצה ערכים של יהדות, זה מה שיש. אם בא לכם ואם לא.

רשמת בהודעה הקודמת שלך ש"רוצים ערכים כמו במדינות אחרות ולא ערכי דת במדינה" - כל עוד מי שרוצה את הערכים האלו הוא מיעוט אז הוא חייב לקבל את דיעת הרוב שהתקבלה.

אם מפלגה דתית קיצונית הייתה עולה לשלטון אז קרוב לוודאי שהחיים היו פה שונים לחלוטין.

אבל עובדה, היא לא עלתה. אז הם יכולים לבכות שיש מסעדות פתוחות בשבת או אנערף מה, אבל זה לא יעזור להם יותר מדיי.

אגב, אתה לא רואה את הדתיים באים לדיזינגוף בתל אביב ביום שבת וזורקים אבנים על מי שמחלל את השבת.

נכון, תעשה את זה בבני-ברק וכניראה תסיים בבית חולים, אבל למה לעשות את זה בבני ברק? דווקא?

זה כמו שהדתיים היו רוצים לחסום את כבישי תל אביב בשבת בשביל הפגנה לצורך "שמירת שבת". אתם רוצים לשמור שבת? תשמרו, אל תכריחו אותנו, ואל תגרמו לבלאגן פה.

אתה חושב שאם המצעד היה בדיזינגוף אז חצי מההמולה הזאת שמתרחשת כרגע באמת הייתה מתרחשת? שבאמת היה ניסיון לדקור מישהו, כמו לפני שנתיים?

לא.

לכל אדם זכות בסיסית להתקיים במדינה בה נולד, גם אם הוא לא מסכים עם הדרך שהיא מתנהלת בה.

זו לא זכות שאתה יכול לקחת.

אף אחד לא מנע את הזכות הבסיסית של קהילת הגייז להתקיים ואף אחד לא לקח מהם שום דבר.

לא זכור לי שמישהו מנע מקהילת הגייז לפתוח את הפה או להגיד כל מה שעולה על רוחם.

אם יש חוקים נגדם אז בהחלט צריך להילחם כנגד האפליות. אבל צריך להבין שזה לא יהיה קל עקב הכח הלא-קטן של הדת, ושוב, כל עוד הדת היא מרכיב חשוב במדינה הזאת זה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו.

אי אפשר לבטל את השפעת הדת ואת קירבת המדינה הזו לדת.

בסופו של דבר אני פשוט לא מבין אותם (ואותכם).

בשביל מה מצעד, כמו שאמרתי בהודעה הקודמת - הנשים, היהודים והשחורים לא עשו או עושים מצעד. למה דוקא הגייז?

אבל יודעים מה? תפדל. תיהנו במצעד.

למה לעשות דווקא בירושלים? מה רע במקום שייתן לכם לא פחות אהדה ותעמולה, אבל הרבה פחות שנאה?

למה דווקא להוציא את העיניים לדתיים ולגרום לבלאגן?

Back to the original - NC again.

פורסם

מישר, זאת הבדיוק הבעיה שיש לנו עם החרדים, שהם חיים בבועה לא דמוקרטית בתוך מדינה דמוקרטית והם משתמשים בכלים הליברליים שלנו כנגדנו. הם לא מאמינים בדמוקרטיה חוץ מהיותה כלי להשמדה עצמית.

פורסם
מישר, זאת הבדיוק הבעיה שיש לנו עם החרדים, שהם חיים בבועה לא דמוקרטית בתוך מדינה דמוקרטית והם משתמשים בכלים הליברליים שלנו כנגדנו. הם לא מאמינים בדמוקרטיה חוץ מהיותה כלי להשמדה עצמית.

רובם הגדול גם לא מאמין במדינת ישראל , למרות שבכסף שהוא מקבל ממדינת ישראל הוא מאמין יופי .

