Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שיש לו 12W7.

ובכללי.

עם אתה לא הולך לשדרג את מערכת החשמל ברכב.

אין לך מה לחפש סאבים עם יותר מ400W גג 500W RMS.

כי מעבר לזה מערכת החשמל שלך לא תעמוד.!

ובכללי. מה אתה מחפש מהסאב?

להגיד יש לי X. Y. Z. או לקנות משהוא כי אתה אוהב את הסאונד שלו.

והוא נותן לך את התוצאה הכי טובה. ?

ולאחרים.

אפשר לקנות היום 12W7. משומש במחיר מעוד הגיוני. וסביר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מומלץ מאד --מיפלצתי + A-6 DLS ליגה מהגבוהות ביותר ששמעתי לא יאומן כמה עוצמה ודיוק

בס חזק לא נמרח ומורגש כמו פעימות לב בסטטוסקופ---מומלץ

פורסם
מומלץ מאד --מיפלצתי + A-6 DLS ליגה מהגבוהות ביותר ששמעתי לא יאומן כמה עוצמה ודיוק

בס חזק לא נמרח ומורגש כמו פעימות לב בסטטוסקופ---מומלץ

אתה יודע שהמגבר מבקש עד 140A.

אז נגיד והוא לא ישתמש בכל הכוח. לפחות 60-80 אמפר.

מאיפה יש לו את הכוח?

הרכב זה היונדאי גאטס ואיזה אלטרנטור כבר יש לו. 60-- גג 90A.

ומצבר 55 או 62 אמפר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

צהריים טובים ל"סאונדמן"

בעקבות תגובתך לדרישת ה A-6 של DLS בפיוז של 140A

מה בדיוק אתה אומר ?

מצטער על חוסר ההבנה אך זה נשמע כמו שצריך רכב עם אלטרנטור שיוכול לייצר עד 140A אקסטרא ברכב כדי שניתן יהיה להתקין את ה A-6 ?

כי אם זה מה שאתה אומר אז אני מצטער מאוד טעות בסיסית בהבנה של הפעלת המגבר בידיך

בכל מקרה אתה מוזמן תמיד לבוא ולשמוע את המגבר הנ"ל ביונדאי (כן יונדאי ) מרסק שני סאבים 900 RMS כל אחד שכששניהם סאבים DVC ללא שום נפילות מתח

ואם אני לא הבנתי אותך נכון והתכוונת בעצם למשהו אחר אז אשמח להסבר

D.C

earthquake sound frik

פורסם
כי אם זה מה שאתה אומר אז אני מצטער מאוד טעות בסיסית בהבנה של הפעלת המגבר בידיך

בכל מקרה אתה מוזמן תמיד לבוא ולשמוע את המגבר הנ"ל ביונדאי (כן יונדאי ) מרסק שני סאבים 900 RMS כל אחד שכששניהם סאבים DVC ללא שום נפילות מתח היונדאי הזו עברה התקנה אצל מקצוען שטיפל גם בחשמל שלה ? כי אחרת לי זה טיפה מוזר

ואם אני לא הבנתי אותך נכון והתכוונת בעצם למשהו אחר אז אשמח להסבר

D.C

לפותח השירשור , יש סאבים מעולים מאוד , העניין הוא עד כמה אתה זקוק למגברים חזקים ש"יתאמצו" כדי להזיז את הסאב .

אז אם את ההIDMAX אתה יכול לקחת מגבר מונו טוב של 300WRMS , ולהגיע לSPL די מרשים , אני אישית לא מבין מדוע לקחת סאב שידרוש מגבר מיוחד שיעלה המון כסף ?

לא ממש נראה לי שהW7 יהיה הרבה יותר טוב מהIDMAX שיהיה שווה לך לחפש מגבר מספיק חזק שיזיז אותו ברמה שאתה רוצה .

