Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנוי על אוטו , רכב , והגה ואני יכול להמליץ לך בחום לעשות מנוי קודם כל בתקופה האחרונה המגזין השתפר המון

ואם תעשה חישוב של כסף המנוי אפילו לא יקר.

הגה ואוטו לדעתי בתקופה האחרונה עברו לספר יותר מידי סיפורי רקע על כל כתבה .

אכן החיים בזבל !

פורסם

אני לא מסכים.

האינטרנט(כמדיה דיגיטאלית) לא החליף את המדיה הכתובה(מדיה ליניארית), אלא שינה אותה.

עובדה, רובנו מעדיפים עדיין לקרוא עיתון מן הכתב, לאחוז בדפים, לרשרש בהם, לקמט ו"להרגיש" את הדפים.

הניסיונות להפיק ספרים אלקטרוניים(ראו כתבה היום, יום ג' 20/11) נכשל לגמרי עד כה כי אנשים רוצים להחזיק...דפים.

כשאני קורא מחקרים ממאגרים אקדמיים אני נוהג להוריד אותם למחשב ו...להדפיס אותם. כך עושים גם כל העמיתים שלי. פשוט נוח יותר.

למידע קצרצר ו/או רפרוף מזדמן די במקורות המידע הדיגיטאליים ברשת אבל לקריאה מעמיקה יותר וכו' העיתון/מגזין הכתוב נוח יותר וכיפי יותר.

אז לסיכום....כן אם הירחון "רכב" נראה לך(או, אגב, "אוטו") אז שווה לעשות מנוי.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אני מנוי במגזין ''רכב'' ואני אומר לך אל תעשה מנוי למגזין הזה משתי סיבות:

קודם כתבות לא הכי מעניינות, כל הכתבות שיש בחוברת פורסמו קודם באנטרנט ככה שהם לא כל כך מחדשים לי כלום, והם תמיד מאחרים בשליחה (היום ה- 20.11.2007 ועדיין לא קיבלתי את גיליון נובמבר).

ממליץ על ''אוטו''

שלומי.

פורסם

אם אתה לא מפחד מאנגלית, אז עדיף לקנות מגזינים אמריקאיים. המגוון הוא עצום ובטוח תמצא משהו שמתאים לטעמך. החל מהכי שטחי כמו זה שמכיל מבחני דרכים בלבד, ועד כזה שילמד אותך איך לפרוץ ולתכנת מחדש את המחשבים ברכב שלך.

העלות היא באיזור ה27 דולר לשנה, כולל משלוח לישראל. כשליש עד רבע מחיר ממגזין בעברית.

פורסם

כנאמר, אם אין בעיה עם אנגלית - תוסיף עוד 50-100 שקל בשנה ותעשה מנוי לCAR או EVO הבריטיים. ההבדלים עצומים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...