Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

צמיגים לפגו 205


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום.

 

 

ברשותי פגו 205,שהצמיגים שלה סדוקים וגמורים, ואני רוצה להחליף אותם גם מפני הגשם הקרוב וגם עוד מעד יש טסט.

 

עכשיו אני חייל שיוצא פעם בשבועיים ואין לי ממש כסף להשקיע בצמיגים יקרים עם תוכלו להמליץ על צמיגים זולים וטובים יחסית למחיר המידה שלי הוא 165/70/13R תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם
במידה הזאת אין צמיגים טובים.

אם אתה רוצה אחיזת כביש טובה - תעלה ל185/60/14.

 

 

כן השאלה עם זה יעבור טסט עם אני ישנה גודל כזה

פורסם

אין בעיה לאשר מידה כזאת ברישיון. כל מכון רישוי יוכל לאשר לך אותה בקלות.

 

במידה הנוכחית שלך תגיד תודה אם תצליח למצוא משהוא שהוא לא אליאנס או צמיג סיני פשוט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

במידה הזאת קימים צמיגים של החברות הבאות:

sava,bridgeston,goodyear,ALLIANCE,yokohama, toyo,kymho,dunlop,michelin ,kleber,hankok

וכן כל הזבל הסיני.

מחירים בין 900 ש"ח ל SAVA עד 1500 ש"ח לMICHELIN.

KLEBER, YOKOHAMA וTOYO ניתן לקנות באזור ה 1000 ש"ח

הצמיגים במיחירים הנ"ל הם לשימוש רגיל, קיימים גם דגמים יקרים יותר של הצמיגים האלו אך הם לנהיגה יותר ספורטיבית.

מי שאמר שחסר צמיגים במידה הזאת מבלבל את המוח.

מישהו שאני מכיר האלה את המידה של הצמיגים ל 185 חוץ מצריכת דלק שעלתה ותאוצה איטית יותר אין הבדל גדול באחיזה לפחות לא משהו שמורגש בנסיעה יומיומית כמו כן צריך להחליף ג'אנט לגדול יותר וזו עוד הוצאה מה שכן מורגש זה שהרכב סוחב פחות ושורף קצת יותר דלק אך במחירים של היום כל טיפה מורגשת.

למי שנוהג בצורה רגילה המידה המקורית + צמיג איכותי מספיקים בהחלט, וכל מי שטוען אחרת לדעתי מגזים כי חוץ מבירידות אולי, אין לרכב הזה את הכוח המספק כדי לנצל את האחיזה גם של המידה הקיימת.

הבן אדם ביקש משהו פשוט וסטנדרטי על מנת להגיעה לבסיס בביטחה ואתם ישר דוחפים לו הגדלות ושיפורים.

פורסם

סט של צמיגים טובים וג'אנטים 14 אינטש' עולים משהו כמו 1500 ש"ח. לדעתי, מעט מאוד כסף בשביל המון שיפור באחיזה. נכון, יש הרעה בתאוצה ובתצרוכת הדלק, שניהם זניחות. אבל אני באמת לא יודע מי בדק את השינוי באחיזת הכביש - השינוי דרסטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רק סט צמיגים טובים במידה הנ"ל יעלו באזור ה 1400 ש"ח, 4 גאנטים עוד 600 (150 ש"ח למשומש) הגענו כבר ל 2000,

כאשר ניתן לצאת בנזק של 1000 ש"ח במידה המקורית.

אני לא יודע על איזה שיפור אחיזה מדובר אולי אם תקח על 150 פניה של 90 מעלות אז תרגיש את האחיזה אבל בנתוני רכב סטנדרטיים הצמיג המקורי מספק ביותר. אם הבן אדם היה מדבר על שיפור לרכב שכולל בולמים צמיגים ברקסים ובעיקר המנוע היתי מבין. אבל הדרישה היא נסיעות סטנדרטיות ולא יותר מזה.

כמו כן לדעתי מהנדסי פזיו פישלו בחלק מהדברים ברכב הזה אבל בנוחות (יחסית לרכב מיני) היגוי והתנהגות הם עשו עבודה טובה ולכן אם מבחינתם זה מספיק אז גם לי ולעוד מיליוני בעלי 205 זה בהחלט מספיק.

פורסם

אני פשוט מכיר שני דברים

הייתי חייל ואני יודע מה זה להיות תקוע בלי כסף - ושצריך לשפר או לשפצר את הפזו 205 (שהייתה אז)

יש לי ארבעה גנטים ועל שניים מהם צמיגים די חדשים - הוחלף פשוט לגאנט מגנזיום ושני צמיגים חדשים...

אז אני מוכן לתת את שלי - רק השאלה אם יכול לשנות.. או רוצה...

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

×
×
  • תוכן חדש...