Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[סרט]BM פורשה GT2vs פרארי F50 vs מורצילגוvsעוד 3 רכבים....;)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כוכבות הסרט

פרארי F50 :twisted:

למבורגיני מורצ'לאגו :twisted:

פורש GT2 :twisted:

פורש גאמלה 911 B TURBO :twisted:

פורשה S4 :roll: ו

הונדה/אקורה NSX טייפ אר :?

הסרט

הסרט מומלץ לדוברי יפנית שותפת :lol:

אורך של9:14 דקות

גודל:36 מגה~

גייט אווי ב מוסקבה :?

צפיה מהנה, מחר עוד :wink:

אלי :roll:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

אחחחח, איזה מכוניות...

זה רק אני או שנהג הלמבורגיני לא מי יודע מה נהג יחסית לשאר שם???

ה NSX לא אמורה בכלל להתקרב אליו...

מגאן 265

פורסם
אחחחח, איזה מכוניות...

זה רק אני או שנהג הלמבורגיני לא מי יודע מה נהג יחסית לשאר שם???

ה NSX לא אמורה בכלל להתקרב אליו...

אני לא יודע בנוגע לנהגים, אבל הלמבורגיני היא לא המכונית הכי חזקה שם, וצפוי שהיא תהיה חלשה מה-F50 או ה-GT2 לדוגמא. בנוגע ל-NSX - שים לב, היא R, כלומר הגרסה המשופרת של ה-NSX. עם מנוע שמוצהר לו כ"ס דומה (רק 280) אבל ההספק האמיתי גבוה בהרבה. היא גם קלה בעשרות קילוגרמים מ-NSX מקורית ומכוילת יותר למירוצים, בעזרת SETUP משופר ועזרים אוירודינמיים מיוחדים. כל אלו עזרו לה להתבלט מאוד במבחנים בחו"ל ולמיטב זכרוני גם להיות מהמכוניות האהובות ביותר על כתבי רכב בריטיים (לרוב הם מעדיפים תוצרת אירופאית בסגמנט הזה, כך שזה באמת מיוחד).

חוצמזה זה ביפן, רוב הסיכויים שאת הניסויים ל-NSX-R הם עשו אפילו באותו מסלול, אז מן הסתם היא תתבלט בו :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הסרטון של מוסקווה כ"כ שולט !!!

אגב, שימו לב לאיכות הכבישים המעולה... :? מדינה דיי עניה, ויש לה (לא כולם כמובן... מדובר על מוסקווה) כבישים שמזיינים את שלנו. :?

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תוכן חדש...