בברכה יהודה

פורסם

יהודה היקר

ערב טוב

קוד'ם כל הרשה לי להבהיר שהיונדאי לא עברה שום טיפול וחוץ מקבל שהורכב בה אין שום דבר במערכת החשמל מעבר למה שמגיע מהיצרן בקוריאה

קבל תיקון קטן לטובת האובייקטיביות אז ביונדאי הספציפית הזו הורכב צ"יפ להגברת התאוצה שיושב בעצם על המדגש טורבו ואין לו שום שייכות למערכת החשמל

מעבר לכך אניני רואה שום סיבה למה לא להרכיב מגבר טוב יותר ולמה לא להשתמש במיוד טוב יותר כל זאת כשפותח השרשור דיבר על תקציב של אם אני לא טועה עד 4500 ש"ח

השאלה הדמגוגית "למה לקנות כשיש יותר זול" יכולה להישאל לכל רוכש מרצדס ולכל רוכש ג"ינס דיזל ולכל רוכש סטייק אנטריקוט וכך הלאה

מעבר לזאת אתה מוזמן ANY TIME לבוא להתרשם לשמוע ולשחק עם נסטאפ הנ"ל ביונדאי וכן גם לבדוק את מערכת החשמל אם תמצא בזה עיניין

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

מעבר לכך אניני רואה שום סיבה למה לא להרכיב מגבר טוב יותר ולמה לא להשתמש במיוד טוב יותר כל זאת כשפותח השרשור דיבר על תקציב של אם אני לא טועה עד 4500 ש"ח

השאלה הדמגוגית "למה לקנות כשיש יותר זול" יכולה להישאל לכל רוכש מרצדס ולכל רוכש ג"ינס דיזל ולכל רוכש סטייק אנטריקוט וכך הלאה

D.C

שאני יגיד כמה מילים? לא תפגע אני מקווה!

ID MAX כיום זה המרצדס של הסאבים! וזאת כי הוא בערך 1 מ-3 הסאבים הטובים בעולם! שברתי לך מיתוס? גם אם לא אז לא איכפת לי.

אבל לאומת הסאב הרכב מרצדס (של היום לפחות) שאתה קונה ב- 800,000 ש"ח! בפועל אתה משתמש רק ב- 500,000 ש"ח כי כמה אידיוטים בחברה הנ"ל חשבו שאני חנון של מחשבים שצריך את הטכנולגיה המסריחה שלהם וזה בעצם עלה לי יותר מוסכים ואקסטרה 300,000 ש"ח!

הרעיון הוא שה- ID MAX הוא סאב שבנו בשכל! ואפשר בכייף להגביר אותו עם מגבר 500W ב- 200$!

ג'ינס דיזל? גם אני אוהב לקנות דברים יקרים בשביל הפוזה אבל אני עדיין מכיר בעובדה שזרקתי 80% מהכסף בשביל השואו ולא בשביל ההנאה של הישבן שלי.

מערכת זה עולם אחר! אני בטוח שלידידנו כאן אין הורנים ברכב ב- 900$ (משהו שבאמת שווה כל $$) או וופרים של סקאן ספיק..

אז למה לחפש באס ב- 4500 ש"ח? כשאפשר ב- 1000 ש"ח + פחות?! וגם פחות בעיות חשמל וכל הבולשיט שמסביב?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

דרג סטר ערב טוב

קודם כל כדי להבהיר את הדברים אז אני כלל וכלל לא התייחסתי לאורך כל השרשור הזה ולו כהוא זה לדילמת הסאב

אני דיברתי אך ורק על נושא המגבר שפתח בו מי שפתח את השרשור

אבל ללא שום קשר אשמח אם תבהיר לי מי הסמכות הזו שקובעת מה ומי ולמה הם המוצרים המובילים בעולם

תקן אותי אם אני טועה אבל קביעתך ש ID MAX הוא אחד משלושת הסאבים הטובים בעולם מתבססת על כלום מכלום

ושוב אומר אם אני טועה אז תקן אותי בהסבר רציונלי אקדמי של איך ומי ומתי הם אלו שקבעו את שלושת הסאבים הטובים בעולם !!!!

ללא שום קשר לקביעה (ואני מקווה שהפעם אני !! לא פוגע בך) הטיפשית הזו ישנם המון סאבים שלא רואים את ה ID MAX

שוב אין לי ויכוח שה ID הוא סאב טוב אבל המרחק מכאן לשלושת הגדולים (אם יש דבר כזה) הוא כמו המרחק לירח וחזרה שמונה פעמים ברציפות

D.C

earthquake sound frik

פורסם

תשמע. אני חושב שיש לך אי הבנה. או קושי בהבנה!

