Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי עכשיו מסופ"ש מאוד מאכזב בתאילנד,אז החלטתי שכיוון שעכשיו אנשים מתחילים להזמין חופשות לתאילנד לקראת עונת השיא, אתן לכם כמה טיפים שיימנעו מכם עוגמת נפש:

1.מעבורות לאיים- חשוב מאוד (!!!) לוודא מראש את זמני המעבורות לאיים אליהם אתם מתכננים להגיע ולראות שזה מסתדר לכם עם זמני ההגעה לנקודת המוצא של המעבורת.

2.מלונות-בכל אחד מהאיים יש רמה שונה של מלונות,הכוונה היא שזה שהייתם באי מסויים במלון 5 כוכבים והוא היה מדהים,לא אומר שתהנו באותה מידה ממלון 5 כוכבים באי אחר (ההבדלים יכולים להיות מאוד משמעותיים).

3.תעריפי מעבורות והעברות- סוכנויות הנסיעות,הן אלה שבארץ והן אלה שבתאילנד ישחתו אתכם במחיר, הכי טוב לקנות כרטיסים בנקודת היציאה,אתם תגלו ששם תשלמו חצי מחיר בדיוק מהמחיר שדרשו מכם בסוכנות (למרות שבסוכנות יגידו לכם "המחיר אצלנו בדיוק כמו ברציף היציאה",בולשיט,הם יודעים שלא תחזרו אליהם כדי להתלונן).

4.אם יש אפשרות לטוס,תעשו את זה,יחסוך לכם הרבה מאוד זמן,והטיסות הפנימיות לא יקרות.

הטיפים האלה מתבססים על החופשה הקצרצרה שלי בתאילנד,אני הייתי אמור להגיע לקופיפי ביום שישי בערב,אחרי שנחתתי בפוקט בשעה 17:00 גיליתי שהמעבורת האחרונה לקופיפי יצאה ב-14:30,מה שאילץ אותי להפסיד לילה בקופיפי ובמקום זה לקחת מלון בפוקט.

אחרי שהגעתי לפוקט גיליתי שהרמת מלונות שם מאוד נמוכה בהשוואה למלונות ברמה זהה (4 כוכבים מול 4 כוכבים במקומות אחרים וכן הלאה) באיים אחרים,היו בכל המלונות בעיות של מים חמים,ביום של מים בשירותים,חדרים לא נקיים כמו שצריך, ובכלל יחס די חוצפני של צוות המלון (ואלה תלונות ששמעתי מהרבה אנשים שלנו במלונות שונים באי).

יותר מדי פעמים שמעתי ב-3 ימים באי את צירוף המילים "tourist police" מכל מני תיירים נזעמים.

ובכלל,היחס של המקומיים שם הרבה פחות חביב מזה שבאיים אחרים,כנראה שהאי נהיה יותר מדי ממוסחר והם שכחו על מי הם חיים,הם לרוב היו ממש אנטיפטים ולא חביבים,התאילנדי הכי חביב שהיה שם היה סמי שמוכר לכל מי שהיה באי....

ההגעה לאי התבצעה במעבורת,אמנם ההפלגה אמורה להיות כשעה וחצי,בפועל שרפתי על זה חצי יום (כי צריך מונית למעבורת, ומונית-סירה מהמעבורת ועד למלון) וזה היה ממש מיותר.

בחזרה כבר הייתי חכם יותר וויתרתי על כרטיס החזור של במעבורת,ותפסתי טיסה עם מטוס ים (מטוס שממריא מהים), ובמקום לשרוף חצי יום,תוך 15 דקות הייתי בשדה תעופה של פוקט,פשוט תענוג.

למעט צלילות שעשיתי שם,החופשה הזאת היתה פשוט מיותרת (למרות הנוף המדהים של האי).

כשהייתי בקוסמוי לפני 3 חודשים היה פשוט מושלם,גם האוירה,גם המלון,גם האנשים,ועלה הרבה יותר זול.

אז לכל אלה מבינכם שמתכננים על תאילנד בדצמבר-ינואר,ממליץ לכם לקחת בחשבון את הטיפים שכתבתי פה,זה יכול למנוע מכם הרבה עוגמת נפש.

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ממליץ גם לקרוא הרבה חומר באתר למטייל... פשוט יש שם אין סוף מידע אודות מקומות בחו"ל ועל תאילנד בפרט

http://www.lametayel.com/

יש גם באתר מאמר מאת דפנושית (או משהו דומה) על 100 עמודים אודות תאילנד, שווה לכל מי שנוסע

10.12 אני שם!8)

• תוכן חדש...