Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

כפי שחלק יודעים או לא יודעים אני עובד באבטחה, סתם עבודה בדיוק כמו מבוי סתום.

אחרי כמה שנים שמה החלטתי שכבר נמאס ופשוט נמאס.

לצערי העניין לא כזה פשוט, כמו לכולם יש לי גם תשלומים שונים, ואפילו שבועיים בלי עבודה יפגעו בי קשה

כמובן שאני לא מפקפק ביכולתי למצוא עבודה, וקבלתי הצעות רבות אך לעבודות שאני איני מעוניין בהן.

ואם כבר ללכת למשהו אז ללכת על משהו שאני אוהב, נכון יש לי תעודת טכנאי מחשבים ורשתות, ואנייכול להתקבל איתה ללא מעט מקומות, והייתי עושה זאת קודם הבעייה שמשחבים לא ממש מעניינים אותי.

עלו לי רעיונות כמו עבודה לא משנה באיזה תפקיד בסוכנות הונדה בחיפה או לחילופין באוטו דיפו, ואם יש מישהו שהתנסה בזה אשמח לעצה.

כמו כן,מה לדעתכם צריך לחפש בנאדם שאוהב את תחום הרכבים, מיצה לגמרי את העבודה שלו, וצריך משכורת נורמאלית ממקום העבודה.

תודה!

פורסם

למה למדת לתעודת טכנאי רשתות עם אתה לא אוהב את המקצוע?

גם אם אתה לחוץ בכסף ולא יכול להרשות לעצמך להישאר תקוע בלי עבודות אל תבהל. קודם כל, אולי מגיע לך דמי פיטורים מהעבודה שלך בשמירה? אם חתמת על סעיף 14 או משהו כזה לחוק פיצויי פיטורים אתה זכאי לפיצויים גם אם התפטרת.

תתחיל לצמצם הוצאות, גם לטווח בינוני וגם לטווח קצר, כבר מעכשיו כדי שהמעבר בין העבודות יהיה קל יותר.

שנית, בדרך כלל עבודה בשמירה גמישה יחסית ואפשר למצוא זמן ללכת לראיונות עבודה ולמצוא עבודה חדשה גם בלי לעזוב את הקודמת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ערב טוב,

אז ככה.. קודם כל עד שלא יהיה לך מקום עבודה או לפחות כיוון של לאן ללכת אל תעזוב את העבודה שלך. אכן, גם שבועיים ללא עבודה יפגעו בך סביר להניח.

בעניין לאן ללכת,

מצד אחד אתה אומר שעבודה בשמירה היא מבויי סתום. עבודה באופיס דיפו היא לא מבויי סתום?

אם כבר החלטת לעשות את הצעד ו'להתקדם' טיפה, תחשוב לרגע על מקום עם עתיד, עם אפשרויות קידום בעתיד.

GS300.

פורסם
עלו לי רעיונות כמו עבודה לא משנה באיזה תפקיד בסוכנות הונדה בחיפה או לחילופין באוטו דיפו, ואם יש מישהו שהתנסה בזה אשמח לעצה.

ניסית לחפש עבודה כמתקין מערכות/אזעקות לרכב? וגם טכנאי מחשבים/רשתות זו עבודה בטוח יותר מכובדת ממאבטח

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מכובדת? כל עבודה מכבדת את בעליה (למעט אולי זנות).

משתלמת? לא בטוח...

אם אתה מאבטח בעל מזל, אתה לא עושה כלום, יושב ולא עושה כלום, נכון אתה מקבל מינימום, אבל בזמן הזה אם אתה סטודנט אתה יכול ללמוד, סתם לגלוש ועוד דברים. עבודה כמתקין אתה תקבל אולי יותר, כמה יותר? 25? 30 לשעה? אבל ישנם מקומות שבהם אתה תקרע את התחת בשביל המעט יותר כסף הזה. בינתיים אל תעזוב את השמירה, תשאר שם, ובו זמנית תתחיל לחפש עבודה שגם התנאים טובים וגם תהנה ממנה (לעבוד באוטו דיפו לי אישית לא נשמע מעניין), אחרת ברוסית אומרים שהחלפת шыло на мыло.

ROOONEEYY

פורסם

זה כבר מזמן לא נכון. אבטחה היא לרוב עבודה סתמית שבה משלמים לאנשים שכר מינימום כדי שימותו ראשונים במקרה של פיגוע, במיוחד אם לא מביאים נשק לשומר. אני יודע, כי עבדתי בח%א הזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא לעניין להשמיץ ככה ציבור שלם! פוליטקאים הם משרתי ציבור אחרי הכל...

HFturbo

פורסם
זה כבר מזמן לא נכון. אבטחה היא לרוב עבודה סתמית שבה משלמים לאנשים שכר מינימום כדי שימותו ראשונים במקרה של פיגוע, במיוחד אם לא מביאים נשק לשומר. אני יודע, כי עבדתי בח%א הזה.

נכון, היא עבודה סתמית. גם אני יודע, כי גם אני שומר. אבל אם אתה שומר על איזה מפעל ולא עושה כלום, אז מקום כזה הוא מעולה. אתה לא עושה כלום, יכול לישון, ללמוד, לגלוש באינטרנט, אמנם משלמים מינימום (בשבתות זה יוצא 150 אחוז), אבל לטעמי זה עדיף מאשר לקבל 25 שקל ולהתקין מערכות בשמש או בגשם או אנערף.

ROOONEEYY

פורסם

נכון, אני יושב ולא עושה כלום בתכלס, ולקרוא לזה עבודה קשה ממש אי אפשר, העניין, שיש רצון לקידום, או איזשהו שינוי סביבה אני לא יודע איך לקרוא לזה בדיוק...

ניסתי גם לברר בחברות ליסינג וכדומה האם הן צריכות נהגים, או משהו בסגנון ועדיין לא קיבלתי תשובה.

האם פשוט יש עוד כמה דברים שלא חשבתי עליהם?

פורסם

אני רואה שאתה אוהב את תחום הרכב , או לפחות אומר שאתה אוהב אותו - ורוצה לעבוד בו

אם הדבר נכון - אין לך הרבה בררות אילה להשקיע ברכישת ידע בתחום בכדאי שתוכל להתקדם באפיק זה

כאשר אני אומר להשקיע ברכישת ידע - הכוונה ללכת וללמוד מכונאות רכב , לקבל תעודה של מכונאי רכב

ואז תוכל להגשים את חלומך ולעבוד באחת מסוכנויות הונדה - כמכונאי ..

היום תוכל גם ללמוד על מחשוב רכב ואני יודע שיש בתחום עתיד ..

לימודים תוכל לעשות בזמן העבודה הנוכחית שלך - בין אם מדובר בלימודי ערב או בוקר - בהתאם למשמרות שלך ..

פורסם

כשסיימתי צבא, וחיפשתי עבודה רציתי לעבוד עם מכוניות. חיפשתי בעיתונים, באינטרנט וכלום.

סיפרתי לחברה חכמה שאמרה לי: "ככה לא מחפשים!"

לקחה את הטלפון והתחילה לצלצל לכל יבואני הרכב, לבקש את מחלקת כ"א ולשאול אם הם צריכים מישהו צעיר עם המון מוטיבציה. בטלפון השלישי היא הגיעה ללובינסקי, ויומיים אח"כ התחלתי לעבוד במח' הטרייד אין.

טוב שצלצלת לליסינג וכו'. ממליץ בחום שתמשיך עם עוד חברות בענף.

מנסיוני - שיטה מצויינת, כי תמיד עדיפה אקטיביות על פסיביות.

HFturbo

• תוכן חדש...