אז אני מעלה שוב את התגובה שלי. ומדגיש לך את החלק שפיספסת.

אז נגיד והוא לא ישתמש בכל הכוח. לפחות 60-80 אמפר.

מאיפה יש לו את הכוח?

הרכב זה היונדאי גאטס ואיזה אלטרנטור כבר יש לו. 60-- גג 90A.

ומצבר 55 או 62 אמפר.

עכשיו. נמשיך.

הוא רוצה להפיק לפחות 600-800W RMS. לסאב.

אני לא זוכר את התמטיקה. אבל זה יחסית הרבה חשמל. (אני בכוונה משתמש מושג יחסית) תבין בהמשך

ותגובתך

צהריים טובים ל"סאונדמן"

בעקבות תגובתך לדרישת ה A-6 של DLS בפיוז של 140A

מה בדיוק אתה אומר ? אני אומר. שאם החברה מבקשת פיוז של 140. או שהם מגזימים בטירוף. או שהמגבר הזה חזק. והוא יכול להגיע למשיכת זרם כזו.

מצטער על חוסר ההבנה אך זה נשמע כמו שצריך רכב עם אלטרנטור שיוכול לייצר עד 140A אקסטרא ברכב כדי שניתן יהיה להתקין את ה A-6 ? אתה יכול להתקין מגבר של 250A אבל הוא לא יתן לך את התוצאה שאתה צריך כי לא יהיה לו חשמל

והוא לא יתן את מה שהוא מוצהר!! כי אין לו את החשמל ליצר את זה.

מה הפירוש. מגבר של 140A. שיקבל 90A. וימשוך עוד טיפה מהמצברים. יגיע בלחץ ל110A. ולמה כי המצבר הוא 12.2-12.4. רק כאשר החשמל מגיע מתחת לזה הוא ממש מתחיל למשוך מהמצבר!! כל עוד החשמל ברכב יושב מעל לגובה המצבר הוא לא מושך ממנו את כל הכוח שלו.

כי אם זה מה שאתה אומר אז אני מצטער מאוד טעות בסיסית בהבנה של הפעלת המגבר בידיך (תחזור ותקרא חומר על חשמל)

בכל מקרה אתה מוזמן תמיד לבוא ולשמוע את המגבר הנ"ל ביונדאי (כן יונדאי ) באיזה יונדאי? כי לא לכל רכב יש את אותו אלטרנטור. וגם מאותו סוג. (לדוגמא: לבורה שלי TDI. יש אלטרנטור מקורי גדול יותר מבורה 1.6 בנזין.) מרסק שני סאבים 900 RMS כל אחד שכששניהם סאבים DVC ללא שום נפילות מתח נפילות מתח לא אומר כלום. אז שניהם שני סלילים. על כמה אום יושבים סופי? 2 אום? או 1 אום. וזה שהם שני סלילים מה קשור? באותה מידה יכלו להיות שני סאבים של סליל בודד של 4 או 2 אום. (הראשון יתן לך 2 אום. והשני יתן לך 1 אום) ולפי מה אתה יודע שהוא מרסק אותך?

לפי זה שהם עוד רגע מתפוצצים מהרכב? מעיוותים? מXMAX שעוד רגע הם קופצים החוצה? או כי הם פשוט מעוד חזקים ברכב?

אני שמעתי סאב של 300W RMS. מקבל 500W RMS אמיתיים.

ממערכת חשמל שיכולה לתת את זה. אלטרנטור של 150A. + מצבר אופטימה + חיווט כמו שצריך.

ושמעתי את הסאב ברכבים אחרים. עם מערכות חשמל רגילות. ממגברים גדולים (שחלקם הצהירו יותר מ500W.)

והוא לא היה כזה חזק!.

ולמקרה שלך. יש סיכוי גדול שהמגבר חלש מדיי בשבילם (אתה צריך מגבר של 2000W RMS לשני סאבים אמיתיים של 900W RMS. כדי לרסק אותם!! כמובן מערכת חשמל טובה. שיכולת לתת את החשמל לזה.

