Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודשים האחרונים אני שם לב שבכל ידיות הדלת של השברולט אופטרה 5 2006 שברשותנו מתחילים להתקלף. לעוד מישהו זה קורה? האם למרות שפגה האחריות יסכימו לתקן את זה? הרי אחרי הכל צבע זה לא משהו שאמור להתקלף אחרי שנתיים...

פורסם
בחודשים האחרונים אני שם לב שבכל ידיות הדלת של השברולט אופטרה 5 2006 שברשותנו מתחילים להתקלף. לעוד מישהו זה קורה? האם למרות שפגה האחריות יסכימו לתקן את זה? הרי אחרי הכל צבע זה לא משהו שאמור להתקלף אחרי שנתיים...

תחליף את הידיות עכשיו באחריות, מה הבעיה? איך בדיוק פגה האחריות של מודל 2006, לא הבנתי?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
ממתי נותנים אחריות על צבע ברכב?

לפי דעתי על צבע יש אפילו אחריות יותר ערוכה משלוש שנים בתנאי שלא עשו תיקוני פחחות או צבע.

בכל מקרה, חלקי פלסטיק צבועים שמתקלים חייבים להחליף באחריות, אם זה הצבע או ניקל.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

VW נותנת אחריות של 10 שנים נגד חלודה ופגיעות בצבע (אם הם עדיין לא שינו את העניין הנ"ל).

ד"א, גם אחרי תום האחריות ובתקופת זמן סבירה, החברה תתקן.

לחבר הייתה שברולט שפשוט התחילה להתקלף אחרי 3-4 שנים. צעק, איים קצת ב-UMI , בסוף צבעו את הרכב ומפלט על חשבונם.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

היה לנו שברולט אופטרה כחולה שקיבלנו בליסינג,

אותו כנ"ל. דלת נוסע קידמית - מסביב לידית הצבע התקלף כמו מטורף.

לא היה לנו אכפת כי זה היה בליסינג אבל גם לי היה אותו דבר.

ממליץ לפנות ליבואן.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...