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
זה היה ברוממה, לא סתם שכונה. הבית כנסת נבנה על ידם, והיו בו פעילויות בית כנסת רגילות. ואז חרדים באו וניסו להשתלט. אני לא זוכר ממש אם הם הצליחו. העניין הוא שהם ניסו לשנות את דרך החיים שלהם. אי אפשר למשול מעבר של אוכלוסיה שאחד לא מחבב לשכונה שלו, לבין מעבר של צעדה של אותו סוג של אנשים. ממש אין לי בעייה, מצידי שכל יום שלישי, ב4, תעבור ברחוב שלי צעדה של 10,000 אברכים. בלי צעקות, בלי המולה, עם איזה בגדים שהם רוצים. אכפת לי? הם רק צועדים. אם ההומואים והלסביות היו צועדים שם, עוצרים, מקימים במה ואז מקיימים אורגיה אז ברור שהייתה התקוממות. אני בעצמי הייתי מתנגד לכזאת פעילות. אבל מדובר במחאה אילמת! צעדה! לא הפגנה, צ-ע-ד-ה! אנשים צועדים.
סלח לי אם הבנת אותי לא נכון ואני חושב שעדיין גם לא הבנת אותי, אני לא חרדי ולא מנסה ליצג את הצד שלהם. אני סה"כ מנסה להגיד שאתה (ועוד כמה) מתעקשים להבין רק את עצמם ולא את הצד השני.

אנשים שסתם צועדים לא מפריעים לך? תאר לך שצעדה של מאות פלסטינים עוברת מתחת הבית שלך כאשר מטרת הצעדה היא היא הזדהות עם השמדת מדינת ישראל וקריאה לרצח ישראלים, איך היית מגיב? האם היתה מפריעה לך הצעדה? מה שמראה שלא עצם הצעדה מפריע כי צעדות נעשות בירושליים בהמוניהם, אלא מה שהצעדה מיצגת והמסר המועבר. זה נוגד בצורה הכי נוקבת את העקרונות הדתיים והמחאה שלהם במקרה הזה לגיטימית לחלוטין, הם תושבי העיר והם הרוב.

ועדיין כמו שטען מישהו בתגובה אחריך, שוב, כי ירושלים היא הבירה של כולם. גם הר הבית וכמה מקומות הקדושים למוסלמים הם של כולם, נראה אותך גבר להיכנס לשם בצורה שנוגדת את העקרונות המוסלמיים. אז מה, אם החרדים במקרה לא קיצוניים (למעט מס' מקרים ואני לא מצדיק אותם) ולא יבצעו בך לינץ', אז בגלל זה תירק עליהם?

פורסם
עם כל הכבוד לדמוקרטיה לא נראתה עוד מדינה שח"כ שמייצג את המדינה קורא להשמדתה.

לא רק זה , הוא גם נפגש עם ראשי ארגוני טרור שקוראים להשמדת מדינת ישראל ומזדהה איתם.

וזה לא רק נגמר בטיבי , זה ממשיך במספר לא מבוטל של חברי סיעות ערביות..

ברוך מרזל עושה הכול מאהבת המדינה , זה ההבדל ביניהם.

אם אחמד טיבי היה קורא להשמדת מדינת ישראל הוא לא היה מכהן כחבר כנסת. כתבת את זה סתם כי הוא ערבי, נכון?

ובנוגע לסיבת קיום המצעד בירושלים - דווקא מכיוון שזו עיר הבירה של מדינת ישראל, הגאים רוצים לקיים את המצעד בתחומה. זו הבירה שאמורה לייצג את הדמוקרטיה, השיוויון וחופש הביטוי. זה שבחלקים מסוימים של העיר יש רוב דתי לא אמור להפריע - המצעד אמור להתקיים בירושלים רבתי ולא בעיר הקדושה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רובם הגדול גם לא מאמין במדינת ישראל , למרות שבכסף שהוא מקבל ממדינת ישראל הוא מאמין יופי .
סלח לי, אתה גזען וטיפש. כרגע עשית הכללה של ציבור שלם על סמך דברים שקראת/שמעת עליהם ולא בדקת לאשורם. למעט מס' קבוצות קטנות וקיצוניות המתרכזות בעיקר במאה שערים, כל שאר הדתיים "מאמינים" במדינה בדיוק כמוך וזה מתבטא במילוי חובותיהם האזרחיות בדיוק כמוך.

אם אחמד טיבי היה קורא להשמדת מדינת ישראל הוא לא היה מכהן כחבר כנסת. כתבת את זה סתם כי הוא ערבי, נכון?

