Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף לשרשור בשאלה קטנה

צרבתי דיסק mp3 לאוט (בנרו)ו הוא פועל מצויין הבעיה היא שאני רוצה שלא יהיו הפסקות בין השירים (ההפסקות האלה ששומעים את הדיסק "חושב")אלה שהשירים יעברו אחד אחרי השני ברצף

למישהוא יש מושג איך עושים את זה?

פורסם

א. אור! יש לך בנרו אפשרות לעשות את זה, חפש בחלון שהוא אומר לך מה להכניס, יש שם ריבוע בחירה, שכתוב לצידו ADD BRAEK או משהו דומה. זה האפשרות.

ב. לחבר! הווינדוס אומ רלך שהדיסק שבחרת לצרוב לא קריא. זה נראה לי כמו דפקט בדיסק. קח את אחד הדיסקים שהוא אמר לך שהם לא קיריאם, או שלא עבדו לך, לחבר, שיש לו צורב עם נרו, ותבדוק.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אה, TEAC? זבל טוטאלי.

בדוק עם מדיה נורמלית - VERBATIM, למשל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רוני, מדובר על מחשב נייד IBM Thinkpad ככה שאין שם כבל מנותק בוודאות.

אני אנסה לצרוב עם אותם הדיסקים מחר בנרו במחשב נייד נוסף שיש לי.

אבל, חוץ מהשגיאה של ה-windows, היו שגיאות עם נרו עוד לפני הכנסת דיסק ריק לצורב.

Veni Vidi Vici

פורסם

UPDATE DRIVER ניסית?

הורדת עדכונים מהאתר של נרו ניסית?

בהצלחה חבר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
א. אור! יש לך בנרו אפשרות לעשות את זה, חפש בחלון שהוא אומר לך מה להכניס, יש שם ריבוע בחירה, שכתוב לצידו ADD BRAEK או משהו דומה. זה האפשרות.

.

חיפשתי ולא מצאתי, איפה בדיוק יש את האפשרות הזאת? ואני צריך לסמן וי בריבוע או לא?

ד"א יש לי nero start smart

פורסם

עכשיו בדקתי לך, ואלו הם הממצאים: בקטגוריה MP3, אין לך שום אפשרות לקבוע אם תהא הפסקה או לא. רק בקטגוריה

MAKE AUDIO DISK, יש לך אפשרות להוריד את ההפסקה, ולא להוסיף.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
עכשיו בדקתי לך, ואלו הם הממצאים: בקטגוריה MP3, אין לך שום אפשרות לקבוע אם תהא הפסקה או לא. רק בקטגוריה

MAKE AUDIO DISK, יש לך אפשרות להוריד את ההפסקה, ולא להוסיף.

אוקיי תודה על המאמץ!

פורסם

אכן - גם אני הפסקתי להשתמש בTEAC אחרי שהם התחילו לרדת ברמה של הדיסקים.

מומלצים :

מחיר סביר - ריטק - RITEK

מחיר גבוהה (או מבצעים לפעמים) ורבטים

If living is for learning

Then dying is forgetting

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון:

לפני יומיים חזר המחשב אחרי תיקון לוח אם.

התקנתי easy cd creator 10. ההתקנה עברה בהצלחה אבל הפעם הצריבה נתקעה באמצע.:|

הטענה שהדיסקים לא טובים לא נכונה כי לפני מס' ימים צרבתי מס' דיסקים ב-IBM אחר ללא בעייה.

מה הלאה כדאי לעשות לפני שאני מזמין צורב אחר ?

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...