Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות סט עם בלאי?

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך 2 אופציות 0DB או +3DB

יש ג'מפר בתוך הקרוס, הזז אותו למקום הנכון.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

שמתי את הגאמפר ב-3DB כאשר כבר שנתיים כמעט שהוא היה על 0,אני מבין שבעצם אני חותך בכך את התדרים הגבוהים נכון?אם עכשיו חסר לי קצת תדרים גבוהים פשוט לשחק עם האקולייזר?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ניסית להוריד קצת מה gain במגבר?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אין הרבה מה לעשות , פשוט לקבל את העובדה שיש סטים עם טוויטר דומיננטי מאוד .

הפתרונות הם ישירים ולא קומבינות בעקיפין :

להחליף טוויטר .

להחליף סט קומפוננט .

לנסות להתקין אותם OFF AXIS , ז"א שלא יהיו מכוונים אלייך ישירות , לשחק עם הכיוון שלהם .

לשמוע דיסקים איכותיים ולא MP3 , כי רוב ה MP3 שאתה מוריד , אפילו באיכות 320 kbps , יש היס וקליפינג .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

החיתוכים האלה זה רק כדי להפריד את הצלילים בין הסאב,המיד והטוויטר.

הצלילים בטוויטר גבוהים מאוד, הבעיה זה שהוא משמיע אותם חזק מאוד לא?

אם תחתוך את זה גבוה מידי אתה פשוט לא תשמע חלק מהצלילים, אבל הגבוהים גבוהים ישארו עדיין וחזקים עדיין.

פורסם

יש לך אקולייזר בH.U?

אם כן תשחק עם התדרים הגבוהים, אם לא תוריד את הטרבל במכשיר.

ולא, משחק בטרבל במכשיר לא משנה חיתוכים אלא מוריד DB בתדר מסויים קבוע כמו 10KHZ למשל.

• תוכן חדש...