Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תראה,

יש דרך להוסיף את היוניט שאתה רוצה, גם בלי לוותר על הפקק-ניקוז-אוויר,

כשתפרק את הבית-טרמוסטט תראה בחלק התחתון שלו מעין "הכנה" ליוניט נוספת, כל מה שצריך זה לקדוח ולהבריז.

באשר לאטימה, מצטרף לדעה שסיליקון מספיק טוב לעניין.

(אגב, לפני מס' שבועות היתה לי נזילה מהחיבור הזה, והתברר שהברגים כבר לא תופסים טוב, (נשחקה ההברזה) והייתי צריך להבריז גודל גדול יותר כדי לסדר את העניין.)

פורסם

עמיחי

הלוואי ואתה צודק .

אני אבדוק את העניין מיד עם פירוק בית הטרמוסטט .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

חבל שאתה מדבר שאנשים לא מבינים ולא יודעים, בסה"כ ניסיתי למנוע ממך לעשות טעות ואולי אף לגרום נזק לרכב.

במקום להתעסק בשטויות תקרא דיאגרמות חשמל של האוטו ותראה שהכל פשוט וברור.

צירפתי לך קובץ PDF שמסביר כי במערכת קיימים 3 חיישנים.

בעמוד 1 תראה את הסימונים של הלוח שעונים ואת האותיות של החיבורים W- שעון חום מנוע, C-נורת חום מנוע.

בעמוד שני כל חיישן והאות שמסמנת אותו, עמוד 3,4 תרשימים.

חיישן ראשון (עמוד 3) תחת המספר 20 מתחבר ל -W בלוח שעונים שמסמל שעון חום אופציונלי בחלק מהדגמים.

חיישן שני (עמוד 3)תחת מספר 22 מתחבר ל -C שכאמור זה נורת חום מנוע , על החיישן יש סימון של "T" כלומר THERMOSWITCH.

חיישן שלישי (עמוד 4 שכולל מקרא עצמי של מספור חיישנים )תראה את חיישן מספר 5 עם שתי יציאות

(בתמונה אצלך זה בצבע ירוק) שמתחבר למחשב הרכב.

מקווה שיעזור לך להבין את המערכת ושלא צריך לקדוח שם כלום.

אם בכל מקרה תמשיך בשלך אז יש לך את "צנרן" באזור המוסכים של תלפיות אני יודע שהוא חורט ברגים ומתאמים.אם תביא לו מידות או את החיישן שלך ואת החלק המפורק אני מאמין שהוא יוכל לקחת מידה נכונה לקדוח ולחרוט לך את מה שצריך.

1.pdf

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

ללוקי שלום,

כל הדברים שרצית לעשות מיותרים,ובאמת עדיף להשאיר את הפקק ניקוז,ממש אין צורך לגעת בבית טרמוסטט כי על מנת לחבר שעון אתה אפילו לא צריך להשתמש בחיישן שמגיע יחד אם השעון,כל מה שאליך לעשות זה פשוט להעביר חוט מחיישן שכבר יושב בבית טרמוסטט (החיישן אם חיבור בצבע אדום-שעה 12 של בית טרמוסטט-העליון ביותר) אל השעון חום עצמו,עובד מצויין,זה משעשיתי אצלי,בשביל לאמת את פעולתו של החיישן הקיים חיברתי גם את החיישן שמגיע יחד אם השעון אחרי טרמוסטט (נכון,חתכתי צינור מים,הלבשתי מתאם עבור חיישן,סגרתי,הנעתי וראיתי את אותה טמ"פ אבל רק אחרי כמה דקות פעולת מנוע,עד שהטרמוסטט נפתח)

• תוכן חדש...