Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידעתי שבסוף אני ימצא לשלט הבודד הזה שימוש ....

אם תגיע לראשון תיקח אותו בחינם אני לא משתמש בו...

היה לי גם 50 משחקים ואת הקונסולה עצמה אבל המשחקים הלכו מזמן והקונסולה רוסקה עם פטיש סתם בשביל הכיף...:twisted:

נשאר רק שלט אחד מצב פיקס בלי שריטה אפילו חח:-D

אני חושב שיש לי גם רובה לייזר אם אני ימצא אותו תיקח אותו גם אין לי צורך בהם..

פורסם
ידעתי שבסוף אני ימצא לשלט הבודד הזה שימוש ....

אם תגיע לראשון תיקח אותו בחינם אני לא משתמש בו...

היה לי גם 50 משחקים ואת הקונסולה עצמה אבל המשחקים הלכו מזמן והקונסולה רוסקה עם פטיש סתם בשביל הכיף...:twisted:

נשאר רק שלט אחד מצב פיקס בלי שריטה אפילו חח:-D

אני חושב שיש לי גם רובה לייזר אם אני ימצא אותו תיקח אותו גם אין לי צורך בהם..

חבל , יש לזה ערך אספני שרק תופס תאוצה :)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

הכי משעשע הקלטות של 1 ב 999 משחקים, 9 משחקים עובדים מהם 8 זהים וכל השאר לא פעילים, אני זוכר שהייתי הולך לחנות צעצועים "מאמא יוקרו", המוכר היה מחזיק את המשחקים מאחורי ויטרינה נעולה, הייתי מסתכל עליהם כמו ילד שמן מול חלון ראווה של קונדיטוריה.

נוסטלגיה.

פורסם
איך שכחת את "פולשים מהחלל" ?!?!?!?

נכון!,

דברים חוזרים אלי לאט לאט.

למה דברים לא יכולים להיות פשוטים כמו פעם.

ההנאה שלנו היתה גדולה מכל הדברים שהיום נראים עלובים, זה מה שחשוב.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
הכי משעשע הקלטות של 1 ב 999 משחקים, 9 משחקים עובדים מהם 8 זהים וכל השאר לא פעילים, אני זוכר שהייתי הולך לחנות צעצועים "מאמא יוקרו", המוכר היה מחזיק את המשחקים מאחורי ויטרינה נעולה, הייתי מסתכל עליהם כמו ילד שמן מול חלון ראווה של קונדיטוריה.

נוסטלגיה.

כל כך נכון. אתה מתכוון לחנות בירושלים, שמנוהלת על ידי דרום אמריקנים?

אצלי נחרתו לנצח הרובוטריקים שמעולם לא היה לנו כסף לקנות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
נחמד לראות שלאנשים יש זמן מיותר...:-)

זה לא זמן מיותר, זה מחתרת.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כל כך נכון. אתה מתכוון לחנות בירושלים, שמנוהלת על ידי דרום אמריקנים?

אצלי נחרתו לנצח הרובוטריקים שמעולם לא היה לנו כסף לקנות.

כן, החנות הזו, כל המשחקים "השווים" היו יקרים לקניה, אחרי זה הגיע המגה דרייב שהצלחתי לתקן בעזרת מברג פיליפס בלבד (קבל שהיה צמוד לשנאי היה מתחמם ומעוות את התמונה), הייתי אולי בן 10.

• תוכן חדש...