Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים ,

מדובר ב-205 1.4 שנת 98

אני מעוניין לפרק את כול בית הטרמוסטט ברכב .

הוספתי תמונה , אני רוצה לפרק את כול החלק , שבו נמצא הפלנג' מים , והטרמוסטט , ואליו מתחבר צינור מים עליון .

לפני הפירוק רציתי לשאול , האם בין החלק שאני רוצה לפרק לבין המנוע יש אטם או גומיה ?

האם בהחזרה יש להשתמש בסיליקון ?

יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לפני הפירוק ?

תודה .

דרך אגב , האם לחלק הזה יש שם ?

DSCN4099.JPG

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה לך לפרק את החלק ?. הוא נראה בתמונה בסדר ובעיקר יבש.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

נכון , אין איתו בעיות .

אבל אני רוצה להוציא את בורג ניקוז האויר , להגדיל את ההברגה הקיימת , ולהכניס במקומו , חיישן טמפרטורה .

מצ"ב תמונות .

להוציא את הבורג בתמונה הימנית .

להכניס את החיישן בתמונה השמאלית .

DSCN4098.JPG

WT7.jpg

אוהבים אותך פולי.

פורסם

ואיך תנקז אויר?

לא יותר קל לקנות מתאם לצינור המים?

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

מה ההבדל בין בורג ניקוז שנפתח במעט , כדי שיצא אויר , לבין פתיחה של החיישן ? הרי שניהם ברגים .

מה גם שמנקזים מים פעם בשנתיים .

לאיזה צינור מים תתחבר ? איזה צינור מים נמצא תמיד במגע עם מים בעלי אותם טמפרטורה של המנוע ?

אוהבים אותך פולי.

פורסם
אז תוציא את החיישן טמפ שנמצא בבית טמוסטט ותכניס במקומו את החיישן החדש

אבל אז מנורת ה- STOP , לא תדלק . גם ככה המנועים הללו רגישים .

יש מישהו שפירק פעם את כול החלק (לא רק הפלנג' והטרמוסטט) אלא כול הבית עצמו ?

אוהבים אותך פולי.

פורסם

זהו. שאחרי שחקרתי קצת את הנושא ועשיתי כמה ניסויים נורת ה STOP לא נדלקת מהחיישן הזה, אלה יש חוט שחור שמחובר לחיישן אחר שיושב בראש המנוע ליד החיישן שמוציא אות למחשב(מתחת ליחדת המפלג).

אתה כול לפרק את החיישן שנמצא בבית טמוסטת ולהרכיב חדש אני מאמין שהחיישן הנ"ל נשאר כי היה בשימוש ברכבים שהיה להם מד טמ"פ מקורי.

אם אתה רוצה לוודא את מה שאמרתי אתה יכול לנתק את החוט השחור הנ"ל ולגעת איתן בגוף הרכב ותראה שהנורה נדלקת.

בתמונה שצירפתה מצד ימין של החיישן עם הגוף הירוק (אות למחשב) יש חוט שחור זה החיישן שמדליק את הנורה במקרה של התחממות.

פורסם
זהו. שאחרי שחקרתי קצת את הנושא ועשיתי כמה ניסויים נורת ה STOP לא נדלקת מהחיישן הזה, אלה יש חוט שחור שמחובר לחיישן אחר שיושב בראש המנוע ליד החיישן שמוציא אות למחשב(מתחת ליחדת המפלג).

אתה כול לפרק את החיישן שנמצא בבית טמוסטת ולהרכיב חדש אני מאמין שהחיישן הנ"ל נשאר כי היה בשימוש ברכבים שהיה להם מד טמ"פ מקורי.

אם אתה רוצה לוודא את מה שאמרתי אתה יכול לנתק את החוט השחור הנ"ל ולגעת איתן בגוף הרכב ותראה שהנורה נדלקת.

(לצערי , אף אחד בפורום לא מכיר באמת את תפקידם של החיישנים ב-205 , הנושא הזה נטחן רבות , ואני לא רוצה שגם השרשור הזה , ידון בחיישנים ב-205 . אין לי כוונה לפרק חיישן זה או אחר . )

כול מה שאני רוצה לדעת , זה כמה קשה לפרק את החלק שאותו סימנתי , כולו , והאם בעת ההחזרה , יש להשתמש באטם או סיליקון .

העלתי עוד תמונה , כדי להמחיש שאני רוצה לפרק את כול החלק המסומן (ולא רק את החלק שמתחבר לצינור) .

תודה

DSCN4098.JPG

אוהבים אותך פולי.

פורסם

לגבי שאלתך הראשונה.

במקור קיים אטם בין בית-הטרמוסטט למנוע.

כיום אתה לא חייב להשיג את האטם הזה.

מה שתעשה זה תמרח סיליקון אדום על בית הטרמוסטט וגם על פלאנג' המים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לירן תודה .

אני לא מפרק את פלנג' המים , ובכול מקרה אין לו טרמוסטט .

אבל אני מבין מדבריך שלבית הטרמוסטט , לחלק הגדול , כן יש אטם ?

אני מעדיף אטם מאשר סיליקון .

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...