Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקציב 80,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני זקוקה לייעוץ,:roll:

יש לי תקציב של 80,000 ש"ח,

סדר העדיפויות הוא כזה:

1. רכב בטוח, לפחות 4 כוכבים במבחני ריסוק,

2. מרוווח מספיק כדי להכיל 3 כסאות ילדים במושב האחורי

3. חסכוני בצריכת הדלק ובטיפולים.

4. נראה טוב....8)

פורסם

לפי דעתי אתה יכול למצוא גולף דיי חדש במצב מצויין..

הוא לא קטן מאחורה וגם בטיחותי והכי חשוב אמינות

חיית הלילה שלי:

BMW 316I '94

פורסם

שלום קרין. כאשר חיפשתי רכב שבו יכנסו 3 כסאות מאחור גיליתי שבהרבה מכוניות משפחתיות זה פשוט לא נכנס כמו שצריך. או שכסא אחד עקום או שבקושי אפשר לסגור את הדלתות. הרכב הכי מתאים למשפחה עם 3 ילדים זה מיניוואן או רכב מסחרי קטן (ברלינגו, קנגו וכדומה). אפשרויות של מיניוואן מאוד מצומצמות: רנו סניק-בטיחות גבוהה, אמינות פחות טובה; שברולט ויואנט תוצרת קוריאנית עם מנוע 2000 סמ"ק ; סיטרואן פיקסו-רכב ללא שוק ומזדה פרמאסי מנוע 2000 סמ"ק נדירה מאוד.

אפשר כמובן לנסות אוטו רגיל (לא גולף משהוא רחב יותר) אבל יהיה צפוף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חסכוני בדלק ומרווח זה בד"כ דיזל ידניות, מה שלא תמיד מסתדר עם המושג "נראה טוב"

המולטיפלה די "מיוחדת" במראה אבל את יכולה לקנות אחת די חדשה ולקבל עודף.

מצד שני ישנן האונסיס והקארינה של טויוטה (2002 לערך)

יש תמיד את מבחר הסיטרואן (די בטוח שיש בC5 מספיק מקום, יש לה גם גירסת דיזל) /רנו (סניק, בדיוק כמו בהסבר הקודם)/ופז'ו(406 משנת 2004 לערך).

יש עוד די הרבה מכוניות "גדולות, הן פשוט לא חסכוניות במיוחד (מאזדה 6 ומונדאו על אותו "משקל, הונדה אקורד, שברולט מאליבו/אימפלה וכוליי)

האם חשוב גיר ידני?

האם יש שנת מינימום?

עד כמה חשוב החסכוניות, כשעושים 1000-2000 ק"מ בחודש ההבדל בין 1-12/11 לבין 1-10/9 מסתכם בכמה מאות שקלים

אני דווקא לא שמעתי שהפיקאסו היא רכב בלי שוק (אני גם לא מכיר הרבה אנשים שיותר מתעניינים בכמה יעלה הרכב שהם קונים עכשיו בעוד 4 שנים), אחת במצב טוב נמכרת במהירות מדהימה היות והתמורה למכירה שמרווח נוחות ואיכות - עצומה

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...