Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למסירה: מסך "15 מאג עובד, מסך "19 נוקיה עובד אבל נדלק לאט, מלאי של פיצפקעס כמו הרבה מעבדי סלוט 1 של P2-3, כמה כרטיסים וכוננים וכו'.. וגם כמה דברים מעניינים, למסירה לראשון שבא ולוקח הכל (לא כ"כ הרבה למעט המסכים שקצת תופסים נפח..)

בקרית אתא בפל' 050-8882686 ליאור.

פורסם

במהלך הפינוי נמצאו: 2 מחשבים ניידים מפורקים חלקית, סוויץ' לחיבור 4 מדפסות למחשב 1, סוויץ לחיבור 4 מחשבים למסך אחד, וינדוס מילניום בקופסא ועוד כמה קטנות. הכל למסירה, מי שבא הערב אני גם עוזר לו להעמיס! :lol:

פורסם

אולי כדאי לעשות מהעניין משהו לטובה

גם לי חלקים

ובנוסף אני יכול להרכיב מחשבים

למה לא לרכז מאמץ ולאסוף את הרכיבים ולבנות מחשבים לתרומה לאנשים שצריכים?

לא מדובר במחשבי על אלא על מחשבים שיסייעו למשפחות שאין להם את האמצעים

לי אין פשוט את כל החלקים להרכבה כמו מארזים וציוד הקפי, אבל אני אשמח לתרום את החלקים שיש לי ואת הידע בהרכבה והתקנה

פורסם

יש עמותה שעוסקת בזה עד כמה שאני זוכר, עבור ילדים חולים/מעוטי יכולת.. בכל מקרה אין לי חלקים המאפשרים הרכבת מחשב שלם ואין לי את החלקים העיקריים כמו לוחות אם ובכלל הרוב זה ציוד היקפי.

פורסם
אולי כדאי לעשות מהעניין משהו לטובה

גם לי חלקים

ובנוסף אני יכול להרכיב מחשבים

יוזמה מבורכת וחשובה.

לפני כשנה חיפשתי מחשב לילד נכה ממשפחה מעוטת יכולת כדי שיוכל קצת להעיר את הזמן בבית ובזכות AVIVZ שנרתם למשימה וארגן מחשב עבורו הילד הזה ומשפחתו היו מאושרים עד השמיים.

אני ממליץ לפנות לארגון שעובד עם נזקקים באיזור שלך ולברר אם אתה יכול לשמח ילד במקום לחסוך כמה שקלים למי שיכול להסתדר בלי עזרה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...