Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רציתי להתייעץ אתכם על משהו. אני שוקל לקנות רכב מסוג רובר 214 3 דלתות.

עכשיו, שמעתי כל מני שמועות שהרכב הזה בעייתי מבחינת השוק שלו, שיהיה קשה למכור אותו, ושהחלקים שלו נדירים בארץ, שאם תהיה לי איזה בעיה עם הרכב אז הוא ייתקע לי במוסך הרבה זמן.

מצד שני ראיתי רכב רובר 214 שנת 99 במצב מצוין, מכל הבחינות, מנוע, שילדה, גיר, צבע, תוספות, הכל בקיצור.

תשלחו לי בבקשה מה שאתם חושבים....

תודה מראש :-)

פורסם

חיפוש על "רובר 214" - בפורום הטכני או בפורום יעוץ ברכישת רכב

יביא את האמת הכואבת על רובר ..

ובקיצור - אלה אם אתה חולם על רכב זה ומכור ל"מותג"

don't do it ! :shock:

פורסם

באמת DONT DO IT יש לי שכן מנסה למכור רובר 214 שנת 99, 3 דלתות נראית פיצוץ, אין שריטה מבחוצ, ובפנים נראית כאילו זה הרגע יצאה מפס הייצור...דש בורד ודלתות בצבע חום עם קישוטים מעץ, מגנזיום, שתי כריות אוויר,מערכת פיוניר קומפלט עם מגבר וסאב, הבחור מבקש כולה 14K יושבת לו בחנייה כבר איזה 8 חודשים לא מצליח למכור

פורסם

אז אם ככה איזה רכב אתם ממליצים עליו במחיר דומה? 20 אלף

ולמה הרובר לא נמכרת? לפי דעתי זה רכב יפה רצח, והבנתי שהוא טוב.

פורסם

תאמת הרובר 214 באמת רכב פצצה רק שאין לו שוק....תיקח בחשבון שאם אתה קונה אותו רוב הסיכויים שתצטרך לעשות לו מנוע וכשתרצה למכור יכול להיות שתתקע איתו הרבה זמן.

• תוכן חדש...