ואם אני לא הבנתי אותך נכון והתכוונת בעצם למשהו אחר אז אשמח להסבר ^^^ ההסבר ^^^

D.C

ונחזור למגבר. (שלא תבין אותי. אני לא מזלזל בו או בך. )

אבל לקנות מגבר גדול. ולא לתת לו את מה שהוא צריך (חשמל) אז לא שווה לקנות אותו במקרה ויש מחסור חמור בחשמל!

ונכון שהוא מוצהר X. אבל בגלל המחסור בחשמל. הוא ייצר X-10W או X-150W. אתה לא יכול לדעת.

אז תקנה מגבר שאתה כן יכול לנצל בצורה טובה. ולא יהיה צרכן גדול מדיי. ויכביד על המערכת.

נתונים

המגבר נותן - 1200W RMS. והוא צריך לזה פיוז 140A. (מבקש לפי החברה)

אז נגיד והוא ישתמש בחצי מהכוח שהמגבר יכול לתת. 600W RMS. זה אומר פיוז של 70A. (אנחנו משחקים ביחסיות)

מאיפה אתה רוצה לתת לו 70A נקייים מרכב שיש לו מערכת נוספת. + צריכת חשמל עצמית. ואלטרנטור (אני לארג') 90A.

איפה המגבר השני? איפה הרכב? איפה האורות? המזגן? החימום? מפשיר אדים? וכו.

מאיזה סופר אלטרנטור שאין לו מתחת למכסה מנוע? הוא יספק את זה?

אז עם הוא לא הולך להתעסק בלחזק את הרכב. לדעתי אין לו מה לחפש הספקים כאלו. כי אין לו מאיפה לתת להם את הכוח.

פורסם
יהודה היקר

ערב טוב

מעבר לכך אניני רואה שום סיבה למה לא להרכיב מגבר טוב יותר ולמה לא להשתמש במיוד טוב יותר כל זאת כשפותח השרשור דיבר על תקציב של אם אני לא טועה עד 4500 ש"ח אתה רוצה סיבה ? אני אומר לך . כשמגבר רוצה לשלוט באלמנט , ואתה רוצה שהסאב יהיה מהיר כמו במידוופר ,אתה חייב סאב נציל ו/או מגבר מאוד חזק . למגבר מאוד חזק אתה צריך לתת זרם גדול מאוד כדי שיהיה לו יכולת לתת מכות באס מהירות . אז אישית אני לא מתקין ולא טכנאי אבל אני לא מאמין שאתה יכול להשתמש בסאב בעייתי ברכב עם מערכת חשמל של גטס

השאלה הדמגוגית "למה לקנות כשיש יותר זול" יכולה להישאל לכל רוכש מרצדס ולכל רוכש ג"ינס דיזל ולכל רוכש סטייק אנטריקוט וכך הלאה זו כבר דמגוגיה בגרוש . ובשביל שתקלוט עד כמה זה דמגוגי אני אסביר לך לאט . יש אילוצים בעולם , אחד מהם והעקרי בינהם זה כמות מוגבלת של כסף ל90% מהאנשים .

2 - מערכות טובות עולות המון כסף

3 - חלק מהיצרנים דורשים יותר כסף ע"מ למתג את המוצרים שלהם

נובע מזה שאודיופיל שלא ישכיל להמנע מחברות שדורשות המון כסף , יקבל איכות סונית פחותה בתקציב הנתון . האם זה כן מובן כבר ?

מעבר לזאת אתה מוזמן ANY TIME לבוא להתרשם לשמוע ולשחק עם נסטאפ הנ"ל ביונדאי וכן גם לבדוק את מערכת החשמל אם תמצא בזה עיניין

בברכה

D.C

אנני יכול לקבל את הזמנתך מכמה סיבות . עדיין אני חייב לומר שאני לא מאמין שתוכל לקחת W7 ומגבר כזה ללא שיפור באלטרנטור והמצבר , ושהעסק יעבוד במהירות של המידבאס . ואם פותח השירשור יקח CD של פינק פלוייד , הוא יראה מהר מאוד האם הסאב מהיר מספיק או לא

