Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית אורות - רנו קליאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום הופיעה לי בעיה מוזרה, כאשר אני מדליק אורות- בלוח שעונים אני רואה שגם האור גבוה וגם האור דרך דלוקים

כאשר בפועל רק האור דרך עובד, כשאני מפעיל אור גבוה אז סימן האור דרך נעלם (ירוק) ומופעל סימן האור גבוה (כחול).

אך כאשר מחזירים את אור הדרך- סימן האור הגבוה (כחול) דלוק לצד האור דרך (ירוק) אך הוא דלוק בצורה חלשה יותר מאור הדרך.

מישהו יכול לעזור לי איפה הבעיה? אשמח לקבל כיוון.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם
שלום לכולם,

היום הופיעה לי בעיה מוזרה, כאשר אני מדליק אורות- בלוח שעונים אני רואה שגם האור גבוה וגם האור דרך דלוקים

כאשר בפועל רק האור דרך עובד, כשאני מפעיל אור גבוה אז סימן האור דרך נעלם (ירוק) ומופעל סימן האור גבוה (כחול).

אך כאשר מחזירים את אור הדרך- סימן האור הגבוה (כחול) דלוק לצד האור דרך (ירוק) אך הוא דלוק בצורה חלשה יותר מאור הדרך.

מישהו יכול לעזור לי איפה הבעיה? אשמח לקבל כיוון.

תיקון-

אור מעבר זה אור נמוך= אור ירוק בלוח שעונים אצלך.

אור דרך זה אור גבוהה= אור כחול בלוח שעונים.

ייתכן שיש אצלך קצר. או ששני האורות דולקים יחד כאשר אתה על אור מעבר ( ירוק )- כמו שמושכים את הידית רק חצי דרך.

פורסם

תודה על התיקון...השכלנו.

מישהו יכול לתת קצה חוט?

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

בדוק מול קיר אם אכן האורות הראשיים שניהם פועלים בצורה נכונה, גם באורות הנמוכים וגם באורות הגבוהים.

לפי תאורקך נראה לי שהארקת אחד הפנסים הראשיים פגומה ויתכן שזה בגלל התקע לנורה הראשית שנשרף ומגעו לא טוב.

אם אינך יכול לאתר התקלה בעצמך ולהתגבר עליה, אז פנה לחשמלאי רכב טוב.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...