Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על סאב ULTIMATE TITANIUM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת,מישהו מכיר,שמע משהו על המגבר הזה?

חיפוש בגוגל לא ממש העלה תוצאות וגם פה לא ראיתי שדובר עליו פעם אחת אפילו,אבל שמעתי אותו והוא די נחמד,אז חשבתי ללכת על אחד כזה,אך כרגיל קודם כול חייב לשמוע חוות דעת.

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אבל שמעתי אותו והוא די נחמד,אז חשבתי ללכת על אחד כזה,

אם אהבת וחשבת ללכת על אחד כזה, מה מונע ממך? העצות והדעות הכי טובות הם של עצמך (בכל מה שקשור לאוזניים שלך :-D).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חשוב לי חוות דעות אחרות גם,כי אני בכלל לא מבין עניין בנושא.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ את האשכול.

הסאב אפשר להגיד כבר ניקנה(ULTIMATE TITANIUM).

עכשיו יש ל כמה שאלות שאיןם לי ממש מושג בהם:

איך בודקים כמה סלילים הסאב?

האים אני יכול לחבר את הסאב ישירות למגבר בלי להריץ RCA ניפרד למערכת?פשוט לחבר פלוס מינוס למגבר לפי מה שמסומן?

הנחיות מדוייקות יתקבלו בברכה רבה.

תודה מראש וסליחה על הבורות.

פורסם

בקשר לסלילים תסתכל כמה טרמינלים לחוטים יש, אם יש ל2 חוטים אז זה סליל אחד אם יש ל4חוטים אז שני סלילים

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
בקשר לסלילים תסתכל כמה טרמינלים לחוטים יש, אם יש ל2 חוטים אז זה סליל אחד אם יש ל4חוטים אז שני סלילים

אני ראיתי כבר סאבים שיש טרמינל אחד! ויש לו 4 ברגים.

2 ברגים לכל סליל.

ויש כאלה שיש להם 4 טרמינלים. 2 זה לסאב. (+ / -) ושניים ללדים (מנורות) וכו שיש בסאב. (חשמל +/-)

אבל בעיקרון אתה צודק.

תעלה לנו קישור לסאב הספציפי שלך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בתגובה מספר 4 יש קישור לסאב.

חברה בבקשה מישהו יכול להגיד לי אם הדרך להתקנה שציינתי היא בסדר?

פורסם

בסדר בקשר לסלילים מצאתי הרגע שהוא 4 אוהם.

האים זה אומר משהו לגבי התקנה?האיםן אני פשוט מחבר פלוס ומינוס למגבר לאן שמסומן וזהו?

פורסם

תשמע לפי הדגם! הסאב הוא 2 סלילים. של 4 אום כל אחד. (אבל זה לפי הדגם)

אחת החברה. ואגב. הוא לא מופיע כאן.

http://ultimate-sound.com/index.html

נשמע לכם הגיוני?

http://ultimate-sound.com/about.html

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...