Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאגנט דה רוק.

פיוניר.

לייטיננג אודיו.

הגזמת אחי המחירים שלהם בעננים לעומת הפולס אודיו שמדובר

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מהתחלה ידעתי שהבעיה היא לא בעיה מכנית של המגבר כי אין סיבה הוא חדש וכבר הוכח פה בפורום שהוא זהה למאק אודיו שבהשוואה לשמות המגברים שהבאת הוא אפילו יותר טוב.

הזוכה בתחרות הsq הוכיח לנו שעם ציוד בינוני וכיוונים מקצועיים אפשר להפיק איכות שמע מצוינת!

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש מורל פולס והטוויטרים קצת צורמים לי

לא הבנתי איך הוא פתר את זה

יש אולי עוד דרכים

יש לי: HU ישן של KENWOOD לא מצאתי את שם הדגם אברר יותר מאוחר (אם מישו יודע תאורה ירוקה הווליום זה כפתורים לא גלגלת)

מגבר Jensen ka4660hlx לא מקורי כלומר שיפרו לו חלק מהחלקים ע"י אדם מיקצועי שהוא גם חבר אז זה לא קומבינה

ניסיתי לשחק בהגדרות של ה HU לא שיש לו הרבה במה לשחק זה מחליש את התדרים הצורמים אבל גם מחליש את התדרים הלא צורמים

הצעות??

פורסם

זה שלקחו לך מגבר ברמה ממש נמוכה והחליפו לך חלקים חמשהו לא ידוע ממישהו שהוא כניראה מהנדס חשמל אבל בטוח לא קשור לתחום האודיו בעברית יפה נקראה "קומבינה"

בקרוס של מורל אפשר להוריד ל-1DB את הטוויטרים תנסה את זה

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם
זה שלקחו לך מגבר ברמה ממש נמוכה והחליפו לך חלקים חמשהו לא ידוע ממישהו שהוא כניראה מהנדס חשמל אבל בטוח לא קשור לתחום האודיו בעברית יפה נקראה "קומבינה"

בקרוס של מורל אפשר להוריד ל-1DB את הטוויטרים תנסה את זה

דני

אם כתבתי שזה לא קומבינה אז זה לא מי שהחליף את החלקים המקצוע שלו הוא תיקון מגברים המגבר הזה טוב הוא לא חזק ולא כמו המגברי מדבקה של 99999W PEAK ו0.1W RMS שעולים 400 שקל

ב.הסתקלתי בקרוס לפני התקנה והיה בהוראות רק 0 DB ו+3DB אז איך אפשר לעשות -1DB??

פורסם

עצם העובדה שלקחו מגבר מחברה גרוע וביצעו בא עוד כל מיני שיפורים, בו נקראה לזה "TUNING" אוקי? :lol:

ועכשיו תסתכל טוב טוב על המדבקה של המגבר ואיזה קסם, מתחת לשם של החברה מופיע המילה קומבינה!!

אם יש בקרוס רק 3 ו 0 אז שים על הכי נמוך, אם הבעיה נמשכת נסה אולי להוריד טרבל בקנווד שלך או לעבור לHU יותר פונקציונאלי.

דני

פורסם

מה הוויכוח?!?! הטרבל שלו היה על מקסימום כנראה!

חבר'ה, שומדבר לא לפח כל כך מהר, נורא קל לכם לשפוך כסף של אחרים.

בקיצור לוויכוח על המגברים, כל המגברים, אבל כל מה שעובד טוב יעשה את זה כשהטרבל גבוה.

אם הטרבל גבוה והוא לא שורק תזרוק אותו לפח אולי.

פורסם

atombomb אני חושש שאתה לא יודע על מה אתה מקשקש , למה סתם לדבר אם אתה לא מבין ?

צרימות זה תופעה מוכרת של טוויטרים חרא שמוגברים ע"י מגבר חרא , שום " טרבל " על מקסימום .

להנמיך " טרבל " פשוט יגרום להנמכת כל הווליום של התדרים הגבוהים , אולי זה יקל אבל זה לא שורש הבעיה , וככה לא עושים .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
atombomb אני חושש שאתה לא יודע על מה אתה מקשקש , למה סתם לדבר אם אתה לא מבין ?

צרימות זה תופעה מוכרת של טוויטרים חרא שמוגברים ע"י מגבר חרא , שום " טרבל " על מקסימום .

להנמיך " טרבל " פשוט יגרום להנמכת כל הווליום של התדרים הגבוהים , אולי זה יקל אבל זה לא שורש הבעיה , וככה לא עושים .

העובדה היא שהוא שיחק באקולייזר והבעיה נפתרה, זה נראה לי בול מה שהיה צריך.

הוא אמר שיש יותר מידי צלילים גבוהים וש' ס' צ'. זה בול טרבל.

לא תמיד הדברים מסובכים כמו שנוטים לחשוב... (נקודה למחשבה)

פורסם

אצלי עוד לא נפתרה הבעיה

פורסם

זה יכול להיות קליפינג חשבתה על זה?

אתה צודק, אין פה הרבה מה לחשוב, הבעיה שלו שיש לו מגבר קומבינה, מגבר שהיה גרוע בהתחלה ואחרי זה בטוח שלא שמו לו מוספטים של ג'נסיס, הורידו רכיבים של ג'ונסון (נשמע כמו שמן תינוקות) ושמו רכיבים שמוצאים בכל חנות אלקטרוניקה, אבל אני בטוח שהם רחוקים מלהיות איכותיים למרות שהם מגבירים כניראה (אחוז עיוות נקודה.. למחשבה)

מה אתם מצפים, לבחור יש מגבר שמחובר מכמה מגברים ואתם עוד רבים למה ה ס' צ' ש' לא נשמעים טוב?

שיגיד תודה שהוא בכלל שומע את כל הא' ב' שנשאר.

דני

פורסם

גם לי יש מורל פולס מקורי עם הטוויטרים המקוריים,הוא עובד על המערכת שבחתימה,הקומפוננט מחובר ל-JBL,אין לי בעיה של האותיות שפותח השירשור הזכיר,אבל הטוויטרים האלה פשוט אכזבה,טוויטר אחד צורם,טוויטר שני מוציא רעשים ברזליים,כבר ניסיתי כול שילוב חיתוכים שרק אפשר(וה-HU שלי די פונקציונאלי),אני כבר לא יודע מה לעשות.

ספידמן אתה יכול בבקשה להסביר איך מורידים מעשית את הטוויטר ל-1DB?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...