Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על מנוע 1400 סמ"ק ,90 כ"ס ללא תיזמון שסתומי משתנה VTEC כמו של דגמי ה 1600 סמ"ק.

עד כמה שזכור לי (זה היה מזמן) בעיר היה צורך כ 9-10 ק"מ לליטר ,מחוץ לעיר כ 13 ק"מ ליטר והממוצע היה עומד על 11 12 ק"מ לליטר ,אבל הנתון הזה יכול להשתנות ,זה תלוי במצב הרכב מס' הק"מ שעבר ,הטיפולים שבוצעו ואיך נשמר הרכב מהיום שעלה על הכביש .

לגבי חלקים ,ישנה סטיגמה שהם יקרים אבל לא כך הדבר ,כי ניתן היום למצוא חלקים תחליפיים ואני לא מכיר יצרן מכוניות אחר שנקרא זול .

בגדול חסר למכונית כח ,לדגם 1.6 ליטר יש 125 כ"ס ומנוע VETC (קיים רק בדגם קופה או סדאן ).

×
×
  • תוכן חדש...