Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I30 - משענת יד?

SYpde
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לוקח רכב דרך העבודה בלייסינג לאחר כמה בדיקות - החלטתי שאני יקח את ה I30.

ראיתי את הרכב בגירסת ה 1.6I והגירסה המאובזרת יותר 1.6P בסוכנות יונדי, ודבר אחד שהפריע לי בגירסת ה 1.6I היה העובדה שאין משענת יד לצד הנהג (ב 1.6P יש משענת יד מרופדת נוחה יחסית). אבל שחזרתי הביתה להסתכל קצת על ההבדלים בין האיבזורים שוב - גם באתר הבין לאומי וגם באתר יונדאי ישראל, מצוין שיש "משענת יד קדמית עם תא אחסון" בכל הדגמים.

האם מישהו שמכיר וראה את הרכב ברמות האיבזור שלו יכול להגיד לי מה באמת קורה במציאות?

כמו כן, רציתי לדעת אם ברגע שהזמנתי רכב דרך חברת לייסנג (לדוגמא 1.6I) - רמת האיבזור תגיע בדיוק כמו שמצוין באתר היצרן? מאחר ושמעתי סיפורים (שיכול להיות שקריים) על כך שחברות הלייסניג לפעמיים מספקות פחות כריות אוויר וכו?

תודה מראש.

פורסם

בעיקרון,ציי רכב רוכשים לרוב את המכוניות ברמת גימור הבסיסית ביותר.

טלפן מחר בבוקר לסוכנות יונדאי ושאל אותם,הכי פשוט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

למען האמת אני יכול לבחור איזה רמת איבזור אני רוצה דרך הליסינג שלי.

אז אני לא מוגבל.

השאלה היתה אם באמת בחרתי את רמת הגימור הכי נמוכה, חברות הליסינג מתחייבות להביא בדיוק את רמת הגימור הזאת.

פורסם

בליסיג אתה מקבל את רמת האבזור הנחוצה ביותר והמינימלית ביותר.

אבל אם אין משענת יד אפשר לקנות.

120 ש''ח ויש לך משענת יד עם תא איחסון.

שלומי.

פורסם

היונדאי I30 בנפח מנוע 1600 מגיעה מבחינתך בשתי רמות גימור .

אינספייר-שנמכרת בד"כ לחברות הליסינג, ופרימיום-שבה רמת האבזור עשירה יותר.

התוספות שמגיעות בדגם המפואר :גלגלי מגנזיום,ידיות ומראות בצבע הרכב,מזגן עם בקרת אקלים,קישוטי ניקל על ההגה ומסביב

לרדיו,משענות יד למושב האחורי ולמושב הקדמי,אזעקה מקורית ,שלט פתיחה וסגירה משולב במפתח מתקפל.

לדגם האינספייר יש תא לחפצים אך לא משענת יד.

אין מצב שחברות הליסינג מפחיתות אבזור בדגם הנ"ל,גם הגרסה הפשוטה ביותר מגיעה עם 6 כריות אויר ומערכת בקרת יציבות ESP.

לגבי צריכת הדלק,במבחן השואתי שערכו לאחרונה בעיתון הגה היונדאי היתה חסכונית יותר מהמזדה 3...כנראה שהקוראנים התחילו להפיק לקחים וכמו שזה נראה הם לומדים מהר מאד.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

דרך חברת הליסניג שאני עובד איתה, אני יכול לבחור את רמת האיבזור.

מאחר והאיבזור של ה P מעלה את דרגת מס הרכב ל 3 - אני חושב שאוותר על האיבזור, וכמו שצוין - באמת אקנה משענת יד חיצונית (הרגל קשה להפסיק :-)).

תודה רבה על העזרה.

אגב, אף פעם לא ראיתי שמוכרים ידית חיצונית, האם תוכל להפנות אותי לאתר שמוכר דברים שכאלה?

פורסם

klampert - אתה בטוח בקשר לזה? במבט ראשון נראה כאילו כל הבניה של הרכב קצת שונה מבחינת פלסטיק בין האיינספיר ובין גירסת הפריום.

וכאשר שאלתי אם אפשר לקנות את המשענת יד לחוד נאמר לי שאי אפשר?

אגב, תסלחו לי אם אני ינצל את הבמה לשאול שאלה נוספות במקום לפתוח Topic נוסף.

אלף, הזמנתי את ה I30 Inspire באמת. תודה לאלו שהמליצו :-)

מה שנשאר עכשיו, זה לבחור צבע (יש לי כמה ימיים לבחירה של צבע מאחר וזה לייסינג). אתה היצרן בארה"ב ובישראל מראים באתר שלהם את הצבעים שניתן לרכוש בהם את הרכב, אולם כולם נראים "צבועים" ולא ידנית.

בחיפוש בגוגל, מצאתי כל מני אנשים שמצלמים את המכוניות שלהם - אבל לדוגמא יש צבע שנקרא Vivid Blue שלא נראה שמוכרים בארץ.

האם אתם מכירים איזה אתר שמחזיק תמונות של הרכב עם צבעים (עדיף צילום כמובן)? האם אני יכול להסתמך על כך שאני רואה באינטרנט רכב בצא Grey Steel, הצבע שאני יקבל באמת יהיה אותו צבע שראיתי בתמונה? או שיש שינווים קטנים בצבע לאזורים שונים בעולם?

(בסוכניות מצאתי רק 3 צבעים שפחות עינינו אותי..)

• תוכן חדש...