Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת פיתאום לא מגיבה לאף כפתור שאני לוחץ חוץ מOFF ינו לא משנה מה אני לוחץ לא מגיב חוץ מOFF וזה שאני יכול להוציא תדיסק אז אני מוציא תדיסק ומכניס וזה מתחיל לעבוד הדיסק אבל עדיין אף כפתור לא עובד לא ווליום לא העבת שירים כלום? הלך?

אם כן תמליצו לי על רדיו דיסק טוב 800 שקל כככה גמיש (:

וושהמערכת תהיה MP3 ואם אפשר גם חיבור USB

אם רעיונות לשידרוג בעתיד ינו יציאות למגבר וכאלה

ומה זה UH?

פורסם

HU-זה רדיו דיסק באנגלית HEAD UNIT (יחידת ראש)

עד 800 שקל אתה יכול לקנות רדיו דיסקים של פיוניר אמינים ואתה יכול לעלות ברמה עם תתפשר על יד שנייה ולא חסר בפורום

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
HU-זה רדיו דיסק באנגלית HEAD UNIT (יחידת ראש)

עד 800 שקל אתה יכול לקנות רדיו דיסקים של פיוניר אמינים ואתה יכול לעלות ברמה עם תתפשר על יד שנייה ולא חסר בפורום

אוקי אז לא אני מעדיף חדשים תביאו הצעות למשהוא הכי טוב במחירר הזה

שיהיה אפשר בעתיד לחבר מגברים וסב

אני בעיקרון שומע מיזרחית שמח קיצבי ושירים באנגלית AKON וכאלה אם זה משנה

פורסם

או שאתה גם יכול לנסות להחליף את הפיוז של הרדיודיסק שלך - יכול להיות שהפיוז שרוף אבל חתיכה ממנו נשארה מחוברת ואז יש לו מספיק מתח להדלק ולהכבות אבל בשניה שאתה מנסה להרים את הווליום הוא קורס.

קרה לי פעמיים בעבר.

דבר שני שאתה יכול לעשות זה לקנות ספריי לניקוי מגעים - להביא התזה טובה על החלק האחורי של הפאנל והרדיו דיסק, לחכות שיתייבש ולנסות לראות אם זה פתר את הבעיה.

חבל ישר להתייאש ולזרוק כמה מאות שקלים במשהו שיכול להגמר בפחות מ30 שקל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
או שאתה גם יכול לנסות להחליף את הפיוז של הרדיודיסק שלך - יכול להיות שהפיוז שרוף אבל חתיכה ממנו נשארה מחוברת ואז יש לו מספיק מתח להדלק ולהכבות אבל בשניה שאתה מנסה להרים את הווליום הוא קורס.

קרה לי פעמיים בעבר.

דבר שני שאתה יכול לעשות זה לקנות ספריי לניקוי מגעים - להביא התזה טובה על החלק האחורי של הפאנל והרדיו דיסק, לחכות שיתייבש ולנסות לראות אם זה פתר את הבעיה.

חבל ישר להתייאש ולזרוק כמה מאות שקלים במשהו שיכול להגמר בפחות מ30 שקל.

איפה אני קונה פיוז כזה? וכמה עולה ?

שמע הוא לא קורס שאני לוחץ על הכפתורים הם פשוט לא מגיבים חוץ מהOFF אני פשוט מוציא את הדיסק ומכניס אז שאתה מכניס זה מתחיל להריץ את הדיסק אוטומטי אבל חוץ מיזה אף אבל אף כפתור לא מגיב זה לא קורס פשוט לא מגיב

פורסם

יכול מאוד להיות שזה הפיוז . בפיוז עולה מאוד זול(כמה שקלים) אפשר להשיג אותו באופיס דיפו וברשתות הנ"ל, כדי מאוד להחזיק כמה פיוזים חדשים ברכב לשעת הצורך חבל שה"מסיבה" תהרס רק בגלל כמה שקלים .

לגבי הספרי ש lanosforce הזכיר , אני לא מכיר דבר כזה , אבל באותו הישן של אמא שלי עשיתי את הניקוי עם ספרי חלונות (כן כן ) עבד מצויין ד"א הרדיו דיסק היה פנסוניק והוא עובד עד היום .

מצטרף להמלצה של הבדיקה לפני הקניה הפזיזה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

טוב אם זה כמה שקלים אני ילך יחליף תפיוז

אבל שאלה הפיוז שצריך לחליף זה הפיוז הזה שנימצא מאחורי המערכת נכון ? ינו אני מוצי את הרדיו דיסק מהמקום ויש שם פיוז מחובר מאחורה?

• תוכן חדש...