בברכה יהודה

פורסם

יהודה שלום

בשלב ראשון אני מבקש ממך שכשאתה מצוטט אותי ואו כל אדם אחר למען ההגינות נא לא לצוטט חלק מפסקה ולקפוץ על זה כמוצא שלל

לגבי הנושא של הדמגוגיה אז המשך הפסקה היה שפותח השרשור רוצה להוציא עד כ-4500 ש"ח

משום מה קל היה לך להתעלם מזה ולצאת בהתקפה

אולי זה בעצם הרעיון "לצאת במתקפה ויהי מה"

אז מהיכן נובע הרצון האדיר בלשכנע על רכישה של מוצרים טובים פחות

תן לי להסביר

אני גם לא מתקין ומעולם לא התקנתי אפילו לא פתחתי דלת של רכב

אבל אני יודע שמוצר טוב ממשיך איתך לדרך ארוכה גם אם אתה לא משתמש בקצה היכולת שלו עדיין ישנה האופציה להחליף את שאר הרכיבים ולשדרג לטוב וחזק יותר מכיוון שהקניה הראשונית הייתה טובה

וזה נכון לא רק במערכות לרכב בעצם זה נכון כמעט בכל תחומי החיים

נכון אני מסכים שיש ג"נקרים והרבה שמחפשים להתקמבן בכל דבר אפשרי ולחנוק את הקנייה (מבחינת מוצר,מחיר,ותשלום) עד קצה גבול היכולת ולהתרברב בכך מול כולם

אז תסלח לי אם אומר לך שישנם גם אנשים שאוהבים את הדבר הטוב והנכון שממשיך איתם דרך ארוכה ללא בעיות וללא צרות של תיקונים והתעסקות יומיומית עם המוצר

מעבר לזה רק כדי להסביר עיניין ,אני מעולם לא דיברתי לטוב או לרע ולא הזכרתי שום וכלום על W7 אנני יודע מהיכן הגעת למסקנה שאני מדבר על הסאב הזה

מעבר לכך אומר לך שאני לעולם גם לא ישים את הסאב הזה באחד מהרכבים שלי אבל זה לא הויכוח

השאלה היא מהיכן החלטת להדביק לי איזו שייכות לסאב הזה

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם
דרג סטר ערב טוב

קודם כל כדי להבהיר את הדברים אז אני כלל וכלל לא התייחסתי לאורך כל השרשור הזה ולו כהוא זה לדילמת הסאב

אני דיברתי אך ורק על נושא המגבר שפתח בו מי שפתח את השרשור

אבל ללא שום קשר אשמח אם תבהיר לי מי הסמכות הזו שקובעת מה ומי ולמה הם המוצרים המובילים בעולם

תקן אותי אם אני טועה אבל קביעתך ש ID MAX הוא אחד משלושת הסאבים הטובים בעולם מתבססת על כלום מכלום

ושוב אומר אם אני טועה אז תקן אותי בהסבר רציונלי אקדמי של איך ומי ומתי הם אלו שקבעו את שלושת הסאבים הטובים בעולם !!!!

ללא שום קשר לקביעה (ואני מקווה שהפעם אני !! לא פוגע בך) הטיפשית הזו ישנם המון סאבים שלא רואים את ה ID MAX

שוב אין לי ויכוח שה ID הוא סאב טוב אבל המרחק מכאן לשלושת הגדולים (אם יש דבר כזה) הוא כמו המרחק לירח וחזרה שמונה פעמים ברציפות

D.C

אין ריב. סגרנו.

עכשיו תן לי את השמות של הסאבים שעוקפים את ה-ID MAX ב"מרחק עד לירח"?!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
יהודה שלום

בשלב ראשון אני מבקש ממך שכשאתה מצוטט אותי ואו כל אדם אחר למען ההגינות נא לא לצוטט חלק מפסקה ולקפוץ על זה כמוצא שלל דבר ראשון לא קפצתי . דבר שני אני מצטער אם נפגעת מכך שלא צוטט באופן מלא , כי לצערי אאלץ לעשות זאת עוד פעם .

