Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI A3 2001 שותה דלק כמו מים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי AUDI A3 נפח מנוע 1800 שנת 2001 אני נשבע לכם אני ממלא 100 שקל בנזין 95 מאפס את המונה של הקילומטר והיא עושה לי 130 קילומטר על 100 ש"ח שאני שם לא הגיוני לא הגיוני. ואני נוסע רגיל ולא לוחץ יותר מדיי או משתולל מגיע עד 120 גגגג...

אני בודק את זה ככה מהרגע שהמנורה נדלקת לי בידיוק אז אני שם 100 ש"ח בתחנת דלק בשירות עצמי ומאפס את הקילומטר ובידיוק שהמנורה של הדלק שוב מצפצפת אני בודק כמה קילומטר וככה יוצא לי,130 קילומטר על 100 ש"ח..

עכשיו לשאלות המרכזיות מה יכול להיות למה זה קורה?

מה עליי לבדוק? מה אני צריך לעשות.. מה לא בסדר..

ועוד שאלה חשובה חשובה יש השפעה על איכות הנסיעה/איכות המנוע וטיב המנוע במידה ואני אשיים דלק 98\99

שבעצם אומרים שזה דלק הרבה יותר בריא וטוב...

פורסם

בעיקרון לפי הנתונים הצריכה דלק כמעט 8 קמ'' לליטר. אם אתה נוסע בעיר אז הצריכה סבירה בהתחשב בגודל המנוע.

האם ההילוכים אוטומטים או ידניים?

אגב כדאי שתמלא מיכל מלא ואז תבדוק את צריכת הדלק.

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

הרכב הוא אוטומט, קילומטר 68500.

לפני חודש שמתי טנק מלא והוא עשה לי 350 קילומר גגג. וטנק מלא אצלי זה בערך 45-48 ליטר

אני בדיכאון כבר רוצה למכור אותה..

פורסם

מה נורמלי בידיוק בוא תסביר לי...נראה לך הגיוני שאני נוסע ולא לוחץ ולא משתולל והוא עושה לי טנק שלם של 290 ש"ח 45 ליטר על -350-330 קילומטר זה מטורף....לא נראה לי הגיוני שכל נסיעה קטנה שאני זז עם הרכב המחוג זז כמו מטורף..

פורסם

אם אתה עדיין לא מאמין למה שמרק אמר לך (ותאמין לי הוא יודע הרבה) , גש למוסך המורשה וייבדקו את הנושא. ואם אתה מת"א

והסביבה יש לך את "מוסך רון" ברח' המסגר 31 שהוא מומחה ברכבים האלה.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

זה אאודי, מה חשבת? שיאכל דלק כמו איזה קליאו קטנה?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

קחודם כל תעשה בדיקה כמו שצריך וחזור לדווח.

מלא טנק מלא, תאפס את מד הק"מ, סע עד שיתרוקן הדלק ותמלא מלא שוב (עדיף באותה משאבה שהשתמשת מקודם), עכשיו תחלק את מספר הק"מ שעברת במספר הליטרים שתדלקת בפעם השנייה!

פורסם
הרכב הוא אוטומט' date=' קילומטר 68500.[/b']

לפני חודש שמתי טנק מלא והוא עשה לי 350 קילומר גגג. וטנק מלא אצלי זה בערך 45-48 ליטר

אני בדיכאון כבר רוצה למכור אותה..

350/45= 7.7 לא כתבת האם הדלקת מזגן, לפני חודש סביר שהדלקת מזגן תוסיף לזה רכב יחסית כבד ואוטומטי ונסיעות עירוניות קיבלת תשובה הגיונית.

נ.ב לא נראה לי שהמיכל שלך הוא רק 48 ליטר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

עירוני או בין-עירוני?

אם זה עירוני עם הרבה פקקים - יופי של צריכה!

אם בין-עירוני נטו - צריכה גרועה!

בקיצור - פרט!

נ.ב אחד היתרונות ברכב כיפי ( נק' למחשבה...

פורסם

אם זה בינעירוני זה לא טוב אבל אתה צריך להיות יותר מדויק במדידה ולכן כדאי שתבצע את המדידה שכתבו פה, אם לאחר המדידה אתה מקבל תוצאות לא טובות כדאי לבקר במוסך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
מה נורמלי בידיוק בוא תסביר לי...נראה לך הגיוני שאני נוסע ולא לוחץ ולא משתולל והוא עושה לי טנק שלם של 290 ש"ח 45 ליטר על -350-330 קילומטר זה מטורף....לא נראה לי הגיוני שכל נסיעה קטנה שאני זז עם הרכב המחוג זז כמו מטורף..

טוב אם ככה אני יכול להיות רגוע.

משום מה חשבתי שהאונו שלי אוכלת דלק.

אצלי איפסתי את המונה מלאתי פול טנק , והמנורה עוד לא נדלקה וכבר עשיתי 300 קילומטר (אגב פול טנק אצלי זה 180 שקל :roll:)

• תוכן חדש...