Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני די חדש פה ולפני שאני מבקש משהו קודם כל אני רוצה להודות לכולם על העבודות קודש שאתם עושים פה

ממש אהבתי את הידע הרחב של רובכם ואני מקווה שתמשיכו לקדם את הידע אצל כולנו בכל מה שקשור לסאונד ברכבים.

ולנושא..

טוב אז ככה יש לי מגבר של sierra 4 ערוצים 75WRMS לכל ערוצ ואני מגביר 4 רמקולים(כן אני יודע אני מתחיל בכל הנושא הזה ורק אחרי שאני יבין אני יתקדם למערכות בררמה יותר גבוהה)

קיצר אני רוצה להוסיף סאב ולפי מה שהבנתי אפשר לעשות גישור..

עכשיו השכל הישר אומר שאם אני עושה נגיד גישור על הרמקולים האחוריים אז הסאב ישמיע רעשים של רמקול רגיל בנוסף..ואז האיכות לא תיהיה משהו(וזה מה שבעיקר חשוב לי..איכות)

אז ככה בגישור אני יכול להוציא 150W אז הייתי רוצה המלצה על סאב(יש לי אפשרות לקנות סאב GTO1200B

של חברת JBL ב-300 ש"ח )

ובנוסף אם אפשר הייתי רוצה קצת הסבר איך אני יכול לחבר את הסאב בגישור ולהוציא ממנו את המירב...התקציב שלי לא כזה גדול(אני חייל) גג 400 ש"ח

תודה מראש לעוזרים.

עריכה.ושחכתי להוסיף ה-HU שלי זה KDCW237GY מבית KENWOOD

פורסם

תשמע נתי

הסאב מנגן במונו כך שכול מגבר חזק מספיק וסביר מבחינת עיבוד הצליל יספק אותך

וזה נכון אגב גם לסאבים יקרים ואיכותים בהרבה

מהמלצות שקבלתי לגבי הJBL הוא סה"כ סאב טוב שמבוזבז קשות בתיבה הפתוחה המקורית

חבר שאני מעריך את דעתו מאוד המליץ לי עליו בחום בתיבה סגורה קטנה והוא הבטיח שזה הבדל של שמיים וארץ

כדאי מאוד לבדוק :mm_wink:

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

בקשר לתיבה אין שום בעיה אני מביא את הסאב בלי תיבה..

אבא שלי נגר אז אין שום בעיה לבנות תיבה...

השאלה היא מה לעשות בקשר לסאב האם שווה לקנות את הסאב הזה..?

האם 150W זה מספיק בכלל??

ומה שיותר חשוב ברגע שאני עושה גישור זה משפיע איך שהוא על ההגברה של שאר הרמקולים?

פורסם

האם שווה לקנות את הסאב זאת החלטה שלך.

אם אהבת אז תקנה.

אני אישית שמעתי אותו ומאוד אהבתי, מדוייק ולא מרוח.

הסאב הוא 250RMS ואתה תתן לו 150RMS.

בעתיד תשתדרג ותחפש מגבר יותר חזק.

גישור לא משפיע על כלום.

הגישור נועד במיוחד לסאבים, רמקולים זה רמקולים סאב זה סאב.

כל אחד מקבל כוח, ושום דבר לא מפריע.

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...