Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מברגת Impact driver

gabisas1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הפעם האחרונה שבדקתי, מדובר על איזור ה2000 ש"ח לאימפקט דרייב 1/2 של מקיטה. יש גדלים שונים של מברגות אימפקט ואתה צריך לוודא שנתון המומנט שאיתו הן מסוגלות להתמודד עובר בהרבה את נתון מומנט הסגירה של אום הקרנק. נראה לי שכדאי לוודא שהנתון הוא לפחות פי שניים, וזה בשביל לכסות מצב שבו סגרו את האום הנ"ל במומנט חזק מדי.

קנה כלי מחברה מערבית או יפנית מוכרת. לא סיני ולא מותגים עלומי שם.

אגב, למרות שזה לא מה ששאלת, הכלי הזה ממש לא משתלם, אלא אם כן אתה מכיר את החלופות ויש לך סיבה טובה מאוד לא ללכת עליהן. במחיר שלו, אולי קצת יותר מזה, אתה יכול לקנות קומפרסור רציני משומש ופטיש אוויר חדש ואז הדרך פתוחה לפניך למגוון ענק של כלי אוויר פניאומטיים. ברגע שיש לך קומפרסור, אז אתה כבר יכול לקנות לך בנוסף, גם ראצ'ט דרייב 1/4 זעיר ב130 ש"ח שיקל עליך מאוד מאוד מגוון גדול של עבודות תחזוקה ברכב, סתם פיית אוויר לניקוי, אקדח לניקוי בנפט ב60 ש"ח, אקדח צבע, לבנות לעצמך ג'ק פניאומטי בחינם ועוד ועוד.

פורסם

אגב, למרות שזה לא מה ששאלת, הכלי הזה ממש לא משתלם, אלא אם כן אתה מכיר את החלופות ויש לך סיבה טובה מאוד לא ללכת עליהן. במחיר שלו, אולי קצת יותר מזה, אתה יכול לקנות קומפרסור רציני משומש ופטיש אוויר חדש בודות תחזוקה ברכב, סתם פיית אוויר לניקוי, אקדח לניקוי בנפט ב60 ש"ח, אקדח צבע, לבנות לעצמך ג'ק פניאומטי בחינם ועוד ועוד.

איפה קונים קומפרסור רציני משומש?

האם מדובר במכשירים חשמליים או כאלה שדורשים הזנה של דלק?

והכי חשוב - הם דורשים איזה תחזוקה?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אתה יכול לקנות מסוחרים/ספקים/משפצים של קומפרסורים. שניים כאלה שאני מכיר בת"א הם אסולין, ועוד אחד שנמצא ברחוב קיבוץ גלויות צומת או שתיים מזרחית להצטלבות עם רחוב הרצל. הם ימכרו לך קומפרסור משופץ עם אחריות לחצי שנה בעלות שתתחיל מכ2000 ש"ח. קנייה מאדם פרטי תהיה זולה יותר מן הסתם. מדובר על מכשירים חשמליים, בד"כ תלת פאזיים אבל יש גם חד-פאזיים. שלושה כוחות סוס ומעלה. התחזוקה אפסית. פעם בחודש לנקות מסנן אוויר. משהו כמו פעם בשנה להחליף שמן.

אפשר גם לקנות מחנויות עשה זאת בעצמך קומפרסורים חדשים קטנים וזולים יותר, אפילו פחות מ1000 ש"ח, אבל הם יהיו פחות אמינים ויאלצו אותך לעשות הפסקות בעבודה אינטנסיבית עם כלי אוויר גדולים, כי הספיקה שלהם קטנה יחסית.

פורסם

הבעיה העיקרית שלי היא חשמל אין לי מאיפה למשוך חשמל ובגלל זה אני מעוניין Impact driver כיום יש לי קומפרסור 25 כ"ס אשר מספיק לי לטיפול הקטנוע אך לרכב אינו מספיק כלל אני בעיקר רוצה את מברגת Impact driver לפתיחת פולי ברגי גלגלים ועוד כמה אני יודע שיש חיסרון גדול שאי אפשר להשתמש בריצ'רץ אוויר כי הוא חיוני מאד

• תוכן חדש...