Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם רואים את החתימה, אז רציתי לדעת איך אני מכוון את המגבר(שלא יקרה לי את מה שקרה פעם שעברה).. שמעתי פיצוצון מהרמקולים, המגבר הפסיק לעבוד ופתאום הרמקולים התנתקו לי גם ושמעתי רעשי אלטרנטור.. מישהו אמר לי שזה ההלחמה על הלוח של המערכת של ה- RCA התנתקה לי וצריך ולקחת אותה לתיקון.. אז היום המערכת חזרה מתיקון כמו חדש! מסתבר שהוא גם צדק.. והכל עובד פיקס! (טפו טפו טפו)

עכשיו הרמקולים שלי הם כאלה (הנתונים הטכניים שלהם..מעבר לרשום בחתימה):

Frequency Response: 22Hz~32,000Hz

Senseivity: 93db/w at 1m

Impedance 4Ohm

השאלה היא איך אני מגדיר את המגבר שלי לעבוד איתם מבחינת LPF + HPF על איזה תדר לשים אותו?

כמו-כן הרמקולים מתחברים למגבר ואין עליו עוד כלום ( לא סאב ולא עוד רמקולים) הם ל-ב-ד עליו.

המגבר הוא "1500W"... (מדבקה..חח)

תודה רבה לכל התותחים ומי שעוזר!

פורסם

תבצע חיפוש דובר על זה רבות פה.

אם אין לך סאב ,אז בשביל מה הLPF? זה בשביל לכוון תדרים נמוכים.

אתה צריך להעביר את הרמקולים לHPF(אם הם לא מכוונים על זה) ורק אז לכוון את המגבר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נו מצויין.. אם לא צריך לגעת ב - LPF אז לא צריך אז מה כן צריך? איך אני מכוון את המגבר?

נ.ב

זה כבר על HPF..

אבל לפי מה ששמעתי באוטו, ה- LPF גם משפיע על הצלילים..

• תוכן חדש...