יש הבדל בין להחזיק בדעות שמאלניות לבין להיות מנותק מהמציאות. אחמד טיבי לא קורא להשמדת מדינת ישראל? אני מניח שבהפגנות החמושים ההמוניות בעזה הוא קרא להסדרת חוק הספורט המוטורי, לא? אל תהיה עיור מרצון. ח"כים יצאו לסוריה וישבו עם אסד למרות שמבחינה חוקית אסור להם ללכת לשם. ומה? הכל עבר בשתיקה. ועל מה הם דיברו עם אסד? הם ודאי דנו איך לצרף את סוריה לאיחוד האירופי, מה פתאם להעביר מידע אסטרטגי לסורים?
פורסם

רוני

יש הבדל בין להחזיק בדעות שמאלניות לבין להיות מנותק מהמציאות. אחמד טיבי לא קורא להשמדת מדינת ישראל? אני מניח שבהפגנות החמושים ההמוניות בעזה הוא קרא להסדרת חוק הספורט המוטורי, לא? אל תהיה עיור מרצון. ח"כים יצאו לסוריה וישבו עם אסד למרות שמבחינה חוקית אסור להם ללכת לשם. ומה? הכל עבר בשתיקה. ועל מה הם דיברו עם אסד? הם ודאי דנו איך לצרף את סוריה לאיחוד האירופי, מה פתאם להעביר מידע אסטרטגי לסורים?

הם יצאו לנפוש במתקני הטרור באירוחם האדיב של ראשי הארגונים.

עדיין לא ראיתי מדינה בעולם שיש בה כזה מצב קיים שבגוף שלטוני יש אנשים שקוראים להשמדת אותה מדינה וחותרים מתחתיה ועוד בכזאת צורה גלויה.

בארה"ב הם כבר ממזמן היו מבלים במלון האמריקני שיש בקובה.

סלח לי, אתה גזען וטיפש. כרגע עשית הכללה של ציבור שלם על סמך דברים שקראת/שמעת עליהם ולא בדקת לאשורם. למעט מס' קבוצות קטנות וקיצוניות המתרכזות בעיקר במאה שערים, כל שאר הדתיים "מאמינים" במדינה בדיוק כמוך וזה מתבטא במילוי חובותיהם האזרחיות בדיוק כמוך.

קודם כל תודה !

אני ממש לא מדבר על חובשי כיפות , כי הלוואי שכולם היו כמוהם במדינה!

תזכיר לי כמה חרדים ממלאים את החובות האזרחיות שלהם ? לחתום אבטלה ולקבל ביטוח לאומי ? זה לא למלא חובות , זה להיות פרזיט..

אלה שכן ממלאים חובות , מתגייסים לצבא ומאמינים במדינה דינם נידוי.

איך בדיוק הם "מאמינים" במדינה כהגדרתך ?

עובדות בשטח , בגדוד חרדי בצבא, מספר לא מועט של אנשים שם הלכו והתגייסו בניגוד לדעה מסביב ומה קרה להם ?

נשארו חיילים בודדים. למה זה קרה ? תחשוב לבד.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ישנו מודל של עיר אשר היתה אהובה עלי בצעירותי ,ולאחר השתלטות ה"מודל המושלם על פי ש"ס " הפכה לעיי חורבות,מעין מיני ישראל על פי ש"ס

עיר שכולנו אוהבים ונאהב ,קראו לה פעם "אילת של הצפון" ,כה חשובה שכולנו מכירים בדיחות מערכונים אשר נכתבו עליה ואחד במיוחד ,נהרו אליה צליינים מכל העולם באוטובוסים גדושים בתיירים לבושים בחולצות פרחוניות המזכירות מפות שולחן ,חמושים במצלמות ובהרגשה של היטהרות

טיילת שוקקת אדם ,מסעדות עמוסות לעייפה ,חנויות משגשגות ,שרותי חוף ,מלונאות ,ובעצם מה לא ,מעין מיני "סימיריונה איטלקית למרגלות אגם "גארדה" משלנו

עיר שיש בה הכל לכל אחד ,מחובבי הספורט ועד האפיפיור

וראו מה קרה לאותה עיר אומללה ,הפכה להיות "מוסרית " יותר והיום היא הרבה יותר "מאושרת" ,הטיילת ריקה,התיירים הדירו רגליהם ,המסעדות נסגרו ,גם בית הקולנוע היחיד בעיר פסק מלהקרין ,למעשה שוממת ,אך מוצלחת על פי הבנתם של כמה אלפי אנשים

ולכן ,כאשר הבחירות יהיו בפתח ,עלינו לצאת ולהצביע ,גם אם אין בדיוק למי !

(אל תתנו לאדישות לנצח) יגאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...