Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער על הכותרת אבל לא מצאתי שום דבר אחר מתאים.

אז ככה..

הורידו לי גיר באוטו לפני כמה ימים על מנת לסדר פקק מים שהתפוצץ

החליפו מחזיר שמן אחורי בוקסה של הידית הילוכים (ידית הילוכים היתה רופפת), והחליפו שמן גיר בלי להחליף מסנן שמן גיר .

קיבלתי את הרכב בדקתי שיש שמן והכל בדקתי את האוטו בכל הילוכים מבחינת נסיעה הכל בסדר חוץ מ..

1 היתה לי תופעה כל בוקר ששומעים רעש מהשסתומים טיקטוקים ולאחר נסיעה והתחממות המנוע לטמפרטורת עבודה היה שקט

עכשיו הרעש לא מפסיק

2 בזמן לחיצה למשל ברמוזר הרכב היה מגיב לי חלק עכשיו הוא עושה לי כמו רעש שקשה לתאר אותו כל כך כמו לשניה ררר כזה כאילו רועד טיפה הרכב..ואז הכל רגיל .

אם אני לא נותן לחיצה אז הכל רגיל .

אני רוצה לציין שעשו שטיפת מנוע ואני לא ביקשתי כי ידעתי שזה עושה בעיות...

אני יודע שאין קשר למה שהמכונאי עשה לשסתומים אבל האם משהו מכל מה שכתבתי הכן נראה לכם משפיע על הרעש של המנוע

בקשר לשאלה השניה.. האם בזמן הרכבת גיר יכולים להרכיב משהו לא נכון כלומר בחיובר בין המנוע לגיר או שאם זה לא היה מורכב טוב זה לא היה נוסע טוב בכלל...

והאם שמן גיר חדש שלא הוחלף 4 שנים יכול עכשיו לגרום לבעיה השמן הוחלף פעם קודמת בזמן שיפוץ כללי שעשו לגיר.

הרכב עבר לפני חצי שנה החלפת רצועות וכל היתר פלוס מותחנים והכל היה סבבה עד לפני הכניסה האחרונה למוסך.

תודה לעונים.

פורסם

לדעתי נעשה לרכב פלאשינג שטיפת מנוע,והוא גרם לירידת משקעים ובוצה לכיוון השסתומים ומטה ועכשיו השסתומים רועשים או שאילו מרימים הידראוליים אם קיימים ברכב.

אם היית עורך חיפוש הייץ מגלה שיש כאן דעות מאוד חלוקות לצעד שעשית ואולי אפילו יש סיכוי שיגרם לך נזק לא קטן למנוע.

(תשובות והבהרות בכפתור החיפוש תחת הערכים:פלאשינג/שטיפת מנוע).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...