לגבי הנושא של הדמגוגיה אז המשך הפסקה היה שפותח השרשור רוצה להוציא עד כ-4500 ש"ח

משום מה קל היה לך להתעלם מזה ולצאת בהתקפה

אולי זה בעצם הרעיון "לצאת במתקפה ויהי מה"

אז מהיכן נובע הרצון האדיר בלשכנע על רכישה של מוצרים טובים פחות

תן לי להסביר

אני גם לא מתקין ומעולם לא התקנתי אפילו לא פתחתי דלת של רכב

אבל אני יודע שמוצר טוב ממשיך איתך לדרך ארוכה גם אם אתה לא משתמש בקצה היכולת שלו עדיין ישנה האופציה להחליף את שאר הרכיבים ולשדרג לטוב וחזק יותר מכיוון שהקניה הראשונית הייתה טובה

וזה נכון לא רק במערכות לרכב בעצם זה נכון כמעט בכל תחומי החיים אמת ויציב . יש רק בעיה אחת ויחידה . סאב ברכב אמור לשלוט על חלק מאוד קטן מתחום התדרים (70-30) , ללכת ולהשקיע במגבר לסאב המון כסף כדי שלא תצטרך להשתדרג בעתיד , לי נראה בזבוז כסף . אני בהחלט מקדם לרכוש דבר יותר טוב , אבל בחלקים אחרים של שרשרת המזון . ביחידת הראש , במגבר לקומפוננט (עד רמה מסויימת ) , בקומפוננט הקדמי , בסאב עצמו

נכון אני מסכים שיש ג"נקרים והרבה שמחפשים להתקמבן בכל דבר אפשרי ולחנוק את הקנייה (מבחינת מוצר,מחיר,ותשלום) עד קצה גבול היכולת ולהתרברב בכך מול כולם

אז תסלח לי אם אומר לך שישנם גם אנשים שאוהבים את הדבר הטוב והנכון שממשיך איתם דרך ארוכה ללא בעיות וללא צרות של תיקונים והתעסקות יומיומית עם המוצר אמת , רק שבמקרה הספציפי הזה , המגבר הזה והסאב הזה יאלצו אותו לעניות דעתי לעשות שיפורי חשמל ברכב

מעבר לזה רק כדי להסביר עיניין ,אני מעולם לא דיברתי לטוב או לרע ולא הזכרתי שום וכלום על W7 אנני יודע מהיכן הגעת למסקנה שאני מדבר על הסאב הזה אני יודע שלא דיברת על הסאב , אתה דיברת על המגבר , אני אמרתי שהמגבר והסאב ביחד יאלצו אותו לשדרג את מערכת החשמל . ולכן עדיף סאב אחר , ומגבר פחות חזק . מה עוד שלדעתי הוא לא יפסיד באיכות אם יקח IDMAX ומגבר פחות חזק , אולי להפיך

מעבר לכך אומר לך שאני לעולם גם לא ישים את הסאב הזה באחד מהרכבים שלי אבל זה לא הויכוח גם אני לא

השאלה היא מהיכן החלטת להדביק לי איזו שייכות לסאב הזה

בברכה

D.C

שוב לא הדבקתי לך את הסאב . המגבר שהמלצת נועד לסאב , ואת כול הבאנדל של סאב ומגבר , אני חשבתי שזה לא רצוי במיוחד במכונית כ"כ קטנה , עם חשמל נמוך יחסית

בברכה יהודה

פורסם

D.C

אתה כל כך בטוח בדברים שלך ? יש דברים שידועים לך שלא ידועים לי ולעוד עשרות אנשים בארץ ובעולם ?

אני מבין ממך שביזבזתי את הכסף שלי על IDMAX..

בוא תחכים את כולנו ותספר לי על המון סאבים במחיר של IDMAX שלא רואים אותו !

אני לא בא ואומר שה ID הוא מספר אחד שתיים או שלוש. אין פה הרי נוסחא מתמטית ברורה. אבל אין כל ספק שברמת המחיר שלו הוא אחד הסאבים המובילים.

מעניין אותי איזה סאבים אתה חושב שטובים ממנו כמו המרחק לירח וחזרה שמונה פעמים ברציפות .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...