Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב בעיה מתנע ..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני פונה אליכם בדחיפות בכיון שנוצרה לי בעיה ברכב ואני צרייך יעוץ.

הרכב שלי זה פיאט אונו שנת 92.

החלפתי "סטרטר" לפני חודש.

ביומים האחרונים שמתי לב כשאני מתניע פשוט לא נוצר כלום אין רעש של התנעה שום תגובה.

אבל מה שקורה זה שברגע שאני לוחץ על הסוויץ האור של תא הרכב נחלש לגמרי והאורות שעל לוח השעונים ניחלשות,למעשה אין גם שום רעש של התנעה.

האם זה יכול להיות בעיה של מצבר ברכב?

הדבר הנוסף שהבחנתי זה כשאני צרייך לתת גז לפעמים בשביל שהרכב יתניע.

היום חישפתי את הקבלה על התיקון או ההחלפה שביצעו ב"סטרטר".

נאמר לי במוסך שיש לי אחריות ארבעה חודשים.

האם בכל תיקון מסוגר במוסך יש אחריות אוטומטית?

בתודה מתן.

פורסם

כנראה שכעת הבעייה הנה ממצבר חלש ויש לבדוק אם הוא פגום או שהאלטרנטור אינו טוען אותות או שיש זליגת זרם גדולה מדי כשכל צרכני החשמל כבויים.

לכל תיקון ברכב יש לפחות 3 חודשי אחריות, לפי הוראות משרד התחבורה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מצטרף לדעתו של רפי, רצוי גם לבדוק מגעים על המצבר, אבל האמת שהיתה אמורה להיות תגובה שונה באם הבעיה היתה שם, וזה שאתה צריך לתת גז, צריך לבדוק את תפקודו של הצ'וק. בעניין צ'וק ,פנה לחבר הפורום צביקה (קרבורטור)

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ואללה אתם צודקים.

מסתבר שבסוף הבעיה הינה החיבורים שמחברים את הפלוס והמינוס למצבר.

פשוט לא היה ביכלל מגע ועקב קורוזיה.

לפי המודד מתח היה ניתןל ליראות שהיה 13 אמפר על המצבר עצמו,על החיבורים נוצר מתח של 9 אמפר בערך.

פשוט קניתי חדשים.

תודה רבה.

פורסם

וולט, לא אמפר (אמפר זו מידה לזרם).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...