Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לפונטו 165\65\14

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני הגיע הזמן להחליף צמיגים, את כל הרביעיה.

הציעו לי צמיגים של מקסיס מתאריך יצור שבוע 37 של 07. שזה בערך שלושה חודשים, במחיר של 700 ש"ח כולל התקנה לכל ה-4 מה דעתכם? איך החברה הזאת?

ראיתי ב-tires4u רביעיה של DUNLOP ב-988

או 4 של SAVA ב-892

תודה רבה!!!

פורסם

אח שלי,

זה כמו להגיד שהציעו לך פורד ב 40 אלף ש"ח..

אילו דגמים, לדוגמא, יעזור בחוו"ד :)

P6000 של פירלי בחירה מעולה לדעתי במידה הזו, למרות שגם לדאנלופ יש צמיגים טובים למידה הזו, לא בטוח שב 1000 ש"ח לרביעייה אבל.

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

קודם כל - תקנה צמיגים של תוצרת מוכרת.

אם לא שמעת על החברה עד היום (מקסיס, סבא, וכל מיני לינג לונג ושאר ירקות רקובים) - מומלץ מאוד שלא לקנות אותם.

כל צמיג נורמלי של חברה מוכרת יספק אותך, אם אין לך דרישות מיוחדות.

לדוגמה - ברידג'סטון, קונטיננטל, דאנלופ, פאלקן, גודייר, קומהו, מישלין, פירלי, טויו, יוקוהומה...

שים לב גם מעבר לתאריך הייצור - לארץ המוצא.

חלק מהחברות מחזיקים גם פסי ייצור במזרח הרחוק (סין וכו') והאיכות... לא משתווה לאלו שמיוצרים בארצות המוצא (יפן, גרמנייה, וכו').

שיהיה בהצלחה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שבוע שעבר אחי עמד באותה דילמה - לבסוף הוא קנה צמד Dunlop SP10E אצל אנטון.

יש גם את Continental Eco Contact 3, Yokohama A Drive, Kleber Dynaxer HP2, Michelin Energy ו-Kumho Power Star 758 במידה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
קודם כל - תקנה צמיגים של תוצרת מוכרת.

אם לא שמעת על החברה עד היום (מקסיס, סבא, וכל מיני לינג לונג ושאר ירקות רקובים) - מומלץ מאוד שלא לקנות אותם.

כל צמיג נורמלי של חברה מוכרת יספק אותך, אם אין לך דרישות מיוחדות.

מחזק אותו ב100%. אחרת סתם תתחרט על הרכישה.

כל צמיג של חברה מוכרת יספק אותך..

פורסם

א. תודה על התגובות

לגבי ה-Maxxis דווקא מחיפוש בפורום קראת ישהם צמיגים איכותיים ומומלצים.

אז מה אתם אומרים, ובכל קרה אני אברר לגבי האופציות האחרות.

תודה רבה!!!

• תוכן חדש...