Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבוע טוב, יש לי 2 שאלות

1. ניסיתי לברר את תאריך הייצור של הצמיג שלי (FIRESTONE אם אני זוכר נכון) והדבר שהיה הכי קרוב לתאריך שם זה המספר 0422 (ולא 2204). האם זה אומר שהצמיג יוצר בשבוע ה 22 של 2004 או שהמספר מייצג משהו אחר ? ואם כן, אז איפה התאריך ייצור ?

2. אני מתכוון להחליף את ארבעת הצמיגים בפולו (האצ'בק 1.6) 00'. אשמח לקבל המלצה טובה למחיר של עד 700 לזוג.

דרוש צמיג טוב אך רגיל לגמרי במידות 175\65 R13.

תודה רבה מראש

פורסם

אכן יש שן מבחר רחב של צמיגים, אבל אני לא כל כך מתמצא (אין הסבר על כל דגם)

אני צריך צמיג רגיל (לא למירוצי רחוב או משהו), שיהיה בעל אחיזה טובה גם בגשם כמובן, אני מוכן להעלות את המחיר ל 800 ש"ח לזוג על מנת שייתן אחיזה טובה. וכמובן שגם יהיה זמין, אני לא רוצה להזמין מחו"ל או משהו כזה.

אה כן, ואם אפשר צמיג שיספק נוחות נסיעה משופרת, מה טוב, אבל לא חובה.

אז אם אפשר המלצה על דגם ספציפי...תודה :)

פורסם

יש את היוקוהמה A דרייב, יש משהו של קונטיננטל קונטי ספורט קונטקט משהו. יש קלבר דינקסר HP2 שהרכבתי זוג לא מזמן אצלי (עוד לא יצא לי לבדוק על רטוב, אבל לדעתי תוך שבוע אני אדע להגיד :).), תעשה קצת חיפוש בפורום ותמצא המלצת לצמיגים, ולא רק ספורטיביים, למרות שאתה חייב לזכור - צמיג ספורטיבי זה צמיג אוחז יותר על חשבון אורך חיים, העניין הוא שאחיזה זה משהו שצריך תמיד לשאוף לכמה שיותר ממנו, במסגרת הארנק כמובן.

*אל תתפתה לקנות אליאנס אלסטר ועוד כל מיני דברים שמיוצרים במזרח, זה ח*א שעלול להרוג אותך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...